Jump to content
Fiskersiden

Ozzie

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ozzie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

4

Reputation

 1. Ozzie

  20 20

  Flott innlegg og herlig lesing!
 2. Ollie93. Tipps. Tast Åsane i søkboksen opp på siden. Mye info om alt fra Gjedde, ørret mm i område. Se Per Lundgrens post. Viser kart etc. Mye bra stoff.
 3. 'God' sandbunn. Har hørt at det er blitt tatt Kveite i samme området.
 4. Har hørt at denne plassen er bra for Flyndre ifølge lokal kjente. Har hatt 'hytte' i nærheten, men ikke prøvd selv. Lukka te.
 5. https://kart.gulesider.no/m/gTtj3
 6. Øyrane Torg i Indre Arna, Yep, Shopping senteret. Det er rett ved Sørfjorden. God parkering og tilgang til toalett i senteret. Har ikke fisket der selv men sett ofte at folk stå og fiske fra land og en av flyttebryggene.
 7. Flott inlegg ! Nummer 2 faller i smak hos meg. Er ikke sikker om mønsterer på ermene. Litt for flashy / for mye å feste blikk på. Lukka te !
 8. Bibliotek... flott tips. Har bestillt levering til lokal bibliotek. Jule-lesing.
 9. Takker så mye. Ser nå at jeg var langt vekk frå der som pilen viser. Setter veldig pris på kartet og forklaring. Blir en tur for meg og gutten!
 10. Inspirerende innlegg. Var på Ormhilleren for ca 1 mnd siden, men var ikke sikker hvor det var lett å fiske fra med barn på 8-år. Har du mulighet å gi oss litt tips om plassen? Hadde satt pris på det.
 11. Fritidsfisker. Ref bilde 5 parkering Gaupås vannet. Helt opp til høyre der blå veien møter E16 finnes det parkering. Det er plass til 3 biler ihvertfall. Ser at det står lastebiler parkert noen ganger. Bor like ved men ingen erfaring fra fiske på G vannet. Lukka te.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.