toppknot Skrevet December 21, 2008 Rapporter Share Skrevet December 21, 2008 (endret) Pinnekjøtt eller ribbe? ...de som svarer KALKUN blir landsforvist Endret December 21, 2008 av toppknot Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
nordkarpe Skrevet December 21, 2008 Rapporter Share Skrevet December 21, 2008 Små nisser Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karleif Skrevet December 21, 2008 Rapporter Share Skrevet December 21, 2008 Er vel ingne tvil. Bare å se på avataren min hva som er ekte julemat Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gabrielsen Skrevet December 21, 2008 Rapporter Share Skrevet December 21, 2008 Ha ha - du og disse "hva spiser du-trådene" I år tror jeg det blir ribbe her Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Taxisvein Skrevet December 21, 2008 Rapporter Share Skrevet December 21, 2008 (endret) Pinnekjøtt. Og ett glass Santa Clauthaler. (Skal jobbe før og etter middag) Endret December 21, 2008 av Taxisvein Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ArildH Skrevet December 21, 2008 Rapporter Share Skrevet December 21, 2008 (endret) Pinnekjøtt eller ribbe? Burde ikke torsk være et alternativ, eller er det for å beskytte C&R folket at du ikke tar den med De siste årene har det vært eldhusrøykt pinnekjøtt fra Evanger som har stått på menyen. Mvh Arild Endret December 21, 2008 av ArildH Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
toppknot Skrevet December 21, 2008 Forfatter Rapporter Share Skrevet December 21, 2008 Hva med akevitten da? Gammel opland eller Løiten? ..eller kanskje Gilde?Hmm Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hunter Skrevet December 21, 2008 Rapporter Share Skrevet December 21, 2008 Pinnekjøtt Akevitt: Løiten Line. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gismervik Skrevet December 21, 2008 Rapporter Share Skrevet December 21, 2008 Ribbe og rådyr Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karl Inge S Skrevet December 21, 2008 Rapporter Share Skrevet December 21, 2008 Ribbe&steik - med masse tilbehør og en saus man må spa over på tallerken....mmmm Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ivar Magne Skrevet December 21, 2008 Rapporter Share Skrevet December 21, 2008 Pinnekjøtt Akkevitt:Har ikkje bestemt meg.Forslag tar eg imot med takk Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
permagnar Skrevet December 21, 2008 Rapporter Share Skrevet December 21, 2008 Pinnekjøtt og Gammel Opland Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
avkroken Skrevet December 21, 2008 Rapporter Share Skrevet December 21, 2008 Grønnskaksuppe Løiten Linie Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
link Skrevet December 21, 2008 Rapporter Share Skrevet December 21, 2008 (endret) Ribbe blir det her . Pinnekjøtt smaker værre en det lukter så skal du ha meg til og spise det igjen blir du fattig Endret December 21, 2008 av link Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Vilhelm Skrevet December 21, 2008 Rapporter Share Skrevet December 21, 2008 Grandiosa kokt i plumbo. Nei, blir nok ribbe som alle foregående år Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ThorEH Skrevet December 21, 2008 Rapporter Share Skrevet December 21, 2008 Fortrekker ribbe foran pinnekjøtt (såvidt). Foretrekker forøvrig hvit saus til pinnekjøttet. Hva som blir servert her hos svigers på onsdag har jeg faktisk ikke fått klarlagt ennå - mistenker noe viltsteik og rype... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ulven! Skrevet December 21, 2008 Rapporter Share Skrevet December 21, 2008 rebb å medister & julepøls..bøttevis me juløl akke å braastad. det blir saker ja!!! Grandiosa kokt i plumbo. Nei, blir nok ribbe som alle foregående år fyflade, hørte om kompisen, som tømte lumb i underbuskas ttl kompisen, på fest??? berget live såvidt! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Marius- Skrevet December 21, 2008 Rapporter Share Skrevet December 21, 2008 Pinnekjøtt definetivt.... Gjerne av villsau, som har lite fett på bena. Ellers pleier vi i familien og stampe kålerabi og potetstappe sammen. Helt nydelig, og med en liten julepølse og mye god drikke.... Så har vi det komplette julemåltid i mine øyne. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
PRH Skrevet December 22, 2008 Rapporter Share Skrevet December 22, 2008 Pinnekjøtt er julemiddagen. Mutter'n pleier også å lage ribbe til dem som ønsker det. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Slemmo Skrevet December 22, 2008 Rapporter Share Skrevet December 22, 2008 Ribbe og pølse på julaften, men prøver å få med meg de andre julemattradisjonene også, så det blir, juletorsk, pinnekjøtt og kalkun før jula er over. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
KjellArne Skrevet December 22, 2008 Rapporter Share Skrevet December 22, 2008 Ingen tvil. Masse ribbe, noe surkål, en halv potet, juleøl og akevitt. Riskrem til dessert. Masse annet som er godt også, men jueaften uten dette er som å stå å se på at andre fisker uten mulighet til å få prøvd selv. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
2Fish Skrevet December 22, 2008 Rapporter Share Skrevet December 22, 2008 Ribbe, men pinnekjøtt er godt det også.... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Oz Skrevet December 22, 2008 Rapporter Share Skrevet December 22, 2008 Ribbe på julaften, pinnekjøtt 1. juledag. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
krheldal Skrevet December 22, 2008 Rapporter Share Skrevet December 22, 2008 Hadde jeg blitt servert ribbe så hadde jeg kledd på meg og gått. De har bedre mat på Esso.. Her blir det pinnekjøtt.. Selvsagt! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tequila Skrevet December 22, 2008 Rapporter Share Skrevet December 22, 2008 Mat! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.