Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

Rage

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5 242
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  39

Rage last won the day on April 9

Rage had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

357 Excellent

1 følger

Om Rage

 • Rang
  Kakemons
 • Bursdag 19. juni 1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://artsfiske.blogspot.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Strømmen
 • Interesser
  Arts- og specimenfiske

Nylige profilbesøk

5 847 profilvisninger
 1. Erfaringer med lake i Vansjø?

  11,43kg (25,2lbs)
 2. Camp Villmark 18

  ..som stangtester i noen år, så har du det poeng. Spesielt de siste 5 årene synes jeg det har skjedd mye på den fronten. Det finnes snart ikke "dårlig" fiskeutstyr.
 3. er det lov til å fiske i oslofjorden

  Ja, det er lov.
 4. Yes! Konsistensen på kjøttet er nesten "ok", men ettersmaken smaker for j****ig... ikke noen hyggelig opplevelse. Har også prøvd å panere og fritere glassvar i olje, gjorde saken nesten verre.
 5. Camp Villmark 18

  Jeg var på messa i noen timer, mest for å skravle med kjentfolk. Ble ikke imponert over noe som helst der skal jeg være ærlig.
 6. Camp Villmark 18

  Om det er verdt det eller ikke må du nesten vurdere selv, men hvis du skal handle stenger så er det i alle fall mange veldig flinke sportsfiskere som ofte står på standene og kan hjelpe deg, samt du får prøvd og testet stengene. Lettere å finne den stanga som passer best til deg når du kan teste dem Jeg blir romsterende rundt imorgen tipper jeg, om det blir noe handling tviler jeg på
 7. Smaker fremdeles drit
 8. Glassvar. Smaker kokt papp med innslag av tåfis.
 9. spørsmål om flyteperler

  Det kommer helt an på hvor mange flyteperler, hvor god oppdrift de har og hvor store de er Men ja, det går det!
 10. Borgundfjordfiske 2018

  Jeg aner ikke noe om hvordan fisket foregår i Ålesund, men basert på det jeg lærte under skreifisket på Sørøya ville jeg vurdert å enten skifte pilk, gå over til shad og gjerne fiske høyere over stimen med fisk.
 11. Vurdering fiskested- kart

  De gyter i mellom februar og april en gang de også. Nærmere skiftet feb-mars. Er da vi har brukt å få utgytt fisk i Oslofjorden i alle fall.
 12. Vurdering fiskested- kart

  Suverent!
 13. Jeg kjører en del balanser fra Strike Pro på isen, med den grunnen at de er tunge. Har fisket en del med balanse ned til snaue 100 meter på isen og fått fisk, og det tar en evighet med en lett balanse.
 14. Dynovika, er det noe fisk der nå?

  Fetsund er vel det nærmeste som ikke har is.
 15. Dynovika, er det noe fisk der nå?

  Har faktisk fisket i utløpsvannet i slutten av april for noen år siden, og det var fisk der da. Ikke vann annet enn som på bildet, og hvis jeg ikke husker feil fikk vi både abbor, brasme, flire, mort, laue, hork, stam og asp.