Lady Knurr

Members
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Lady Knurr last won the day on April 4

Lady Knurr had the most liked content!

Community Reputation

139 Excellent

3 Followers

About Lady Knurr

 • Rank
  Medlem
 • Birthday November 12

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bæærgen, vel
 • Interesser
  Fisking, opera, litteratur, mat, reising og drager

Recent Profile Visitors

841 profile views
 1. Testet den knuten i dag. Slett ikke dum. På en eller annen måte er det litt tilfredsstillende å dille litt. Virket dønn solid i hvert fall.
 2. Har hatt nok bomturer i det siste jeg og. Men i dag ble det 3 torsk, 2 knurr og 1 sei. Skal ikke akkurat skryte av størrelsen, da.
 3. Lady Knurr

  20 20

  Riktig så fornøyelig lesning, med festlige språklige krumspring - akkurat som en forventer av en god vakuumgylt. Så siden jeg lot meg underholde, skal jeg prøve å tilgi deg at du dro opp den etterlengtede dvergulken rett foran snuten på meg. Men den neste er min! Det var riktig trivelig å bedrive litt kikkmeite igjen, en ørliten følelse av sommer.
 4. Gikk litt til og fra og var ikke helt fokusert, så tenker jeg setter meg ned med reprisen en dag jeg har roen. Må jo klare å dra opp en sjøørret i løpet av våren!
 5. Ble det noe napp på deg? Lett utstyr, ja. Mener du å antyde at surfstang og 10000 snelle er overkill når man fisker med 6 grams jigg? Jaja, sypike ble det nå lell.
 6. Jeg ER kånemor jeg vettu, så mat må kokkeleres. Ikke for det, mannen er for lengst sparket ut av redet og har fått tittelen eks. Men man er da matvrak. Nå planlegges ørretmiddag!
 7. Takker for tips! Vil du si at den er et godt hakk over gulesider? Også for oss som fisker fra land?
 8. Vi damer er mer opptatt av sjarm enn størrelse vet du. Men mangler ikke konkurranseinnstinkt, så må jo prøve. Spennende med trekning!
 9. Bruker gulesider, men ønsker meg noe mer utfyllende og nøyaktig (og ideelt sett mindre knotete). Ser det finnes en del sjøkart-apper på Google play, er det noen vits i å legge noen kroner i en av dem? Hvilken kan anbefales i så fall? Er først og fremst Vestlandet som er viktig for meg. Bruker altså Android.
 10. Må ta en titt en dag jeg har tid. Har aldri fisket etter disse artene, sikkert mange interessante tips å plukke opp.
 11. Påmeldt! Ikke akkurat mine spesialiteter eller targetarter dette, men gøy å prøve noe nytt. Og konkurranse er selvsagt alltid festlig!
 12. Dette er heldigvis utsatt for privatpersoner.
 13. Mye moro å få fra land i Bergensområdet, særlig hvis du er interessert i artsfiske (anbefales!) Selv slår jeg et slag for kystmeite, mye festligere enn å stå og kaste sluk dagen lang. En karpestang (ev. surf stang) og en baitrunnersnelle er en winning combination for min del. Snart tilbringer du lørdagskveldene med å knyte tackler, som alle oss andre galninger! Hilsen bergenser som aldri har vært i skapet (kanskje derfor jeg aldri kom til Narnia?)
 14. Aprilsnarr eller ikke - jeg er en sucker og har meldt meg på. Har definitivt lyst på en rømmestekt sø til middag i vår. Men vet du om man får reprise når man har meldt seg på? Hvem vet om en lady er passe åndsfrisk når det nærmer seg middagstid ...