Kim Rasmussen Skrevet July 18, 2011 Rapporter Share Skrevet July 18, 2011 Sto opp kl.04 i dag og tok turen til Ormhilleren. (Herlig med ferie...). Målet var å ta noe fin Torsk og kanskje noe annet spennende, samtidig å få fisket litt agn (makrell). Fikk en ny art i dag: Horngjel, en artig sak som det var liv i! Den hoppet vilt som en delfin når den var kroket. Var en fin stim som passerte der, og det var mer liv i dem enn makrellen. Fikk også noe rart som jeg stusset litt over... En slags hybrid mellom Torsk og Hvitting?? Har litt overbitt, formen og litt av det spraglete mønsteret til Torsken, men mangler skjggtråden og har litt sølvglans... Er nesten sikker på at det er en Hvitting, men i såfall den største jeg har tatt så langt. (Hvitting er noe jeg sjelden har tatt, men de få jeg har fått, hat alle vært små og ingen tvil om hva fisk det er). Hvitting? Ps! Fin fisketur! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Dr. Hook Skrevet July 18, 2011 Rapporter Share Skrevet July 18, 2011 Hvitting. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
nanablag Skrevet July 18, 2011 Rapporter Share Skrevet July 18, 2011 Gratulerer med ny art Horngjelen er en tøff fisk jeg dessverre aldri har fått selv. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
TrueBlue Skrevet July 18, 2011 Rapporter Share Skrevet July 18, 2011 Gralla! Fikk også min første Horngjel i Lyngdal for etpar uker siden. De er stilige! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
exbergenser Skrevet July 26, 2011 Rapporter Share Skrevet July 26, 2011 Gralla! Fikk også min første Horngjel i Lyngdal for etpar uker siden. De er stilige! Horngjelen er en fighter. Har fått to hittil. En ved Bergen og en i Sogn. De ankommer gjerne våre kyster litt i forkant av makrellen. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Kim Rasmussen Skrevet July 26, 2011 Forfatter Rapporter Share Skrevet July 26, 2011 Jepp, det var liv i Horngjelden gitt!! Hvittingen er fryst, har i ettertid lest at den ikke bør det hvis den skal spises..? (Smaker den dårlig etter frysing?). Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
exbergenser Skrevet July 27, 2011 Rapporter Share Skrevet July 27, 2011 Jepp, det var liv i Horngjelden gitt!! Hvittingen er fryst, har i ettertid lest at den ikke bør det hvis den skal spises..? (Smaker den dårlig etter frysing?). Har bare spist hvitting fersk. Nydelig. Men generelt er det slik at dersto feter fisk, desto kortere overlevelsestid i frysen. Hvittingen har lavt fettinnhold, så frysefisk bør smake bra :-) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Jon the newbie Skrevet September 10, 2011 Rapporter Share Skrevet September 10, 2011 He he kansje litt seint nå men jeg hadde stekt hvitting i går som hadde vært fryst. Drt smakte utmerket. Meg og min sønn (3 år) maula i oss en filet hvær. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rudolf Skrevet September 10, 2011 Rapporter Share Skrevet September 10, 2011 Horngjel er også god mat, og så er det praktisk med de grønne beina Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Kim Rasmussen Skrevet September 10, 2011 Forfatter Rapporter Share Skrevet September 10, 2011 Enig med begge!! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.