Jump to content
Fiskersiden

staalel5

Members
 • Content Count

  505
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About staalel5

 • Rank
  Ivrig bruker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. det er det jeg sier. gjedde er døden for ørret og mindre laks.
 2. når laksesongen kommer mente jeg. da kan du fiske der. har sett noen gjedder til der fra brua på. mellom 3 og 4 kg.
 3. du kan leie kano der ved å bli medlem i nøklevann båtforening. koster 300 kr i året.
 4. tynne bestander i oslomarka er regelen. og små fangster. mange steder på østlandet som er mye mye bedre. hallingdalselva og nesten hele telemark fx.
 5. prøv ved vulkan-der alle reastaurantene er. ved broen nedenfor der bilene går-så jeg selv en ble tatt på over 3 kg for to år siden. hørt om en på fire kg der og flere ganske store . de spiser seg bra mette på ørret der-spesielt siden det er satt ut mye ørret. bare ta de opp. gjedde er harakiri for ørret.
 6. for de fleste er en sånn ørret stor fisk.
 7. når de fyller en vaskekum er de ganske store.
 8. hvor store var de-700g? så stor skrubbe har ikke jeg sett i oslofjorden før.
 9. er nok ikke særlig vanlig med håbrann i oslofjorden. i havet mellom vestlandet og england fins det. det ble tatt en noen mil ut gra Newcastle på 230 kg for noen år siden. leste om den i nettavisen til the Sun. men kjempevanlig er den vel aldri lenger-er jo rødlistet.
 10. staalel5

  Engelsk Abbor

  i norge gyter jo abboren i slutten av april og mest første halvdel i mai.
 11. sm med abbor. hva er de største som er tatt der? store vann kan være vanskelige. Totak i telemark har noen av de største ørretene i landet, men det er ikke så lett å få fisk av vanligere størrelser der heller. vannet er 2 mil langt.husker ennå ørreten tatt i garn der for 20 år siden som sto i ta. den var 14.9 kg, 98 cm lang og 60 cm (!) i omkrets!
 12. hva er de største gjeddene som er tatt der? søkte på nett og de jeg fant var 10-11 kg de største. men det var ikke lett å finne så mange opplysninger.
 13. hvorfor kalles det trampekajakk?.
 14. bass er det ja. det lange samlenavnet for disse artene er salmon bass og fins hvertfall fire forskjellige typer i Texas. den største og vanligste typen som kan bli 10 kg pluss kalles bass. largemouth bass er det den største arten heter. tok litt feil. en femkilos av den på kroken må være en ekstrem opplevelse. sikkert derfor den er så populær som sportsfiske i usa. i tillegg smaker den veldig godt.
 15. bass er det ja. det lange samlenavnet for disse artene er salmon bass og fins hvertfall fire forskjellige typer i Texas. den største og vanligste typen som kan bli 10 kg pluss kalles bass.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.