karmøyfisk Skrevet November 24, 2014 Rapporter Share Skrevet November 24, 2014 hei Ser på å gå til innkjøp av en vacumpakker til fiskefileter. noen som har erfaringer her? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Kims Skrevet November 24, 2014 Rapporter Share Skrevet November 24, 2014 Da lønner det seg vel å kjøpe en kammerpakker. De koster en del mere og er store men de tåler fukt/vann. De vanelige vacumpakkerne får problemer med sveisingen hvis den får fukt vann der den skal sveise. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Jonkanon Skrevet November 24, 2014 Rapporter Share Skrevet November 24, 2014 hei Ser på å gå til innkjøp av en vacumpakker til fiskefileter. noen som har erfaringer her? Har brukt en OBH Nordica sak til 999 på elkjøp. Disse kan sikkert komme på tilbud til 6-700 om en følger litt med, Jeg har brukt den nesten daglig til å lage mye av maten min med sous vide maskin. Kjøtt, fisk og egg blir helt konge. Men de fungerer utmerket til det. Kjøpte poser på Jula til 99 og 149 for diverse størrelser. på et par måneder har jeg veld nesten brukt en 70 poser uten problemer. Bare en passer på at sømmen blir limt rett, er hele greia klar på 20-30 sekunder Den er veldig enkel i bruk, det er langt fra lydløs, men helt greit. Forskjellige modus, våt eller tørr pakke, samt fullt vacuum eller soft/anti crush. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rage Skrevet November 25, 2014 Rapporter Share Skrevet November 25, 2014 Har brukt en OBH Nordica sak til 999 på elkjøp. Disse kan sikkert komme på tilbud til 6-700 om en følger litt med, Jeg har brukt den nesten daglig til å lage mye av maten min med sous vide maskin. Kjøtt, fisk og egg blir helt konge. Men de fungerer utmerket til det. Kjøpte poser på Jula til 99 og 149 for diverse størrelser. på et par måneder har jeg veld nesten brukt en 70 poser uten problemer. Bare en passer på at sømmen blir limt rett, er hele greia klar på 20-30 sekunder Den er veldig enkel i bruk, det er langt fra lydløs, men helt greit. Forskjellige modus, våt eller tørr pakke, samt fullt vacuum eller soft/anti crush. Høres ut som vi har samme pakker. Jeg er storfornøyd med min, har pakket sikkert 3-400 pakker med diverse mat og fisk og det holder tett. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Martin Lopez Skrevet November 25, 2014 Rapporter Share Skrevet November 25, 2014 (endret) Da lønner det seg vel å kjøpe en kammerpakker. De koster en del mere og er store men de tåler fukt/vann. De vanelige vacumpakkerne får problemer med sveisingen hvis den får fukt vann der den skal sveise. Kjent problem som er lett å løse: Rull 1 pølse med tørkepapir som legges før sveisinga. Under utsuging kommer fuktigheten til å samle seg i papiret. 1 annet mulighet for å unngå problemet er å fryse varene 1. for så deretter vakuumsuge. Edit : Når sveising ikke er nødvendig , bruker jeg bare støvsuger og kraftige poser som jeg deretter tetter med pose klips før frysning . Mye mer effektiv !! Endret November 25, 2014 av Martin Lopez 1 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Flyfishing for Salmon Skrevet November 25, 2014 Rapporter Share Skrevet November 25, 2014 Jeg har kjøpt vacuumpåser på Scheie: http://www.scheie.no/storkjokken/maskiner/vakuummaskin-pakkeutstyr/vakuumposer-for-eksternmaskin Forskjellen mellom en "kammerpakker" og en "ektern vacuumpacker er at den kammergreja ikke kan vacuumpakke heile fisker d.v.s. da man type rundfryser laks, stor ørret etc... Den eksterne vacuumpakkern kan håndtere metervise fisker, hehe. På typ ebay finnes det mange som selger heile påser på rull til rimelige penger: http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=Bags+vacuum&_from=R40&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR10.TRC1.A0.H0.XBags+vacuum+roll&_nkw=Bags+vacuum+roll&_sacat=0 Btw, Da en putter matvarer i disse ferdige påsen eller egne lenger påser er det en stor fordel om en tørker varen ordentlig med husholdspapir. Siden er det også lurt å lage en trakt av en annen påse (kan være en påse man klipper bort bunnen på) som man da stikker in i åpningen til helften inn i den påse man akkurat skall legge varen opp i. Da varen er i påsen trekkes den andre "trakten" ut ur påsen som siden sveises. Da unnviker man å få fiskeslim/fukt/fett etc presis på påsens åpning/sveise område. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Martin Lopez Skrevet November 25, 2014 Rapporter Share Skrevet November 25, 2014 Jeg har kjøpt vacuumpåser på Scheie: http://www.scheie.no/storkjokken/maskiner/vakuummaskin-pakkeutstyr/vakuumposer-for-eksternmaskin Forskjellen mellom en "kammerpakker" og en "ektern vacuumpacker er at den kammergreja ikke kan vacuumpakke heile fisker d.v.s. da man type rundfryser laks, stor ørret etc... Den eksterne vacuumpakkern kan håndtere metervise fisker, hehe. På typ ebay finnes det mange som selger heile påser på rull til rimelige penger: http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=Bags+vacuum&_from=R40&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR10.TRC1.A0.H0.XBags+vacuum+roll&_nkw=Bags+vacuum+roll&_sacat=0 Btw, Da en putter matvarer i disse ferdige påsen eller egne lenger påser er det en stor fordel om en tørker varen ordentlig med husholdspapir. Siden er det også lurt å lage en trakt av en annen påse (kan være en påse man klipper bort bunnen på) som man da stikker in i åpningen til helften inn i den påse man akkurat skall legge varen opp i. Da varen er i påsen trekkes den andre "trakten" ut ur påsen som siden sveises. Da unnviker man å få fiskeslim/fukt/fett etc presis på påsens åpning/sveise område. Jeg gjør mitt beste for å gjøre det enklest mulig og etter å ha prøvd MYE : Støvsugeren hjemme er den beste vakuumpakkeren . Kødder ikke Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.