mao Skrevet September 2, 2009 Rapporter Share Skrevet September 2, 2009 http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hedmark_og_oppland/1.6755374 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
nanablag Skrevet September 2, 2009 Rapporter Share Skrevet September 2, 2009 Hun gjør det bra, ja Lurer på om det går an å tjene så mye på sportsfiske på toten? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Remy Skrevet September 2, 2009 Rapporter Share Skrevet September 2, 2009 Ga 280kr kiloen for ny kokt tyrikreps. Spør du meg finnes det ikke bedre kreps en tyrikreps. NAM Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
piscator Skrevet September 2, 2009 Rapporter Share Skrevet September 2, 2009 Ga 280kr kiloen for ny kokt tyrikreps. Spør du meg finnes det ikke bedre kreps en tyrikreps. NAM tja, ferskvannskreps er godt det, bevares, men spør du meg er dette oppskrytt mat. Lite mat er det dessuten i hver kreps. Nei, da synes jeg faktisk reker både smaker bedre, er betydelig lettere å rense og å få tak i i store mengder, de er mye billigere, og ikke minst er de mer aktuelle som agn... Og skal man først snakke om gourmetmat av krepsdyr er vel både hummer og sjøkreps i en helt annen divisjon enn ferskvannskreps, selv om vi da både snakker om arter som er sårbare, og vi snakker om høy pris. Nå vet jeg at litt av greia med ferskvannskreps er jo å være ute om natta og fange krepsen, og så koke den ved bredden (har da også vært med på dette selv noen ganger). Men dette elementet får man jo ikke med dersom man skal belage seg på å kjøpe kreps... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Remy Skrevet September 2, 2009 Rapporter Share Skrevet September 2, 2009 Smaken er todelt Rune, ferskvannskreps smaker aldeles fortreffelig om man har rett tilbehør og riktig gode kreps Jeg syns det er mye lettere å kjøpe krepsen enn å bruke dyrbar fisketid på å fange den! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
piscator Skrevet September 2, 2009 Rapporter Share Skrevet September 2, 2009 Smaken er todelt Rune, ferskvannskreps smaker aldeles fortreffelig om man har rett tilbehør og riktig gode kreps Jeg syns det er mye lettere å kjøpe krepsen enn å bruke dyrbar fisketid på å fange den! he he, ja tilbehøret er viktig, særlig dugelige porsjoner med dill og godt øl eller en tørr hvitvin til... og ja, det er et godt poeng at krepsing stjeler dyrebar fisketid. Noen ganger går det jo an å kombinere.... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
nanablag Skrevet September 2, 2009 Rapporter Share Skrevet September 2, 2009 Finnes det steder der man kan krepse lovlig uten å være grunneier? Etter hva jeg har skjønt er det rimelig kjipe regler angående krepsing i alle vann med beskattbare krepsebestander her i distriktet... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Remy Skrevet September 2, 2009 Rapporter Share Skrevet September 2, 2009 Mange mange sjøer og vann man kan fiske kreps på kort Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.