Gabrielsen Skrevet August 24, 2008 Rapporter Share Skrevet August 24, 2008 Noen som har smakt havbrasme, sjøbrasme eller hva nå Sea bream er for noe? Er det godt? Hvordan vil dere beskrive smaken? Fikk spm på tlf fra syden nå. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hoika Skrevet August 24, 2008 Rapporter Share Skrevet August 24, 2008 Er spiselig ja. Smaker jo fisk, så godt er det ikke Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gabrielsen Skrevet August 24, 2008 Forfatter Rapporter Share Skrevet August 24, 2008 He he . det er vel spiselig siden de serverer det der nede. Men er det godt? Tenker på at det har brasme i navnet? Høres jo ikke så godt ut Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Taxisvein Skrevet August 24, 2008 Rapporter Share Skrevet August 24, 2008 Ovnsbakt med sitronpepper . Snadder. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
BDA Skrevet August 24, 2008 Rapporter Share Skrevet August 24, 2008 I Hellas heter en art sea bream (tror det finns flere som går under dette navnet) tsipura og er en av de dyreste (og beste) fiskene man kan få. Fisken har ingenting med ferskvannsbrasme å gjøre. Den er virkelig god mvh bda Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gabrielsen Skrevet August 25, 2008 Forfatter Rapporter Share Skrevet August 25, 2008 Høres bra ut Da kan det være verd å smake på det. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
atomichaggis Skrevet August 25, 2008 Rapporter Share Skrevet August 25, 2008 All types of sea bream are delicious Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Chironomus Skrevet August 25, 2008 Rapporter Share Skrevet August 25, 2008 Sea bream er jo ein kjent matfisk. Jamie Oliver har mange oppskrifter med denne i kokeboka "Den nakne kokken". Uheldigvis har oversettaren tatt seg friheiter og oversett direkte. Kva med wok-steikt brasme med dampede grønnsaker og thaidressing ? Bilete er sjølvsagt av havbrasme. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
cb Skrevet August 26, 2008 Rapporter Share Skrevet August 26, 2008 Hva med havflire...? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.