Jump to content
Fiskersiden

Kim Rasmussen

Members
 • Posts

  1062
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Kim Rasmussen last won the day on November 6 2020

Kim Rasmussen had the most liked content!

About Kim Rasmussen

 • Birthday 09/05/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Fisk med mange skjeggtråder

Recent Profile Visitors

4726 profile views

Kim Rasmussen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

95

Reputation

 1. Bra skrevet som alltid. Hadde egenltig ikke forventet noe annet! Godt å se det er noen som har (bedre) tid og får fisk! Jeg har hatt dårlig med begge deler en god stund nå..
 2. Her står du fint i le fra sør. Har fått over 30 forskjellige arter fra denne spotten. Plassen er lumsk i den forstand at den kan være totalt død ene dagen og full av liv neste dag. Flat og fin sandbunn litt ut. Ligger en del rusk nær land som er lett å henge seg fast i. Kjør gjerne en stang med stort agn og en stang med små agn. mye morsomt som dukker opp på denne plassen. https://kart.gulesider.no/m/djbdx
 3. Indeed! Men sjelden kost å få på krok fra kai..
 4. En skikkelig kjærring. Men de dukker neppe opp fra noen kai i Bergen
 5. Kan anbefale litt mircofiske mens du venter på at det runner på kystmeitestengene. Da flyger ihvertfall tiden. Om du blir hektet i verdenen av kutlinger, hårvar, padder, ulker, kvabber og tangbrosmer etc. så er det fort gjort å glemme helt å følge med kystmeitestengene.
 6. Kult at dere fortsetter gutsingen! Noe bra dukker garantert opp etter hvert. Slenger med et par bilder fra kaien i Tellevikbukta som jeg kunne finne i farten (bare for å bevise at det finnes ok fisk der). Lysing på 3400 gr. (2014) Havmus 2200 gr. (2012) Og en liten havmus (2012 det og).. Fått en god del av de der der. Samtlige havmus vi har fått fra kaien der (og det er en del) har tatt på fjærende sjø etter det jeg husker. Lange og annen fisk har vel helst tatt ca. ved full flo. Fjære = ca. ganske dødt etter det jeg husker. Hågjel og lange tror jeg vi har fått på nesten hver tur i mørket. Ellers så ligger det en del rapporter her på fiskersiden fra folk som har besøkt kaien og fått div. Kanskje ikke verdens mest spennende plass, men det dukker opp noe bra innimellom ihvertfall. Vi har ihvertfall fått bedre uttelling i Tellevikbukta enn på Steinestøkaien.
 7. Facebook er bare blitt så utrolig kjedelig!
 8. Her kommer mitt killer-combo-tips til kystmeite (funker hele året) Makrell+blåskjell (surret sammen med agnstrikk). Til mindre kroker til flatfisk f.eks kan det være en fordel og surre dette sammen på en agnnål og overføre dette til kroken. Ingen sultne fisker svømmer forbi denne komboen, og den gir fra seg mye lukt/smak i vannet, så fisken finner agnet lett i mørket. Blåskjell plukker du lett i fjæren (på lavvann) der det er brakkvann og litt strøm. Kan fint fryses også. Bruk en litt grov kniv til å dele blåskjellene og grave ut innmaten.
 9. Reke alene som agn på kveld/nattfiske på denne tiden av året: Da bør man ha ekstra god tolmodighet! Det er fet fisk som gjelder som agn nå. Kiwi har ihvertfall makrell og sild ferdig filetert i frossen blokk.
 10. Anbefaler statisk kystmeite fra land inne i disse fjordene. Det er mye stygge kanter å henge seg fast i. Det blir ofte en del venting under slikt fiske. Det er dessverre ikke tjukt i fisk som står og venter på disse plassene, så man må nesten vente til fisk passerer og fatter interesse for agnet. Som hovedregel: 2 timer før full flo og 1 time etter. Men det finnes mange unntak fra dette.
 11. Glemte visst et par i farten: Sjøørret, lusuer, sandflyndre og vanlig ål har vi også fått.
 12. Det var litt lys der før ihvertfall (ikke vært der på ca. 5 år). Hodelykt/arbeidslys er et must uansett denne årsiden for å kunne se hva man holder på med etter min erfaring. Div. haier, havmus, lange, div. torske-fisk, lysing.
 13. Steinestøkaien: Fisk helst rundt full flo når strømmen roer seg litt. Det kan være vanskelig å få søkke til å holde bunnen der når strømmen drar på, selv med 170 gr. spilesøkke. Funker fint med glidende rigg der også, om du kaster forbi kantene er det mykere marbakke lengre ut. Prøv gjerne kaien i Tellevikbukta også. Det er mer fisk å få der etter min erfaring og ikke så strømutsatt.
 14. Kim Rasmussen

  20 20

  Disse tar vi helst i februar til april ca. Jeg er med på en sånn gutsing, så kan du få krysset av disse to artene lokalt
 15. Kim Rasmussen

  20 20

  Forslag til neste års festival
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.