staalel5

Members
 • Content Count

  460
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About staalel5

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 38 cm regnet ut fra bildet, er nok under en kg. 800-850g. fått noen på den lengden og tykkelsen selv, men har ennå ikke fått abbor over kiloen. en tøff grense tydeligvis, om man ikke fisker i mjøsa eller isesjø.
 2. tåler ikke abbor å ligge på gress eller jord?
 3. stiksvann er det tatt mange store-opp mot to kg og over, tror cato bækkevold fikk sin ene av to tokiloser der-2050 g tror jeg. isesjø er det mye abbor opp mot 1.3 kg-men få over. lyseren er visst litt i en bølgedal nå-men der er tatt tokiloser. husker to innmeldte på 2 kg for 20 år siden. de store kommer nok tilbake om noen år.
 4. noen som vet om størrelsen på abboren i sognsvann er betydelig redusert? det er satt ut mort og sørv der de siste årene og de artene kan ta all mat i et næringsfattig vann som sognsvann. de fem siste årene har vært håpløse for meg der, men før det fikk jeg flere halvkilosabbor. fiska der i en mannsalder.
 5. hvor stor var haien i vannet på bildet da?
 6. så flere store stimer av småmakrell på bygdøy idag morges. rett innved land, men de ville ikke bite. fikk etterpå en 500 grams makrell et stykke bortenfor.
 7. 500 g er jo bra fisk. noen elver er helt overfylt av mindre ørret-gaular i sunnfjord fx. vanvittige mengder-selv om de i fossen et langt fra sjøen-ikke laksefossen dems- tar ørret på 4-5 kg. men det er ikke ofte.
 8. hvordan er størrelsen på ørreten der?
 9. maybe there will be more abundant with more than one kilo weight like it was ca ten years ago, like 1,9 kg....
 10. tatt i hvilket land?