Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08. mai 2020 in all areas

  1. Da har jeg å min fiskeglade(gale) kone endelig kommet igang med dorgesesongen, dorget spesifikt etter Torsk å Storsei nede på 15-20m på første turen da det er litt tidlig for Laksen enda. Det var såååå godt å endelig komme igang )) Håper det er flere hobby fiskere her inne som fisker i yttre Trheimsfjord ))
    2 points
  2. Prøvde å "Endre" på innlegget over men var ikke mulig ?! fikk bare "Edit topic" som valg... hvorfor ??? Så tar det her i steden )) håper flere hobbyfiskere i Trheimsfjorden kan komme med råd, tips, fiskeplasser, fangster, bilder mm. Vi fisker for det meste med downrigg men setter også line + pilking etter Kveita.
    2 points
  3. 5-trådet tangbrosme.
    1 point
  4. Hei Jeg kan fortelle en historie om det motsatte. I havna til Pluggen båtforenin i horten de rjeg var medlem før jeg flytta til larvik, var kaiene åpne for folk- Men bare den store bølgebryteren ble brukt, der var det til gjengjeld alltid mye folk, spesielt på sommerkveldene.. Tyveri og hærverk forekom allikevel ikke. Forsøpling var også sjeldent Våre venner fra øst fisket makrell, tok seg gjerne en pils eller to og hygget seg, men de rydda alltid etter seg. Og prata jeg med dem og var hyggelig, så var de det samme igjen. De få gangene jeg registrerte søppel som lå igjen så var det faktisk etter våre egne landsmenn. Det er ikke alltid at forbud og påbud der det beste, noen ganger kan åpenhet og tillit være vel så bra.
    1 point
  5. Hei Skiftet motorolje på en to-takter sier du. Dette må du kanskje forklare litt nærmere. Hvis detr er en to-t, så skal den enten ha olje blandet i bensinen, eller den har auto-lube oljeinjeksjon, og da skal oljen fylles i egen tank på motoren. Den har neppe skjært seg, da ville du ikke klare å starte den, og du ville hørt en rekke ulyder
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.