Aristokraten

Members
 • Content Count

  1903
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Aristokraten last won the day on February 13 2018

Aristokraten had the most liked content!

Community Reputation

65 Excellent

About Aristokraten

 • Rank
  Seniorbruker

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Fredrikstad, Norway
 • Interesser
  Seriemordere og blomsterlukting...

Recent Profile Visitors

3633 profile views
 1. Seut og Skinner er spennende plasser begge to.Muligheten for diger fisk av ymse slag er absolutt tilstede.Norgesrekord er også en mulighet.Hva skal du fiske etter? Litt lettere å gi tips da.
 2. Riktig det Piscator.Waldemar Hakkelberg!Kost meg mye med bøkene hans,anbefales for de som ikke har lest de. Det er mye ørret og røyefiske i bøkene hans,kanskje ikke så rart når basen hans var ved Tinnsjøen.
 3. Noen som kjenner igjen denne foratteren? Han hadde mye humor i bøkene sine.
 4. Har metallsøking som en god hobby nr 2.Har gått i noen vann som har vært nedtappet og funnet masse sluker,spinnere osv.I det ene fant jeg vel alene ca 1000stk. Min erfaring er at krokene ruster vekk i løpet av noen år.
 5. Hei! Er det fortsatt tomt for søkker hos deg? Hvis ikke så kjøper jeg.Hvis nei så venter jeg til du har støpt nye.Er interessert i de flate søkkene,og gjerne med coating.Skal brukes i Glomma-strømmen:)
 6. Her har du litt informasjon; Forberedelser med hovedvekt på biltransport: ⦁ Tankene gjennomgås slik at alle overflater er glatte og uten spisse kanter. Det bør være en form for skjul i tankene (se bilde). Dette bidrar til å senke stressnivået hos fisken og er gunstig ved mye bevegelse. ⦁ Erfaringsvis gir mørke tanker med lokk en mindre stresset leppefisk, men dette vil sannsynligvis være tilfellet ved alle biltransporter. ⦁ God vannkvalitet i tankene er viktig! Se mer spesifikk informasjon om O2 og CO2 sist i denne veilederen. Oksygeneringssystem med automatisk just
 7. Sett verre,mye verre! Den nederste så forresten ut som en miniatyr-tiur.
 8. Hvis det dreper budsjettet ditt med 2 av hver så kan du jo vente litt med handelen til det er "Black Friday",da får du jo litt ekstra for pengene.Usikker på når det er,men det vet sikker noen andre her.Det er jo heller ikke bare "Skitt Fiske" som har slike tilbud.Du kommer nok nesten garantert til å kjøpe deg mer utstyr etterhvert,det skjer de fleste.De det ikke skjer det med er de som ikke opprettholder interessen. Hva du skal velge blir jo mye en smakssak.Men 10-11 fot er ikke feil.Kastevekt skal jo heller ikke være for grov,15-40gram er det jeg foretrekker,men igjen,dette er noe man må
 9. Stora Lee er ett spennende vann,les mer her;https://www.inatur.no/fiske/50e41929e4b069b8c66af17d Her kan det vanke grisediger fisk av de fleste arter.Det er dog fordel med båt.Er sikkert mulig å få leid båt en eller annen plass der. Strømsvann i strømstad er også spennende.Jeg har ingen erfaring med noen av vannene.
 10. Helt rett "Aurevenn"! Hadde man fått 1kr for hver gang man tenkte tilbake på mistet fisk,så hadde det blitt en god sum. Men neste gang.....Da sitter den.Ting bruker å jevne seg ut etter en tid.
 11. Hei Kim! Ja den plassen er utrolig fin,hvis man ser bort fra trafikken som er forferdelig.Men man trenger ikke gå mange 100metrene sørover før man finner flere flotte idyller.Østsiden av elva er å anbefale.
 12. Nei har ikke testet ut det,men når elva er smekkfull av Laue så har jeg fått fin stam på bunnmeite.Så en liten wobbler hadde nok kunnet gitt resultater.Men hadde nok blitt en del lengre mellom nappene. Du hadde nok fått mer av gjedde,gjørs og abbor.Hadde forresten på en sinnsyk diger fisk på en pølsebit i sommer.Var nok en diger gjedde.Fikk ikke rikket den av flekken,og når den gikk så var det brutalt.Kan jo også vært en diger laks. Prøvde etter den dagen derpå,men da ble det bare masse smågjørs.
 13. Enig med forrige taler.Har du 2 ulike sett så kan du jo prøve litt statisk meite mens du kaster med sluk.
 14. Super rapport og flotte fisker,gratulerer.De så ikke verst ut i panna heller Tipper det var Ufo-vesnene du så,ser ut som de fisker,lurer på åssen utstyr de har?!
 15. Takker Solli og omegn er mitt beste tips!