Jump to content
Fiskersiden

ShoreSlowJigging

Members
 • Posts

  70
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by ShoreSlowJigging

 1. Har vart ut ett par ganger på kvellen nå, ikke fått noe annet en makrell. Men såg en fin bit halvvejs ut av vannet i jakt på småfisk vid Kalvöja, så det finnes iaf..
 2. Jeg trenger og ta en tur til Hvaler, må ju vaere ett bra sjöörretsted
 3. Pen stang https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=228839825
 4. Nå har jeg vart noen tur till Gol og nedre Hemsila Var dritmye vann så visse sted man ser på Google Maps fanns ikke ens.. Men fisket litt BFS og flue, vart nok en 10-12 örret på hele dagen, mest smått men göj fiske:)
 5. Skal ut til Hvaler på ferien (neste uke) så man skal ta med seg stengerne då?
 6. Skal ut med litt folk mot Essoskogen i uken, noen idé att ta med fiskestangen? Ser ut att vaere mye strand…..
 7. Ok tack, har fundert litt på den fra Google Maps.
 8. Hei! Har en veldigt fiskeintressert venn som etter en båtolycke nå sitter i rullestol. Jeg pröver og finne bra sted att fiske fra. Har vaert vid Sjöhavna kro, havna nedenför festningen. Men noen som hvet noen annen sted man kan rulle ner en rullestol og ha sjanse på fisk? Fra Oslo by till si i höjde med Dröbakk? Takk!
 9. Hvor er det me Akerselva ovanför Nydalsdammen? Jeg er i det hele tatt ikke intressert av og fiske lax. Men Akerselva går ju rett gjennom byn, må ju finnes noen örret.. Jeg skjönner ikke riktigt hvilket fiskekart jeg trenger og fra vilket sted Jeg kan fiske etter vanlig örret eller annet?
 10. Nå har jeg vart to ganger opp til Begna vid Bagn. Denne gången var det dritmye vann Vurderer og åke til Gol neste uke bare för att se hvordan det ser ut, noe tipps om hvor man skal fiske i Hallingdalselva? Rett i Gol?
 11. Oida? Ok då får det eventuellt bli til ferien i Juli då..
 12. Hallingdalselva vid Gol, er det noe man kan legge bensin på för litt feske?
 13. Då har jeg vart en runde til Begna! Kommer bli fler, med då blir det nok flue.. Såg greit ut för flue, den typen av vann jeg liker og nymphfiske i.. Takk för tipset @cannonbang
 14. 2hr er greit för fiske Takk för tipset, det skal jeg sjekke ut.
 15. Ok takk, Skarselva har jeg prövt Den er litt nice, men leter litt etter ”one size bigger ” Stangen er 150cm og snöret 0.06 på en Calcutta Conquest BFS med Hedgehog tuning så en störrelse på 500gr er en god fight Ska sjekke di andre ut
 16. Nå fisker jeg mest kyst, men svinge en liten 3gr wobbler kan vaere nok så nydeligt ... Jeg har ett dritfint baitfinesseutstyr som trenger litt kjaerlighet. Finns det noen fine små elver i Nordmarka man kan fiske etter litt örret på baitfinesseutstyr? 1-2 timmar fra Oslo? Takk!
 17. Fikk en liten en vid Fornebu fra kajak förre helga og en til vid båthavna vid Halden brygge i Lördags Så det ser ut og finnes en og annen på utsidan där.... Kan vare för all den Ansjo som var över allt..
 18. Ansjos? Oi da, den har jeg ikke på min arttsliste ennå Kansje dags att ta en tur med LRF stangen og microdupp og ta en...
 19. Ok! Ja di er ganske små, så nok sildeyngel, men utroligt mye.. Store boller over allt, masser i vannskorpan, såg ut som en stjernehimmel i august... glitrende.. Ja takk, ren flaks på den ha.. Legger mange timer på riktat ha fiske.. Opp 03.00 ut med bilen.. Veldigt ofte ingen ha, bare makrell og en og annen sjöörret Og nå stod j på ettermiddagen, mitt i sola også pang!
 20. Fikk en pen havabbor fra kajen vid Sjöflyhavna kro i Fornebu i söndags.. Var dritmye brisling (?) i vannet, miiiiljoooner, vannet såg ut som sölv.. Den gikk i ytan og phfloooomffpade! I seg fisk Till og med en liten sjöörret fikk ta til vingerne og hopp unna i panikk
 21. Förr hade jeg hundre esker med sluker... Nå har jeg en eller to, men nesten bare i "blå/sölv"..
 22. 2 stangelengder flouro, 0.18 J-braid, har aldrig tapt fisk pga brott på snöret under 4 års fiske i Oslofjorden (Og ja.. Jeg har fått en eller to fisker under den tiden.. :))
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.