oracel Skrevet March 4, 2005 Rapporter Share Skrevet March 4, 2005 Vel? Jeg har aldri prøvd selv, men kanskje en idé å prøvesmake? Hender jeg får så sabla mye av de der. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karl Inge S Skrevet March 4, 2005 Rapporter Share Skrevet March 4, 2005 De er spiselige ja, Kolbeinsen tar innimellom noe rødnebb/blåstål med seg hjem, skal visstnok være god fisk. Davidsen har vel også prøvd... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
oracel Skrevet March 4, 2005 Forfatter Rapporter Share Skrevet March 4, 2005 Interessant, da skal jeg jammen ikke være noe dårligere neste gang jeg fanger en av de nebbenosene. Skal bli interessant å se hvordan lysegrønt fiskekjøtt tar seg ut etter panering og steking Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Arne L Skrevet March 5, 2005 Rapporter Share Skrevet March 5, 2005 Smaker godt de, det gjør bergylten og. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Carl Skrevet March 5, 2005 Rapporter Share Skrevet March 5, 2005 berggylt, skal vistnok være det beste å bruke, til fiskesuppe. Tenker da på kraften til suppen. Men har aldri prøvd selv, da jeg ikke får noe særlig med berggylt. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Arne L Skrevet March 5, 2005 Rapporter Share Skrevet March 5, 2005 Vi ble godt (eller dårlig) opplært av en tidligere slektning som var yrkesfisker. Vi var med i sommerferien uker om gangen. Da fikk vi prøvd ut det meste. Men når vi blei sendt i land på holmene for å fange Svartbak unger som vi skulle ha til middag så stoppet det hos meg, selv om jeg ble forklart at dette var jo som kylling [V] Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gismervik Skrevet March 5, 2005 Rapporter Share Skrevet March 5, 2005 Har spist Berggylt og den er helt ok(uten om alle beina). Men Blåstål/Rødnebb er ikke prøvd. Som en kar her fra Karmøy sier; "Alt i sjøen kan spises", men det er hans ord. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hunter Skrevet March 7, 2005 Rapporter Share Skrevet March 7, 2005 Har testet dem varmrøykt og det var ikke så verst. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gabrielsen Skrevet March 7, 2005 Rapporter Share Skrevet March 7, 2005 Ser disse gode ut? (Bilde fra i sommer) http://foto.aftenposten.no/show_image_stre...8&dx=580&dy=373 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
cral Skrevet March 7, 2005 Rapporter Share Skrevet March 7, 2005 sitat:Opprinnelig postet av Gabrielsen Ser disse gode ut? (Bilde fra i sommer) NEI! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
oracel Skrevet March 7, 2005 Forfatter Rapporter Share Skrevet March 7, 2005 Haha festlig bilde! La oss døpe dem B1 og B2 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
svenna Skrevet March 7, 2005 Rapporter Share Skrevet March 7, 2005 sitat:Opprinnelig postet av Carl berggylt, skal vistnok være det beste å bruke, til fiskesuppe. Tenker da på kraften til suppen. Men har aldri prøvd selv, da jeg ikke får noe særlig med berggylt. Har bruk den til fiskebuljong/kraft til suppe. Kraftig og fin i smaken. Flådd og lett filitert på en abu-røk tror jeg heller ikke er dumt. Mye "frie" ben. Måtte rette en del trykkleifer ... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
jørgen meitefan Skrevet March 8, 2005 Rapporter Share Skrevet March 8, 2005 sitat:Opprinnelig postet av Rolf.B Sånn er det når man ikke kan lese.jeg trodde det var snakk om blåskjell jeg[:I][ )] ja så galt kan det gå . hehe[ ] Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Richard Kolbeinsen Skrevet March 8, 2005 Rapporter Share Skrevet March 8, 2005 Blåstålen er god som gull i steikepanna og i supper.en alt for lite aktet mat fisk. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Remy Skrevet March 8, 2005 Rapporter Share Skrevet March 8, 2005 Ja, spist den enda? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.