Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 19. jan. 2022 in all areas

  1. En råtipp fra min side er at Airmar (som vanlig) ikke har oppdatert nettsidene sine videre godt. De er heldigvis bedre på å lage ekkoloddgivere enn å oppdatere nettsider... I følge nettsidene leveres denne bare med plugg til Furuno og Garmin, noe vi vet er mangelfult siden den også kommer med plugg til Raymarine og Simrad (Navico). Men det har vært mye leveringstrøbbel i bransjen i kjølvannet av covid, så det kan hende at de ikke leverer denne med M&M, forhandler sitter vanligvis på mer opdpaterte lister enn nettsiden.
    1 point
  2. Hvorfor vil du ikke bruke dette utstyret i sjøen? Den stanga og snella er jo perfekt for sjøørret og feks makrellfiske med sluk. Om du skyller snella i ferskvann etter bruk, bør den fint kunne brukes i sjøen uten å ta nevneverdig skade av det.
    1 point
  3. Det finnes ingen ferdige overganger mellom Ray og Simrad/ Navico. Det enkleste er å kutte Ray-kontakten og koble til en Simrad-pigtail. Bare sjekk at Ray og Simrad har samme impedans først (da må du typisk grave litt i dokumentasjonen Airmar har på sine nettsider, det må du uansett for å koble riktig om du kapper).
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.