Oz Skrevet September 24, 2010 Rapporter Share Skrevet September 24, 2010 Det er greit, Oz, men lite cognac også her.... Nuvel... Jeg tviler på det. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rigor Mortis Skrevet September 24, 2010 Rapporter Share Skrevet September 24, 2010 Sennepssausen lager du også selv: https://www.fiskersiden.no/index.php/mat/619-sennepsaus-til-gravlaks Ser ok ut en den oppskrifta der ja. Har en egen variant som er i noe av den samme retningen, men seffen med noen hemmelige ingredienser...he-he...Jeg er sikker på at jeg kan spise forderva fisk med den sausen, og allikevel synes det er godt. Sennepssausen er alfa omega når det gjelder gravlaks.... Disse eddikbaserte industrigreiene som ligger i butikken er det forbudt å spise sammen med gravet vill-laks! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
mao Skrevet September 24, 2010 Rapporter Share Skrevet September 24, 2010 (endret) Det høres trist ut..her er det laks-flatbrød/potet /eggesalat, laks-sushistyle (dattera har dette som spesialitet), laks-pasta/carbonaresaus(namnam) høres ikke vondt ut det nei, Jeg er veldig glad i suppe jeg da,med laks i Ingredienser 200 g laksefilet 200 g torskefilet eller steinbitfilet 1 ss margarin 2 stk gulrot 100 g kålrot 100 g knollselleri (sellerirot) ½ stk purre ½ stk fennikel 1 ss hvetemel 2 ss tomatpesto (rød pesto) 2 dl matfløte 1 ½ dl hvitvin 6 ½ dl vann eller fiskekraft 1 ts salt ½ ts pepper 2 ss hakket frisk kjørvel Slik gjør du: 1. Kutt alle grønnsakene i fyrstikklange lange staver eller i tynne skiver, og fisken i terninger på 2x2 cm. 2. Smelt margarinen i en kjele og fres grønnsakene 2-3 minutter på medium varme. Strø over melet og vend inn. 3. Rør inn pesto og ha i all væsken. La det småkoke i ca. 15 minutter. Tilsett fisk og kjørvel og la det stå og trekke i ett par minutter. Ha i salt og pepper og server med godt brød til. Endret September 24, 2010 av mao Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Fiskefeber. Skrevet September 27, 2010 Rapporter Share Skrevet September 27, 2010 Jeg har brukt Taraldsgårdsveita i alle de år. I fjor sluttet de med å beine ut Laksen. Prøvde derfor fiskehandlern på Heimdal. UTSØKT,BILLIG og ikke minst beinfri ;)Absolutt mitt røykeri framover. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
steinarbu Skrevet December 22, 2010 Rapporter Share Skrevet December 22, 2010 Hei Da er det på`n igjen.. Hvor er det ok å få røyka og gravet fisken sin, i trondheimsregionene? Var innom Taraldsveita og de skulle ha 90kr pr. kg for jobben:o Del tips om og anbefalninger av ulike....så slipper vi å bli rævkjørt Kjøttskjærer'n på Fannrem. Ingen over , ingen ved siden. 300.- pr fisk uansett størrelse. Vel vert og ta turen dit. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.