Jump to content
Fiskersiden

Lady Knurr

Members
 • Content Count

  238
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Lady Knurr last won the day on February 27

Lady Knurr had the most liked content!

Community Reputation

240 Excellent

3 Followers

About Lady Knurr

 • Rank
  Medlem
 • Birthday November 12

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bæærgen, vel
 • Interesser
  Fisking, opera, litteratur, mat, reising og drager

Recent Profile Visitors

2156 profile views
 1. Bye bye Trump og Fiskersiden tilbake på samme da. Ah, hva mer kan en gammel sjel ønske seg? Hva har vi gjort for å fortjene en slik lykke? Straffen kommer nok i form av et sypike- og krabbeår. Men enn så lenge: Godt nyttår!
 2. Det begynner å demre for meg at det eksisterer barndommer utenfor det skrevne ord. Og at de delene av meg som ikke satt begravd i en bok muligens gikk glipp av noe. Men desto mer moro i moden alder, det får være en trøst. Fisking fra gummibåt, for eksempel, var en trivelig aktivitet i sommer. Nå skal det sies at hverken Ølgylt eller jeg fikk noen fisk som kunne ses uten forstørrelsesglass, så faren for å punktere båten var nok en anelse mindre. Flott luke, virkelig trivelig å lese!
 3. Særdeles veltalende bilder må jeg si! Det er nesten så en får lyst til å overtale en viss slektning av deg til å ta meg med på samme turen. (Hint hint, lillebror, ferskvannsfiske kan ikke være SÅ ille!)
 4. Jeg er ingen fan av hverken lyr eller sei, men følelsen av å kunne stå med stang i hånden i all evighet, den kjenner jeg. Timene bare flyr for en lidenskapelig fiskeelsker! Og den lyren din er sannelig den flotteste jeg har sett! Kanskje jeg hadde blitt mer begeistret for lyr om jeg hadde fått en sånn på kroken. Tror du klarte å inspirere meg litt der! Kjempeflott luke, du er et fint tilskudd til forumet. Velkommen!
 5. Lofoten står høyt på ønskelisten her også (men det kaller vi nordover, selvsagt). En anelse misunnelig, må jeg innrømme. Men sei, er ikke det agntyv, da? Du må gjerne komme og plukke opp sei, lyr, hvitting, sypiker og krabber her også, altså!
 6. Dette var informativt for en som trodde ekkolodd var saliggjørende helt til hun så et i praksis og ikke skjønte bæret. Men så er man jo en kone som kan virke bred i visse vinkler, samtidig som man mangler litt forståelse for hvorfor mannfolk er så opptatt av akkurat det ... By the way, nå som du har studert alle de østlandske koner, skal du ikke snart ta deg en god og lang tur til vestlandet og dra interessante arter samtidig som du kartlegger bunnen vår? Vi kan da alltids spandere en hai eller to på deg.
 7. Nå fornærmer og sårer du meg. Hadde ikke vi en klar avtale på at du aldri skulle legge ut bilde av de hårete armene mine? Katta er, som vår alles kloke TT (jeez, jeg er i et generøst humør i dag. Det må være fordi ) sier, har Katta dratt ned for å kosemose med havmusene.
 8. En gang i hine hårde, satt Machiavelli på dass og funderte på om ikke en praktisk håndbok – en såkalt how to-bok – ville være veien til ære og rikdom. Og det er ikke til å nekte for at hans råd om vettugt lederskap gjorde suksess på sitt vis. Men hvor mange av oss ønsker egentlig å bli fyrste- og andre kaker? Det blir en anelse for sært. Nei, veien å gå, er å skrive om noe allmenngyldig, og da er det sannelig ikke mye som binder hele menneskeheten sammen. Med dagens tema som et hederlig unntak. Og det beviser jo bare at det er vanskelig å få øye på de underliggende ting, selv om løsningen
 9. Og som julebonus, ikke en haiku ikke en veivals men en haivals Ingenting er som å valse gjennom livet med en liten agnrest i kjeften.
 10. Det er mye rart som svømmer omkring i kurre-knurre-dutt-dronningens knurrebøtte, skal vite. Jeg legger svømmelærer til på min pedagogiske merittliste. Du får haike over til Vestlandet ...
 11. Vet ikke om jeg orker å snekre sammen to innlegg på en liten uke, særlig siden det er bedre vær i vente, så jeg utsetter luken 6. desember. Sett meg inn en eller annen gang i uke 51. Gøy at flere og flere hiver seg på!
 12. Onde som vi er, kvir de færreste av oss sultne fiskere seg for å begå drap, enten det nå er ved slag/kniv i hodet, et kjapt kiropraktorgrep på nakken, eller andre mer groteske metoder. Men akkurat ikke på samme måte som konservative amerikanere beskytter embryoer og fostre med nebb og klør og verre ting, mens det visstnok er helt ok at fireåringer får tak i foreldrenes våpensamling og plaffer hverandre ned, prøver de fleste av oss å unngå fiskebarnedrap. Og om mulig fosterdrap og eggerøring. Med denne lystige innledning, starter vi dagens luke innerst i en av Noregs fagre fjorder, der hu
 13. Ok, jeg stunter en liten vikarluke side jeg uansett ikke får sove. Så får jeg heller redigere litt i morgen hvis jeg finner ut at den er helt rævva.
 14. Akk, det var tider det, den gang vinteren var ung og sjøen villig. Noen dager klaffer alt så bra at en skulle tro det var ens egne hjerteklaffer som styrte universet. Den ene turen, da det ikke gjorde noe at lysingen beit meg i fingeren fordi du uansett var så åpenbart misunnelig (jepp, jeg er en vennlig og generøs sjel), den var nesten for god til å være sann. Fra den nydelige soloppgangen i tåkedis, til du fikk den store fisken du ønsket og jeg ikke, slik jeg ønsket, til kvelden kom med uværet nesten på sekundet da vi var mettet på opplevelser og med en nesten uoverstigelig sløyejobb foran o
 15. Jeg står til disposisjon om herren ønsker litt. Rolig nå, TT. Du er da voksen nok til å vite at det er bredden som teller. Sparing er jeg særs god på, det er verre med den drikkingen. Ladyer nipper som kjent bare til årgangsportvin. Ah, endelig en som har skjønt det! Kult at det begynner å bli noen dager nå. Yay!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.