Stian N E

Members
 • Content Count

  1820
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Stian N E last won the day on December 14 2016

Stian N E had the most liked content!

Community Reputation

168 Excellent

About Stian N E

 • Rank
  Seniorbruker

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hokksund

Recent Profile Visitors

4819 profile views
 1. Grattis med kystmeite-kveiter!
 2. Ikke sett noe særlig til isen i Drammensfjorden i vinter gitt..... Siste jeg hørte om Sandebukta , så er den så godt som borte der også nå. Er vel meldt kaldt fra helgen og utover, så kan jo håpe på en comeback av isen i Sande.
 3. Et tips, sjekk når tråden er startet, dette var i 2010:-) hilsen stian
 4. Stian N E

  Meiteutstyr

  Fint utstyr, kvalitet både på stang og snelle. Burde være greit å få solgt, men noen år gamle både stang og snelle, så redd kr 2 500,- er i høyeste laget etter min mening.
 5. Bare å oppdatere om du vet mer! Moro med gode is-utsikter der nede. Oppdatert med bilde fra Bogebukta, på innsiden av Kattholmene. Issnerk/tynt islag.
 6. Så stille og fint ut ved fjorden da, deilig.
 7. Blitt tatt bra med havabbor langs hele kysten fra helt sør til Oslo er mitt inntrykk fra nett/blogger og Facebook. Fikk selv endelig krysset av arten for et par uker siden. Mye små fisk, godt tegn for årene framover hvis de får leve og vokse.
 8. Herlig med en rapport på FS igjen, det var lenge siden. Knall bilder og kveiter, grattis!
 9. Kult! Gjør som Rage sider, friline-fisket brød. Stam er en topp sportsfisk. Jeg pleier selv å ha noen turer på høsten etter stam i Mjøndalens området, fått fisk opp til drøye 2 kilo, men det finnes større.
 10. Hei, Du ville nok blitt fornøyd med begge snellene, men personlig ville jeg fortsatt godt for Tekota 600 lc. Litt lavere utveksling enn Torium og telleverket er topp om du feks fisker etter fisk som jager litt opp i vannlagene, du ser hvor du traff fisken og treffer den igjen på neste nedslipp. Snøreføreren fordeler snøret jevnt på spolen. På sneller uten må du styre snøret med tommelen slik at det legger seg jevnt. Til tungt fiske er snøreførerern et svakt ledd og derfor ikke å finne på snellene, til det fisket du beskriver tåler Tekotaen det fint. Stian
 11. Forståelig at den legges ned med såpass laber interesse, men hva med vi som vant en runde eller to i 2016, kommer det noe premie snart;-) ?
 12. Synes du har hatt et knall år jeg:-) God jul!