MrVolcom

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 754
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  14

MrVolcom last won the day on August 14 2016

MrVolcom had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

138 Excellent

Om MrVolcom

 • Rang
  Seniorbruker
 • Bursdag 22. mars 1984

Contact Methods

 • MSN
  bjornfl99@gmail.com
 • Website URL
  http://www.NKML.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger/Trondheim
 • Interesser
  Artsfiske og Fotball

Nylige profilbesøk

3 948 profilvisninger
 1. Ohoi, drøyt! Gratulerer!! Dette er vel (kjent) fangst #2 av arten i Norge? Etter Irvin sin i 2014: https://www.hooked.no/artikler/en-slik-har-du-neppe-sett-for
 2. Den jeg snakker om er MEGET liten og hendig, derav idiotien at jeg kjøpte en til av samme etter at den første røyk.. Bare helt ubrukelig når det er i nærheten av salte omgivelser. Vil faktisk påstå at om du skal bruke den Lawsonvekta til bagasjevekt i stua, så må du sørge for å lagre den langt unna bordsaltbøssa eller enda verra; JOZO-pakken i kjøkkenskapet.. Tror det også ville tatt knekken på den rimelig kjapt
 3. Testen tar ikke for seg holdbarhet gjennom året, nei.. https://www.skittfiske.no/WebPages/Produkt/ProduktInfo.aspx?plid=120947 Denne Lawson-vekta har jeg nå hatt 2 stk av. Begge røyk på under et halvår. Små, nøyaktige og 45kg lokka meg.. Men det forsvarer ikke 500kr når den ikke tåler normal bruk i mer enn 4-5 mnd. En kompis som ikke har gitt den opp er på sin tredje på 2 år, men det blir nok også siste tipper jeg. Horribel kvalitet (!), som kun fungerer for folk som bruker den til veiing av bagasje i stua, eller aldri får fisk som er verdt å veie slik at du ikke tar den ut av den lufttette blisterpakken Electro samson og Salter Super Samson (fjærvekter), er etter min mening det beste valget om du er en aktiv sportsfisker hele året.
 4. Hehe, så ikke hvilket delforum tråden lå i.. Skal du ha stor fisk, så skal du selvsagt ikke være redd for å gunne på med store agn og krok. Absolutt veldig fine muligheter i Trondheimsfjorden for store eksemplarer av en rekke arter. Fikk bare inntrykk av at du ville ha fisk generelt, og da kan det være greit å gå litt ned i krokstørrelser. Om du er innom Trondheim, er det mange Asia-matbutikker som selger hel frossen makrell. Klart bedre enn Kiwi sin filetvariant, selv om den funker til nøds.
 5. Det høres ut som et enkelt og greit oppsett, som bør levere litt fisk. Regner med du fisker fra båt? Gå gjerne litt ned i krokstørrelse/agn også, og prøv gjerne å legge til bom+slep også. Ellers synes jeg at makrell er et enda bedre allround-agn, enn reke. Men begge to er klassikere som agn, både alene og i kombinasjon. To enkle takkel som kan fiskes fra både land og båt, hver for seg eller som en kombinasjon, er disse på bildet:
 6. Hvis du finner ut hvordan du bare "henter" lagesilda i Frøylandsvatnet eller Orrevatnet.. Plz let us know..
 7. Har hatt en stor mengde forskjellige digitale fiskevekter, men de beste over tid med høy nøyaktighet, er etter min erfaring Electro samson-vektene fra Salter. De koster litt mer og er litt store, men her har du en toppklasse digitalvekt for mange år. Skal du ha en rimelig og ok digitalvekt, ville jeg gått for Berkley sin. Den får du blant annet tak i på Jula, til 250 spenn: http://www.jula.no/catalog/fritid/fiske/fisketilbehor/vekter/fiskevekt-771026/
 8. Trilene 100%, fra Berkley ja.
 9. Så ut som ein kul tur og meget innafor fangster fra land Og ikke minst, en veldig fin rapport!
 10. Jeg bruker ofte 0,91 fluorcarbon (som regel med gummislange over) til havål, og har aldri hatt noe problem med det. Selv på større fisk. Samme gjelder når jeg fisker stor lange, skater eller brosme. Bruker jeg tykkere, er det for å stive opp takkelet enda mer. 1mm mono har jeg jeg derimot hatt uheldige opplevelser med. Kanskje ikke optimalt, men den samme FC holdt også til ei kveite på 160kg+. Jiggen satt i svelget og fortom lå over tennene i 1 time og 40 minutter. Registrerte ingen synlige skader av relevans på fortommen.
 11. Har en anelse..
 12. Her hadde Rage både et raskt og helt korrekt svar
 13. Gratulerer med to flotte brosmer
 14. Tar alle i 10stk i 42g (gamle og uåpna), om det er mulig. Hvor mye skal du ha?
 15. Hvilken tyngde er det på sandeels? Ser ut som den største er 150g? Da vil jeg anslå at det er 8-10stk som er i 42g-størrelsen? Tar isåfall hele pakken, men er 42g jeg primært bruker/ønsker.