staalel5

Members
 • Content Count

  493
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About staalel5

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hvorfor kalles det trampekajakk?.
 2. bass er det ja. det lange samlenavnet for disse artene er salmon bass og fins hvertfall fire forskjellige typer i Texas. den største og vanligste typen som kan bli 10 kg pluss kalles bass. largemouth bass er det den største arten heter. tok litt feil. en femkilos av den på kroken må være en ekstrem opplevelse. sikkert derfor den er så populær som sportsfiske i usa. i tillegg smaker den veldig godt.
 3. bass er det ja. det lange samlenavnet for disse artene er salmon bass og fins hvertfall fire forskjellige typer i Texas. den største og vanligste typen som kan bli 10 kg pluss kalles bass.
 4. har faktisk fått lakseabbor i Texas. en Guadeloupe bass på 350g som var råsterk. som en ørret på over 1 kg. helt vilt.
 5. tommelen er nok lettere å måle med.
 6. man blir det når det er evigheter siden den siste aborren det var noe størrelse på.
 7. var nok over 30 cm lang.
 8. var den ca 500g? det ville jeg trodd.
 9. den abboren var jo ikke så liten. sikkert over 300g.
 10. nitelva in lillestrøm has lots of bream. mysenelva has large bream too-although some distance away.
 11. vanskelige vann å få fisk i er de kjent som. delvis pga mye fiskepress. men stor abbor og ørret og gjedde.
 12. når Bekkevold sier det, er det nok rett. men det er sjelden med så store gjedder i langen-det har flere sagt.
 13. er det stor bestand av kreps i kolbotnvann? i Sognsvann er det lite næring, så gjedda spesialiserer seg på å spise store kreps der. har fått flere gjedder mellom 3 og 6 kilo som hadde 3-4 kreps i magen. men Ofa vet ikke hvor mye kreps det er i Sognsvann-har spurt dem. noe er det tydeligvis, slev om jeg aldri har sett dem der.
 14. så abborbestanden er kommet seg opp igjen med bra størrelser? for noen år siden krakket jo abborbestanden helt. Cato Bekkevold fikk jo en abbor på isen der på imponerende 1.87 kg for omtrent 15 år siden. noen mente polakker overfisket vannet noen år etterpå og drepte alt de fikk-så storabboren forsvant.langen er jo fint, men det er så stort at båt eller kano er en fordel. masse gjedder mellom 1-2 kg og noen få kjemper på 10-12 kg- det har jeg var Bekkevold da jeg mailet han for mange år siden. dengang det var mye aktivitet pågå fiskersidens forum. tenker på å prøve noen turer uansett i Kolbotnvann.