Vango

Members
 • Content Count

  460
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Vango

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 06/19/1965

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Bosted
  Oslo, Norway

Recent Profile Visitors

1373 profile views
 1. Baksiden av der konserten i kjerringvik pleier å være har vi fått og der stod det også flere og fisket
 2. Tok en kjapp ettermiddags økt med dorging i går. På en time fikk jeg 4 pir 2 horngjell og 1 torsk (vanvittig lenge siden), slapp den selvfølgelig uti igjen. Derimot så fikk jeg denne horngjellen med ødelagt nebb. Noen som vet om denne ville klart seg? Virket frisk og fin, men må ha det litt vanskelig med å spise?
 3. Hvor lett/vanskelig var det å skifte impeller? Har en 8 hk Yamaha jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med, men kanskje greit å få den i orden før den selges. Kjøpte til barna for en del år siden, men de ville heller bruke den store båten kontra den lille
 4. Fisker selv der hvor vi har hytte i område mellom Sandefjord og Larvik. Her har jeg gitt opp å fiske. Fikk ingenting bortsett fra makrell i fjor (og bergylter/fjesing). Før fikk vi alltid torsk, sei, lyr, flyndre, steinbit, piggvar etc. Det eneste som har endret seg er flerfoldige leppefiske teiner/ruser, fullt av folk som fisker opp alt de kan få, massivt inntog av stillehavs østers, samt skarv og noe sel. Alt dette til sammen ser ut til å knele bestanden av fisken da det ser ut til at nærings grunnlaget blir borte. Må jo sies at det er mye makrell her, samt en god del sjøørett.
 5. Har vært helt dødt for all type fisk ved utgangen av sandefjordsfjorden i hele år.
 6. Kommer vel litt an på om du skal fiske fra båt eller fra land. Nedre del av vansjø (fra S-svingen BY THE WAY) huset endel mindre gjedder (opp til 5 kg) og ned til krapfoss brua. Spesielt når laua leker . Masse abbor samme sted de største i S-svingen og mindre nedover jomfruland, nedre vrangen og rundt vepsen.
 7. Hva er egentlig forskjellen på kald og varmrøkt? Forstår prosess forskjellene. Tenker mere på smak, holdbarhet etc
 8. Masse horngjell rundt Ula denne og forrige helg. Så ut til at "leker". Sikkert ikke lenge før makrellen kommer
 9. Glemte å si at det var for 35-40 år siden jeg fisket lake der, pluss godt med gjørs, så både vannstand, alger etc har sikkert ført til endringer av hvor fisken står. Den gangen fikk vi også gjedder opp mot 10 kg i s svingen når det var laue leik, samt stor brasme og mort på jomfruland, og stor abbor i nedre vrangen.
 10. Vi fikk litt lake ved inngangen til mosse elva fra vanemfjorden. Vær obs da det her er vanvittig usikker is pga av strømdraget.
 11. Testet GOpro på ca 20m uten ekstra lys. Får ikke lastet opp på normal måte
 12. Lurer på det samme, skal fiske i jarfjorden Kirkenes nå i oktober hvis rypejakta er dårlig. Der er det vistmok også mye kongekrabbe, er det da mindre sjansje for flatfisk pga krabben spiser bunn tom?