erik

Members
 • Content Count

  4295
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  292

erik last won the day on April 8

erik had the most liked content!

Community Reputation

1550 Excellent

8 Followers

About erik

 • Rank
  Team Colibri
 • Birthday 01/02/1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://teamcolibri.no
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bærum, Norway

Recent Profile Visitors

10351 profile views
 1. Fisken spiser, men fisk sakte og gjerne med litt mindre "baits" enn vanlig. Blir neppe fisking på meg, det nærmeste jeg kommer er nok å montere et nytt "båttelt" på hytta.....
 2. Enig med abbor, la din Eagle få sin siste flytur til gjenvinningsstasjonen. Jeg er dog ikke helt enig i anbefalingen av ekkoloddgiver. Siden du har postet i Vestlandet ville jeg sett på 50/200-HDI i steden for 83/200-HDI.
 3. Har nettopp godkjent den, grattis. Vi har bikket 200 deltagere og noen av de har bikket meteren allerede på første innmelding. https://teamcolibri.blogspot.com/2020/04/colibri-predator-cup-status-etter-frste.html?m=1
 4. De der er tilnærmet udødelige og ryddig av selger å dekke påviste feil. Tror du blir happy med den motoren i lang tid.
 5. Ikke på den turen, jeg var for sent ute. Men jeg hadde bedre hell en kveld i forrige uke, da uten kamera selvfølgelig. Ble en god og rund på rundt halvkiloen og en lang tynn en. Samme rigge og metode.
 6. Bra, da får jeg provisjon denne uken også.
 7. Basert på rapportene dine skjønner jeg at abbor og gjedde er litt "off" men det meste annet må da være innenfor rekkevidde? Sånn for ordens skyld kan man absolutt melde inn feks lange eller brosme tatt fra land selv om klassen kalles "Havfiske". Vi måtte bare dele artene inn litt. Kan ellers melde at vi har 175 påmeldte nå, og de første fiskene er innmeldt. Vinneren av Motorguiden publiseres på Facebooksiden i kveld. Vi har bikket 90.000 på premiebordet nå, og kan love flere premier løpende utover klassevinner og størst enkeltfisk etc ved konkurransens slutt.
 8. Den desidert beste er Navionics. Koster noen kroner i årlig avgift, men den er meget bra.
 9. Teamkompis Fredrik har skrevet to artikler om oppgradering av håndtak på Talica og Calcutta. Link til artikkel om Talica: https://teamcolibri.blogspot.com/2020/03/nytt-handtak-til-shimano-talica-slik.html Link til artikkel om Calcutta: https://teamcolibri.blogspot.com/2020/03/nytt-handtak-til-shimano-calcutta-og.html
 10. erik

  Ny båt

  Brukte tidligere noe ala dette som jeg stroppet til tofta. Ryggstøtte er DIGG på lange dorgturer.
 11. erik

  Ny båt

  Ser bra ut dette. Det er Scanstrut du bruker som holder på ekkoloddet? For meg virker det som det holder bedre enn RAM C, men dårligere enn RAM D. (Jeg har forresten ett Scanstrut til overs her som skal på Finn etterhvert som jeg kommer så langt.)
 12. Jeg bruker det typisk 1-2 ganger per kast. Men jeg fisker fra båt og inn mot land, noe som er ganske forskjellig fra å stå på land og kaste utover. De fleste SØ tar en meter eller tre fra land for min del, mens spinnstop er noe jeg typisk gjør etter at wobleren har forlatt den "heteste" sonen. Fisken tar nesten aldri under spinnstoppet, den tar akkurat det jeg starter å sveive igjen.
 13. Som småbarnsfar er man kjent med at man må utnytte ethvert vindu i kalenderen om man i det hele tatt skal komme seg ut (alene). Men med den mørke pandemi-skyen hengende over oss er dette mer aktuelt enn noen sinne. Sjelden har begrepet "nærtur" vært viktigere, og sjelden har vi hatt større behov for frisk luft. Link til artikkelen: https://teamcolibri.blogspot.com/2020/03/oslofjorden-290320-minitur-etter-s.html
 14. 143 påmeldte nå, og Navionics har meldt seg til sponsorlisten også med en bunke kartbrikker a 2500,-