Vango

Medlemmer
 • Innholdsteller

  453
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

2 Neutral

Om Vango

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 19. juni 1965

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Bosted
  Oslo, Norway

Nylige profilbesøk

1 127 profilvisninger
 1. Vango

  Kald-røking av fisk.

  Hva er egentlig forskjellen på kald og varmrøkt? Forstår prosess forskjellene. Tenker mere på smak, holdbarhet etc
 2. Vango

  Makrell..2018

  Masse horngjell rundt Ula denne og forrige helg. Så ut til at "leker". Sikkert ikke lenge før makrellen kommer
 3. Vango

  Erfaringer med lake i Vansjø?

  Glemte å si at det var for 35-40 år siden jeg fisket lake der, pluss godt med gjørs, så både vannstand, alger etc har sikkert ført til endringer av hvor fisken står. Den gangen fikk vi også gjedder opp mot 10 kg i s svingen når det var laue leik, samt stor brasme og mort på jomfruland, og stor abbor i nedre vrangen.
 4. Vango

  Erfaringer med lake i Vansjø?

  Vi fikk litt lake ved inngangen til mosse elva fra vanemfjorden. Vær obs da det her er vanvittig usikker is pga av strømdraget.
 5. Vango

  Dykking i Jordan

  Testet GOpro på ca 20m uten ekstra lys. Får ikke lastet opp på normal måte
 6. Vango

  Lærling innen kveitefiske

  Tusen takk
 7. Vango

  Lærling innen kveitefiske

  Lurer på det samme, skal fiske i jarfjorden Kirkenes nå i oktober hvis rypejakta er dårlig. Der er det vistmok også mye kongekrabbe, er det da mindre sjansje for flatfisk pga krabben spiser bunn tom?
 8. Vango

  Havmus i fiskedisken..

  Filtreres og grilles?
 9. Vango

  Havmus i fiskedisken..

  I sommer solgte Berggren i Sandefjord Fjesing, uten at den jeg snakket med kunne fortelle mere om tilbredning.
 10. Vango

  Jarfjorden

  Hei! Skal leie hytte i jarfjord område som utgangspunkt for rypejakt, men har tenkt å prøve sjøfiske i Jarfjorden. Er det noe særlig stor fisk der (ikke langt ut da vi har liten båt), eller er næringsgrunnlaget smått pga kongekrabben
 11. Takk for et flott innlegg. Vekker sterke barndomsminner denne rapporten. Må vel selv ha ganske mange hundre fisketurer på jomfruland og nedre vrangen i min ungdom.
 12. Hei! Har en hytte ved Brunkollen som jeg ikke får brukt, ei heller vedlikeholdt. Ønsker å låne den ut til noen som kan vedlikeholde den. Skal ikke påføre den enkelte store utgifter, og kan selv bidra ved behov. Hytta er vel 65 m2 med hems på 30 m2. Gammel forenings hytte med to soverom totalt 6 sengeplasser, samt hems med madrasser med plass for en 10-12 stykker. Utsikt over fornebu landet og vannet hvis man rydder litt trær. Solcelle anlegg, samt vedfyring og gass. Vann hentes i brønn og utedo. I tillegg vedskjul etc. Hytta ligger ca 5-10 min å gå fra Brunkollen serverings hytta mot muren, og ca 35 min oppover fra Burud vann - 25 min nedover. Noe lenger fra skytterkollen. Hytta trenger primært litt planker på altanen og trapp, samt maling og tømming av takrenner, hugging av trær, og kanskje innsetting av ny fyringsovn inne (vi bruker den som står der). Ta kontakt hvis det er noe dere lurer på