Gå til innhold
Fiskersiden

Brødrene Vega - Direktesending 3 mars kl 19


Recommended Posts

I kveld kl 19 har vi en direktesending med Lars Lenth og Gunnar Staalesen fra Litteraturhuset i Bergen. De har en samtale om Lenths nye roman "Brødrene Vega" og toucher vel ganske sikkert innom oppdrettsindustrien i samme slengen.

Vi prøver samtidig også å gjøre det mulig for dere tittere der hjemme å komme med spørsmål. Mer om sendingen under bilde.

640-Br%C3%B8drene-Vega.jpg

Lars Lenth, fluefiskeren og forfatteren kjent fra blant annet VGTV og Lars og Lars bloggtv, er ute med en ny roman. Denne omhandler oppdrettsindustrien, og kunne ikke kommet på et mer aktuelt tidspunkt enn nå.
Denne kvelden får vi presentert boken Brødrene Vega, i en samtale mellom forfatteren selv og ikke ukjente Gunnar Staalesen, forfatter og dramatiker – mest kjent for bøkene om Varg Veum.
Etter samtalen omkring boken vil det komme innlegg fra Alv Arne Lyse i NJFF og Rune Jensen fra Salmon Camera. Det åpnes også for spørsmål fra salen og fra titterne der hjemme. Ordstyrer er Reidar Staalesen.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

har nå lest boken. Anbefales! Synes den kanskje ikke var like hysterisk morsom som den forrige boka til Lenth (Den norske pasienten), men den treffer så absolutt. Og selv om det er en roman, og industrien og persongalleriet er rimelig karikert, er det liten tvil om at det innimellom serveres helt reell faktabasert kritikk av en forkvaklet industri.

PS: en av figurene i boka påstår at leppefisk ikke fungerer optimalt som lusespiser i merdene fordi de er redd for den storvokste laksen. Er dette et faktum?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.