Esox Lucius Skrevet September 26, 2005 Rapporter Share Skrevet September 26, 2005 Var en liten tur i Oslofjorden i går, og dro opp et knippe horngjel, samt en del knurr. For de av dere som ikke har forsøkt disse som matfisk; dere har gått glipp av en hel del. Varmrøkt horngjel og knurr (på ABU-röken)er en delikatesse. [^]Husk å la fisken ligge med salt i buken over natta, deretter ca.20 min i røken. Yummi!![ ][^] Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Vilhelm Skrevet September 26, 2005 Rapporter Share Skrevet September 26, 2005 Slutt og frist da...å få horngjel her oppe, er vel heller sjeldent. Jaja...får trøste meg med et varmrøkt reinshjerte istedet.. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Esox Lucius Skrevet September 26, 2005 Forfatter Rapporter Share Skrevet September 26, 2005 Hørtes ikke no' dårligere ut dét, Vilhelm!![ ] Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
avkroken Skrevet September 26, 2005 Rapporter Share Skrevet September 26, 2005 sitat:Opprinnelig postet av Vilhelm Jaja...får trøste meg med et varmrøkt reinshjerte istedet.. Det blir liksom ikke det samma som horngjel da. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Esox Lucius Skrevet September 26, 2005 Forfatter Rapporter Share Skrevet September 26, 2005 [8D][ ] Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Thile Skrevet September 26, 2005 Rapporter Share Skrevet September 26, 2005 Godt er begge deler, men satser på den med lekkert fargede bein!! [^] Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Davidsen Skrevet September 26, 2005 Rapporter Share Skrevet September 26, 2005 Stekt horngjel(og ikke minst knurr) er ikke noen uting, det heller. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.