Gå til innhold
Fiskersiden

Snaddermat


Esox Lucius
 Share

Recommended Posts

Var en liten tur i Oslofjorden i går, og dro opp et knippe horngjel, samt en del knurr. For de av dere som ikke har forsøkt disse som matfisk; dere har gått glipp av en hel del. Varmrøkt horngjel og knurr (på ABU-röken)er en delikatesse. [^]Husk å la fisken ligge med salt i buken over natta, deretter ca.20 min i røken. Yummi!![ :) ][^]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.