Vango

Members
 • Content Count

  455
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Vango

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 06/19/1965

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Bosted
  Oslo, Norway

Recent Profile Visitors

1248 profile views
 1. Har vært helt dødt for all type fisk ved utgangen av sandefjordsfjorden i hele år.
 2. Kommer vel litt an på om du skal fiske fra båt eller fra land. Nedre del av vansjø (fra S-svingen BY THE WAY) huset endel mindre gjedder (opp til 5 kg) og ned til krapfoss brua. Spesielt når laua leker . Masse abbor samme sted de største i S-svingen og mindre nedover jomfruland, nedre vrangen og rundt vepsen.
 3. Hva er egentlig forskjellen på kald og varmrøkt? Forstår prosess forskjellene. Tenker mere på smak, holdbarhet etc
 4. Masse horngjell rundt Ula denne og forrige helg. Så ut til at "leker". Sikkert ikke lenge før makrellen kommer
 5. Glemte å si at det var for 35-40 år siden jeg fisket lake der, pluss godt med gjørs, så både vannstand, alger etc har sikkert ført til endringer av hvor fisken står. Den gangen fikk vi også gjedder opp mot 10 kg i s svingen når det var laue leik, samt stor brasme og mort på jomfruland, og stor abbor i nedre vrangen.
 6. Vi fikk litt lake ved inngangen til mosse elva fra vanemfjorden. Vær obs da det her er vanvittig usikker is pga av strømdraget.
 7. Testet GOpro på ca 20m uten ekstra lys. Får ikke lastet opp på normal måte
 8. Lurer på det samme, skal fiske i jarfjorden Kirkenes nå i oktober hvis rypejakta er dårlig. Der er det vistmok også mye kongekrabbe, er det da mindre sjansje for flatfisk pga krabben spiser bunn tom?
 9. I sommer solgte Berggren i Sandefjord Fjesing, uten at den jeg snakket med kunne fortelle mere om tilbredning.
 10. Vango

  Jarfjorden

  Hei! Skal leie hytte i jarfjord område som utgangspunkt for rypejakt, men har tenkt å prøve sjøfiske i Jarfjorden. Er det noe særlig stor fisk der (ikke langt ut da vi har liten båt), eller er næringsgrunnlaget smått pga kongekrabben
 11. Takk for et flott innlegg. Vekker sterke barndomsminner denne rapporten. Må vel selv ha ganske mange hundre fisketurer på jomfruland og nedre vrangen i min ungdom.
 12. Hei! Har en hytte ved Brunkollen som jeg ikke får brukt, ei heller vedlikeholdt. Ønsker å låne den ut til noen som kan vedlikeholde den. Skal ikke påføre den enkelte store utgifter, og kan selv bidra ved behov. Hytta er vel 65 m2 med hems på 30 m2. Gammel forenings hytte med to soverom totalt 6 sengeplasser, samt hems med madrasser med plass for en 10-12 stykker. Utsikt over fornebu landet og vannet hvis man rydder litt trær. Solcelle anlegg, samt vedfyring og gass. Vann hentes i brønn og utedo. I tillegg vedskjul etc. Hytta ligger ca 5-10 min å gå fra Brunkollen serverings hytta mot muren, og ca 35 min oppover fra Burud vann - 25 min nedover. Noe lenger fra skytterkollen. Hytta trenger primært litt planker på altanen og trapp, samt maling og tømming av takrenner, hugging av trær, og kanskje innsetting av ny fyringsovn inne (vi bruker den som står der). Ta kontakt hvis det er noe dere lurer på