erik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3 918
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  232

erik last won the day on March 14

erik had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

1 403 Excellent

7 følgere

Om erik

 • Rang
  Team Colibri
 • Bursdag 02. jan. 1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://teamcolibri.no
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bærum, Norway
 • Interesser
  Predatorfiske
  Trolling
  Båt
  Ekkolodd

Nylige profilbesøk

8 757 profilvisninger
 1. Attwood Transom Saver, ubrukt i uåpnet emballasje. Benyttes der båter med påhenger skal transporteres på tilhenger men hvor påhengeren ikke kan stå nede under transport. Avlaster akterspeil og motorens tilt. Link til Westgears beskrivelse: https://www.westgear.se/produkt/justerbar-akterspegelsavlastare-heavy-duty/ Pris: 500,- Kan sendes innenlands på kjøpers regning og risiko. NB- kun forskuddsbetaling.
 2. To stykk rustfrie, kjøpt vie eBay for noen år siden. 20,5cm dype med tverrslag i bunnen. Må hentes på Stabekk i løpet av helgen. Pris: 0,-
 3. Det er fisk der i hvertfall.
 4. Jeg har hatt to, den ene har vandret videre for flere år siden mens denne endte i glemselen. For en kartnerd er det fine med denne at du faktisk kan lage egne kart til den (med IMG-formatet) i motsetning til nyere modeller som er låst til Garmins egne løsninger.
 5. Endret pris fra 200,- til 0,-
 6. Hei Nicholas. Steinsfjorden kan nås med buss og du kan fiske fra land mer eller mindre fra CirkleK og bort til Sundvollen. Eller vil jeg absolutt anbefale marka, med offentlig transport og sykkel har du veldig stor rekkevidde. (Hilsen en som hadde sin første overnattingstur i marka alene da han var mye yngre enn deg.)
 7. Gyroen finnes naturlig i Sverige, feks i Vänern og Vättern men også i flere av elvene på østkysten. Her er laksen resistent. Norske sportsfiskere valfarter til begge V-sjøene og med komplett mangel på desinfisering betyr det at det garantert settes ut båter og brukes utstyr ellers fra V-sjøene. En ting er sportsfiskere, de har som regel en viss ide om hva gyro er, men vi har også generell turisme med fritidsbåter her hvor flere i regionen bruker båtene sine både i Sverige og så "hjemme" i D-fjorden og omegn og omvendt. Så har du selve D-fjorden og som du sier er det mye ferskvann her i de øverste meterne. For at vi skal klare å holde gyro unna skal med andre ord en av Norges travleste havner passe på at det ikke slippes vann fra båter som kommer østfra etter at de passerer Svelvik. Å tro at man skal klare å holde alle disse (potensielle) smittekildene i sjakk virker på meg som i overkant ambesiøst.
 8. Det var ikke ment som en motsigelse, snarere en utdypning.
 9. Har aldri poppet, så det temaet skal jeg holde meg unna. Jeg har en forkjærlighet for bolt, skive og (låse)mutter.
 10. Kommer litt an på hva vi får for dagens hus, og litt an på hva som dukker opp. Men nei, det blir ikke langt, innenfor samme skolekrets.
 11. Hvis vi skal legge opp til et slags generelt prinsipp om at enhver for form inntektsbortfall relatert til ting utenfor grunneiers egen bestemmelsesrett skal kompenseres, tror jeg fort vi havner galt avgårde. Skal feks alle Norges bønder kompenseres for klimaendringer eller kiosken på Huk i Oslo kompenseres for at det har kommet knivskjell på stranden som igjen fører til færre badende? Er ellers enig i at det virker lite hensiktsmessig å behandle for en parasitt som Norge jevnlig eksponeres for. Kritikken reist rundt planene for Drammenselva har da heller ikke blitt besvart noe sted så vidt jeg kan se. Jeg tenker da spesielt på hvordan man skal unngå ny smitte dersom man ved et slags lykketreff blir kvitt gyroen til å begynne med. Skal vi feks forby båter som kommer østfra å kjøre inn i Drammensfjorden, en av Norges mest travle havner?
 12. Det var to år siden i februar. Om det defineres som "akkurat" eller ei skal jeg ikke henge meg opp i.
 13. Bygg i vei, men vær våkne på materialvalget. Kun syresfast av metall, og ikke trykkimpregnert av treverk. Alle nyere Lowrance tar opp til 32GB minnekort. men ett på 8GB holder til både et stort kart fra Genesis og flere dager med sonarlogging så du trenger ikke noe større enn det. Det er egentlig bedre med flere 8GB enn ett 32GB, minnekort og vann er ikke gode venner så det er greit med backup. Det behøver heller ikke å være et dyrt minnekort, jeg har brukt Biltema sine i det siste.
 14. Er på flyttefot og da dukker det utroligste opp fra bodens mindre besøkte avkroker. Garmin GPSMap 421s med brakett og strømkabel men uten ekkoloddgiver eller kartbrikke selges. HBO 200,- må hentes på Stabekk eller i Bjørvika. Gis bort så lenge den hentes hos meg på Stabekk.