staalel5

Members
 • Content Count

  469
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About staalel5

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. etnefjella skal og være kurant-mener det det heter fjellområdet nærmest etne. 6 kilosørret husker jeg fra nettet derfra. men det er vel 10 år siden det og.
 2. på litlo turisthytte-hørt om noen til for noen år siden. rogalandsdelen av hardangervidda og litt nærmere. ring fx denne hytta om vannmed stor ørret. jeg har liten tilknytning til rogaland så jeg vet ikke, men snakket med noen som har fisket på den delen av hardanger vidda for endel år siden.
 3. her fx: https://www.h-avis.no/nyheter/fjellorret-pa-7-6-kg/s/2-2.921-1.1776448
 4. i fjellene nærmest haugesund er det tatt fler ørret på 7-8 kg, husker ikke hva området heter men søk fx ørret 8 kg+haugesund eller rogaland. mener haugesund avis hadde noen artikler om disse ørretene. men det blir jo et stykke unna haugesund da.
 5. og denne er bra, men dyrt. https://www.getyourguide.no/zadar-l1328/big-game-fishing-zadar-t25308/?partner=true
 6. er vel krotia som er best sjanse der. kan få tunfisk på 20-40 kg med litt flaks-ikke så uvanlig ovenfor og nedenfor dubrovnik. har ikke navn, men enkelt å google på internett, fishing guide+en by, fx split, dubrovnik eller zadar.
 7. vært der en gang for 24 år siden, og en kamerat mistet en gidde på 4 kg innved land.
 8. har du fått flere pene abbor? og hvor stor gjedde?har du fått flere pene abbor? og hvor stor gjedde?
 9. 38 cm regnet ut fra bildet, er nok under en kg. 800-850g. fått noen på den lengden og tykkelsen selv, men har ennå ikke fått abbor over kiloen. en tøff grense tydeligvis, om man ikke fisker i mjøsa eller isesjø.
 10. tåler ikke abbor å ligge på gress eller jord?
 11. stiksvann er det tatt mange store-opp mot to kg og over, tror cato bækkevold fikk sin ene av to tokiloser der-2050 g tror jeg. isesjø er det mye abbor opp mot 1.3 kg-men få over. lyseren er visst litt i en bølgedal nå-men der er tatt tokiloser. husker to innmeldte på 2 kg for 20 år siden. de store kommer nok tilbake om noen år.
 12. noen som vet om størrelsen på abboren i sognsvann er betydelig redusert? det er satt ut mort og sørv der de siste årene og de artene kan ta all mat i et næringsfattig vann som sognsvann. de fem siste årene har vært håpløse for meg der, men før det fikk jeg flere halvkilosabbor. fiska der i en mannsalder.