Rudolf Skrevet April 14, 2011 Rapporter Share Skrevet April 14, 2011 Har aldri fått hvitting som har vært stor nok til å spises før (ihvertfall aldri mer enn en om gangen), men i går fikk jeg faktisk en hel del. Er det noen som har en god oppskrift på hvittingmiddag? I tillegg bør den være kjapp å lage siden jeg ikke har så mye tid etter jobb å kokkelere på. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Vilhelm Skrevet April 14, 2011 Rapporter Share Skrevet April 14, 2011 pannestekt melvendt hvittingfilet med stuede gulrøtter og potet. gjerne dra på med en dæsj remulade ved siden av Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
palkr Skrevet April 14, 2011 Rapporter Share Skrevet April 14, 2011 Med sånne prima råvarer ville jeg spandert på meg en skikkelig olivenolje under stekingen (ikke de greiene de har på Rema). Gjerne ispedd litt ordentlig smør. Og ordentlig salt, gjerne Maldon. Så enkelt, og så godt Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gabrielsen Skrevet April 14, 2011 Rapporter Share Skrevet April 14, 2011 Kjapt og greit: Trekk hvitting i saltet vann til de løsner fra beina, Ta de opp og rens (fjern bein og skinn) slik at det bare er spiselig igjen. Ha på brødskiva – og tilsett gjerne remulade og salt (gjerne maldon) – og SPIS TIL DU SPREKKER!!! Stekt hvitting på klassisk vis som nevnt over her er jo også kjempegodt Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
AreBare Skrevet April 14, 2011 Rapporter Share Skrevet April 14, 2011 Husk å være forsiktig med å steke i olivenolje. Kaldpresset virgin egner seg ICKE til steking. Selv bruker jeg kun godt smør. Det er nam nam. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rudolf Skrevet April 14, 2011 Forfatter Rapporter Share Skrevet April 14, 2011 Takk for alle tipsene. Hvittingen ble stekt og smakte fortreffelig. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Chironomus Skrevet April 14, 2011 Rapporter Share Skrevet April 14, 2011 I smør, plantemargarin, dyremargarin eller olivenolje? Virgin? Ekstra virgin? Eller kanskje ribbefeitt? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
AreBare Skrevet April 14, 2011 Rapporter Share Skrevet April 14, 2011 Aner jeg en syrlig og sarkastisk tone? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rudolf Skrevet April 14, 2011 Forfatter Rapporter Share Skrevet April 14, 2011 I smør, plantemargarin, dyremargarin eller olivenolje? Virgin? Ekstra virgin? Eller kanskje ribbefeitt? Hvittingen ble stekt i smør laget av avrenningsfettet fra pattegris fostret opp på øl og bamsemums som har hengt til modning i badstu i 300 døgngrader for så å bli kjølhalt to ganger og presset i hvitløkspresse mens en tilsatte salt fra tørket hestesvette sammen med grevlingsekret (gammel familieoppskrift). Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Oz Skrevet April 14, 2011 Rapporter Share Skrevet April 14, 2011 Hvittingen ble stekt i smør laget av avrenningsfettet fra pattegris fostret opp på øl og bamsemums som har hengt til modning i badstu i 300 døgngrader for så å bli kjølhalt to ganger og presset i hvitløkspresse mens en tilsatte salt fra tørket hestesvette sammen med grevlingsekret (gammel familieoppskrift). Så da blir det en familie til slutt? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rudolf Skrevet April 14, 2011 Forfatter Rapporter Share Skrevet April 14, 2011 Så da blir det en familie til slutt? Jepp. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Oz Skrevet April 14, 2011 Rapporter Share Skrevet April 14, 2011 Jepp. Phett. Men kun en gammel? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.