stein Skrevet November 17, 2004 Forfatter Rapporter Share Skrevet November 17, 2004 Hei, Hvordan det er med steking vet jeg ikke, men å ha salt i vannet før man trekker laken gir seig fisk. Stein Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ølgylt Skrevet November 21, 2004 Rapporter Share Skrevet November 21, 2004 spørs hvor lenge før du mener salting før panna gir fastere filet, men det er mulig at det ikke bør gjøres lenge i forveien er vel ellers bare å prøve seg frem Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Atle I Skrevet November 23, 2004 Rapporter Share Skrevet November 23, 2004 sitat:Opprinnelig postet av Ølgylt Ikke noen stor hemmelighet hva jeg gjør. Skjær fileer med skinnet på, jo tykkere du kan få dem jo saftigere blir det. Forvarm panna litt og hell i olje/smør (jeg liker flytende olivero godt). Legg dem med skinnsida ned og la ligge en stund, skru ned varmen litt (til 4-5 på 1-6innstilling), hell over krydder, (godt med peppermix, gjerne grove korn, litt salt (bedre å bruke mye salt i tilbehøret), timian eller basilikum eller begge. Snu fileeeene og fres litt (30s-1min) snu igjen , hell en stripe olivenolje over hver filet og sett på lokk, skru ned til 3 og hent fisken når bordet er dekket stort sett alle ris eller potetvarianter passer til dette(, selvom puffet ris og potetgull ikke er å anbefale) Og hvis du vil ha en annen variant som er mere fres over men mindre får frem lakesmaken : snitt kjøttet i terninger i terningstørrelse bruk en wokpanne eller stekepanne med høye kanter hell i frityrolje/peanøttolje/soyaolje eller utspedd yakmelk fres opp krydder, masse grønne ting er lurt, basilikum, timian, rosmarin, dill for de som liker det, hvitløksbåter, sølvløk og oliven hell i grøntfor (en wokblanding fra frysedisken funker bra, skal være i 1-1 forhold med fisken vektmessig) rør hele tiden (stirfry) når grøntforet ikke er hardt lengre hiver du i fisketerningene og drysser grovmalt pepper over fres litt, syng en sang, rør og hell på tallerken dryss parmesan/mozarella/gauda dvs ost over legg risring rundt og pynt med kraftig soyasaus eller østerssaus spis med spisepinner. håper det var litt det du så etter Dette var den mest infanteri sikkre oppskriften jeg har lest! Kjempe bra..Nei er ikke infanterist selv hehe. Tenkte på mange av dere[ ] Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.