Jump to content
Fiskersiden

erik

Members
 • Content Count

  4697
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  345

erik last won the day on February 25

erik had the most liked content!

Community Reputation

1746 Excellent

5 Followers

About erik

 • Rank
  Team Colibri
 • Birthday 01/02/1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://teamcolibri.no
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bærum, Norway

Recent Profile Visitors

11509 profile views
 1. Takk. Sikkert ikke tilfeldig at det er en av våre mest populære artikler via Google-søk. Jepp, jeg kan legge på. Trenger et bilde av rampa, en kartlink og en kort beskrivelse (feks "bør ha 4WD", eller "ubrukelig ved vind fra nord") der det er relevant.
 2. Det virker som nordmenn for alvor holder på å våkne til og interessere seg for litt mer "avansert" isfiske. Utvalget bedre stikker, sneller og bor øker for hver sesong som går, og vi ser stadig flere som bruker ekkolodd og kartplotter på isen. Svenskene har vært der i 15-20 år allerede, så det var kanskje på tide... (Uten at jeg med det insinuerer at man må bruke en månedslønn eller to på utstyr for isfiske, det er selvfølgelig heeelt innafor med enkelt utstyr også.)
 3. Jeg fikk et hint om at neste generasjon kommer med en plugg som igjen har korrekte dimensjon og gjenger for nappvarsler. Men når det er sagt er det litt begrenset hva jeg forventer av et stativ til 200-250 kroner også, som jeg skriver i testen ser jeg på det mest som flisespikking fra min side. Jeg har fire av disse fra før: De er langt mer avanserte med en drøss gjennomtenkte detaljer. Men så koster de unektelig en hel del mer også. De lages av Mats Davidsen for de som måtte være interessert.
 4. Rolf Magnus Grenberg er en dyktig sportsfisker, og ambassadør for Rapala. Basert på hans erfaring har Rapala kommet med en stangholder for isfiske, og når en norsk-designet stangholder kommer på markedet må vi selvfølgelig teste den. Les mer på bloggen: https://teamcolibri.blogspot.com/2021/02/testet-rapala-stangholder-for-ismeite.html
 5. Angående Tyrifjorden. Søk opp "Båtfolk på Tyrifjorden og Steinsfjorden" på Face, der får man fort svar på tiltale når man vil ha status på isen.
 6. Den (og alle andre ramper jeg bruker jevnlig) er beskrevet her: https://teamcolibri.blogspot.com/2012/03/batslipper-oppdateres-fortlpende.html
 7. Rampe, og parkeringsplass. https://kart.gulesider.no/m/YuIg3
 8. Tyrifjorden - her ble det spinnfisket etter gjedde i går (med hell). Jeg vet ikke hvor båten ble sjøsatt, en råtipp er dog at både Storøen og Vikersund kan benyttes nå. Drammenselva - fiskbar, og rampen under motorveien er sikkert åpen. Men fisket i elva nå hadde jeg hoppet over, vent til vannet blir litt varmere der. Drammensfjorden - kanskje der jeg selv hadde gått ut nå, Rampen i elva under motorveien. I Oslofjord - det ble tatt både makrell og en liten SØ utenfor Fornebulandet i går. Status på ramper her er ukjent. I Sandvika er det is, Holmen var åpen for 5-6 dager siden.
 9. Med mildvær over hele Østlandet begynner tiden å renne ut for fiske på sjøis. Vera, Dag og jeg brukte helgen til en siste krampetrekning på hardt vann i Oslofjorden. Les mer på bloggen: https://teamcolibri.blogspot.com/2021/02/oslofjorden-20-210221-siste-skrik-pa.html
 10. https://www.fiskersiden.no/forum/index.php?/forum/18-forbrukerforum/
 11. Jepp, generelt ved bruk av flere stenger, så kjør det som går dypest nærmest båten, det som går høyest i vannet lengst fra. Bruk litt lengre slep på de som er lengst fra. Da minimeres risikoen for at man hekler grytekluter med slepet.
 12. 27 minutter med teknikk, innstillinger, tips & triks - og fisk i bøtter og spann. Alt du trenger å vite om Lowrance LiveSight for isfiske, og litt til... Nå med fullstendig teksting, på norsk og engelsk.
 13. Nei, jeg vil ikke kalle det en stor fordel, mest at det gjør at man kan svinge hardere uten kråkereir i slepet. For fisket sin del er det mer eller mindre same-same.
 14. Bli med Dag og Dag Christer på en trollingtur litt utenom de vanlige. Gutta troller etter asp på Øyern i denne filmen fra august 2020. Her sitter tips om utstyr, teknikk og strategi løst. Len deg tilbake og drøm deg litt bort.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.