Kaifeskern

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kaifeskern

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

474 profile views
 1. Ramfjorden hørte jeg noen var på forrige uke. Bare si i fra så joine jeg
 2. Hei. Noen som vet om det er bra is der ute nå?
 3. Bruker selv den 50pound gule og funke bra. Er masse YouTube videoer hvor dem tester og sammenligner med berkley sine osv.
 4. Hei. Har det for seg å dorge med en 500g krok. Vil laksen tørre bite over den ? Er som en svær stingsild blå og hvit. Har bare denne kroken og en 750g kveite jigg i båten. Har den hengende etter nå og kjører 5.7knop. Har 8 timers kjøring igjen ca. Har vel ute ca 100m ish snøre. Den ligger godt i vannet. Ingen vibrasjon.
 5. Fant du noe krabbeplass?
 6. Ja vi pleier å ta posene fra fryseren å ut i båten, da vil dem være halvfrosne. Er kveiteline, var bare nødt å teste akkar før vi tar opp båten. Blir en miks med like deler akkar /sild /makrell. Så blir spennende å se resultat. 2 line 2x 28 kroker
 7. Egner dere med hel akkar pr krok? Steike dyr agn her i tromsø. Litt over 400 for 12kg. Er ganske store flere av dem size M. Så mesteparten ble delt i to. Dumt kanskje, vil jo se mindre naturlig ut.
 8. Haloys. Kan skryte på meg et par fine kveite denne uka. Under dræging her om dagen tenkte jeg at jeg skal legge tynne nylonstrømper rundt makrellen å se om det blir suksess. Har fått kveite på denne måten før med pilk og damestrømper fylt med seigrøt. Tenker såklart bare et lag strømper rundt også to stifter i hver ende eller strips. Noen som har prøvd på dette før? Da blir ikke slimålen å komme så fort til og kveita blir sikkert å bite/tygge til ho sett dønn fast. Trur jeg... Hmm.