Jump to content
Fiskersiden

Antares 6

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Antares 6 last won the day on May 8 2020

Antares 6 had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About Antares 6

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

187 profile views
 1. Noen flere som går å venter på å starte dorging i Trheimsfj ? Nærmer seg påske å oppstart ))
 2. Litt gammel tråd....men vi driver trolling etter bla laks ytterst i Trheimsfj hver sommer å her er makrellen "største problemet", klarer ofte ikke å komme oss bort fra den, rekker ikke å få utstyret i vannet før de sitter på ((
 3. Er grønn på dette feltet så spør derfor her )) Har kjøpt en Lowrance link-6 VHF for å kunne komunisere med fiskekompisen da vi dorger fra hver sin båt. Kan jeg koble opp Lowrance Link-6 mot min Lowrance Elite 5 som jeg bruker som ren plotter ? å hvordan/hvilken kabel ? Hva oppnår jeg med att de er koblet sammen ? Hilsen ikke data/elektronikk kyndig.
 4. Ingen flere hobbyfiskere her inne som fisker på sjøen ???
 5. Fin tur i går kveld, måtte været holde så sommeren får ta tak nå ))
 6. Da håper vi kveita kommer i båten snart ser frem til å høre hvordan det går der oppe )) er jo kveiteland.
 7. Ja det blir ett stort hakk lengre nord )) hva dorger du med å etter hva ? Bilder er alltid artig
 8. Hvor holder du til ? Jeg å kona drar i morgen å skal ha en uke eller to med dorging )))
 9. Liker ikke ordet "Trolling", jeg forbinder det med båter med stangorgel å 10 stenger, bruker heller ordet dorging, jeg har aldrig mere enn 2 stenger ute etter laks, men hender jeg har en 25cm Shad gående noen meter over bunnen etter kveite ute i tillegg. Det er dessuten ikke bare å sette ut mange stenger å fylle båten med laks, alle som har prøvd seg etter laksen vet hvor mange timer det ligger bak hver fisk.
 10. Der var det faktisk en til ja )) vi holder grovt sagt til innenfor og utenfor innløpet til Verra fjorden. De årene vi har dorget der har jeg sett kun en annen dorg/trollbåt, det var en Hansvik som alltid kom fra lenger inn i fjorden å snudde rett før Verra fjorden. Hva er det du helst fisker etter ?
 11. Fisk som normalt, skulle du være "uheldig" å få en sjøørett så er det ikke den fisken som velter lasset, det er stor ! forskjell på en som på slump får en sjøørett å de som aktivt fisker etter den....synes ikke du skal føle skyld for din "uheldige" fangst. Fisk videre som før å nyt gleden med den fine hobby'n din ))
 12. Prøvde å "Endre" på innlegget over men var ikke mulig ?! fikk bare "Edit topic" som valg... hvorfor ??? Så tar det her i steden )) håper flere hobbyfiskere i Trheimsfjorden kan komme med råd, tips, fiskeplasser, fangster, bilder mm. Vi fisker for det meste med downrigg men setter også line + pilking etter Kveita.
 13. Da har jeg å min fiskeglade(gale) kone endelig kommet igang med dorgesesongen, dorget spesifikt etter Torsk å Storsei nede på 15-20m på første turen da det er litt tidlig for Laksen enda. Det var såååå godt å endelig komme igang )) Håper det er flere hobby fiskere her inne som fisker i yttre Trheimsfjord ))
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.