Mark Loftesnes

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Mark Loftesnes

 • Rank
  Nytt medlem
 • Birthday 03/22/1995

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sogndal
 • Interesser
  Artsfiske, Sportsfiske, Sport

Recent Profile Visitors

986 profile views
 1. Da var det tid for luke 9! Det ble ikke så alt for mye fiske i år, men noen arter har det blitt. Her er mine nye arter i år Bildene er copy-pasted fra bloggen så beklager mangel på ultrakvalitet ^^ Vanlig ulke. Denne minibreiflabben ble tatt utafor Bergen, og lot seg lure av en livlig meitemark. Etter 3-4 sekunders beinhard kamp kunne jeg svett dra beistet opp på bryggen! Så var det brosma. Var på båt med en kompis og ikke ideelt rustet for arten.. men denne VILLE jeg ha der og da. Rekeskall og torsk fra søpla burde da gjøre susen? Det funka visst det. Støgg fisk Vanlig uer er det ikke mye av her, men lusuer vrimler det av. Som denne. Ble ikke overraskende tatt som bifangst.. Sandflyndra. Stilte meg opp og kastet utover sanden om natten i håp om noe spennende... noe uhyre kult ble det ikke, men ny art i alle fall. Hvitting.. her vil jeg helst ikke si noe. Vel, ny art i alle fall. Artig utseende på hysa Denne var ikke vanskelig å lokalisere etter noen google søk ^^ Når svigerfar sier at det er gjeddevann noen minutter unna gården dems så er jeg ikke vanskelig å be. Råtasser som jager alt! Hågjel da. Den ene etter den andre.. Denne knurren var liten og burde heller hett "pip" En fin rødspette tatt på en av mine ambisiøse kveitesatsinger ^^ Et under at jeg ikke tok pigghåen før nå.. Og vi runder av med en søt sandkutling Fiskeåret 2016 har kanskje ikke hatt så høy uttelling, men svært lærerikt har det vert Utrolig mye spennende å lære fra helter i fiskesamfunnet. God jul og skitt fiske!
 2. Har alltid sett på denne som en lusuer... men så ble jeg forvirret igjen. Den var vel rundt 15 cm lang. Jeg såg nemlig at "lusueren" min sitt gjellelokk faktisk minner mer om uer, i alle fall i følge "Bror Johnson: Fisker" -boken. Ueren der har faktisk spissere tagger på gjellelokket en min "lusuer", selv om boka tar for seg begge artene. I tillegg peker den nederste taggen på fisken min ned. Forstørre bildet så ser man det. Så kan det faktisk være en "ekte" uer? Jeg spør ekspertene her for å være sikker Helt nederst er et bilde av en "ekte uer" fra fiskeboken.
 3. Heisann, lurer på om noen har tips om fiskeplasser etter havål og steinbit innerst i sognefjorden? Helst fra land pleier å fiske rundt kaupanger/sogndal og leikanger området... Har enda ikke disse artene på listen mh Mark