ShoreSlowJigging

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ShoreSlowJigging

 • Rank
  Nytt medlem
 • Birthday 05/12/1969

Contact Methods

 • Website URL
  http://shoreslowjigging.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stockholm og Oslo
 • Interesser
  LRF og Shore slow jigging! :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Jeg har min lille Googlemap på min blog, der jeg har prøvd og kompilere fra olike sted. Kan kansje vare ti litt hjelp?
 2. OK takk. Jeg har eniro sjökart appen så anvender den. Så i stort sett som vanligt, så dypt som det bare går så näre ti land som muligt?
 3. Jeg ska min förste tur ti Bodö i sommer!! Selvfölgeli kommer 100gr stangen med! Men jeg skjönner ikke.. Står man bare på kanten av straumen eller hva? Fisker hellre kansje där det ikke är så mye folk.. Noen med tips på noe område bare som rekommenderes? Hva jeg hvet om Saltstraumområdet er fra Google maps.. Skittfiske, Takk!!
 4. Noen som fisket der nå? Juletorsk? :)
 5. Hei! Någre tips https://www.fiskeavisen.no/fiskekart-for-indre-oslofjord/
 6. Har det fångets noen sverdfisk på stang i Oslofjorden?
 7. Ok, det ser definitivt ut som en svärdfisk då.. Men kansje med en liten skade på fenen.. Nice! Den var så klart to meter för langt bort när jag kastade på den...Og den hade nog inte brytt seg om min lille 20gr jig
 8. Finns det svärdsfisk i oslofjorden? J var ute og fiskade i Lördags. står i ett område som är ganska hårt ström i. Det koker av makrell i området. Sedan ser j någe som ser ut som en gren eller någet som kommer "flytende" ser ut som en halvmåne, men med avbruten topp. Tror det är noe dritt i vannet bare..Men inser sen att den "driver" MOT strömmen. Sedan så närmer den seg to måker i vannet og de drar rett opp med ett djävla liv Den simmer litt videre mot strömmen og sedan så bare drar ett stim av makerell över ytan och bare drar i alle riktninger Vad kan det ha varet?
 9. Fisker mest runt Bygdöy, Fornebue, Marikova.. Har ikke fått en makerell på de to-tre siste turene Bare sei og torsk..
 10. Är det så mye makrell? Sista to, tre turerne har j bare fått sei og torsk, ikke en makerell...
 11. Ok greit! Takk Ska g meg ut en tidlig morgen till helga da Fick hjem litt nye Slow blatt idag, må testes etter ha
 12. Blev ikke no flyndre bara en Knurr og lite annat Men d ær litt morsomt hur mye fisk Isome fanger..