MrVolcom

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 759
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  14

MrVolcom last won the day on August 14 2016

MrVolcom had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

142 Excellent

Om MrVolcom

 • Rang
  Seniorbruker
 • Bursdag 22. mars 1984

Contact Methods

 • MSN
  bjornfl99@gmail.com
 • Website URL
  http://www.NKML.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger/Trondheim
 • Interesser
  Artsfiske og Fotball

Nylige profilbesøk

4 250 profilvisninger
 1. Lysing/Kølkjeft fiksemetode og tackle

  Her er også en video-episode om lysingfiske laget for et par år siden i Trøndelag: http://www.adressa.no/tv/#!/video/31304/se-paa-den-kjeften
 2. Svirvler av dårlig kvalitet.

  Om det er brands/selgere du kjenner til, med jevn kvalitet - er jeg enig med deg. Allikevel, å kjøpe noe random for å teste ut, og deretter finne ut midt i en fight at lina ikke hadde en jevn kvalitet.. Uaktuelt. Jeg holder meg til Powerpro og Fireline, kjøpt i Norge.
 3. Svirvler av dårlig kvalitet.

  Siste 3-4 årene har jeg kun brukt svivler fra Berkley (McMahon-serien) til alt mitt fiske, og aldri hatt en eneste bruddskade eller fiasko. Både kulelager- og tønnesvivlene deres med og uten hempe har kommet ut i toppen i blant annet AoF sine tester. Ellers har jeg veldig god erfaring med Owner sine svivler. Multiliner, fortomsmateriale og svivler, er aldri noe jeg tar sjansen på å kjøpe billig på Ebay. Så mye som fisking betyr for meg, så skal det aldri stå på at jeg ville spare noen kroner på billig skvip - den dagen drømmefisken går på..
 4. Det spraglete mønsteret der, avslører vel som Næris sier, en bergkutling.
 5. MotorGuide XI5 - Vibrasjoner og kast i propell

  Dette var spesielt. Har ikke hatt noe slikt problem med min. Jeg har også en 24V 80lb saltvann. Kjøpte min i fjor sommer, og bruker originalpropellen. Tenkte å dytte på ny propell i år for mer fart, men har ikke kommet så langt enda. Ellers er det jo interessant at du gikk fra I-pilot til Motorguide. Hvilke fordeler har du merket deg med Motorguide, når du nå har prøvd begge? Har hørt at MG har en mer nøyaktig GPS-styring enn I-pilot, merket du noe til det?
 6. Liten Fløyfisk? ?

  Ohoi, drøyt! Gratulerer!! Dette er vel (kjent) fangst #2 av arten i Norge? Etter Irvin sin i 2014: https://www.hooked.no/artikler/en-slik-har-du-neppe-sett-for
 7. Digital fiskevekt

  Den jeg snakker om er MEGET liten og hendig, derav idiotien at jeg kjøpte en til av samme etter at den første røyk.. Bare helt ubrukelig når det er i nærheten av salte omgivelser. Vil faktisk påstå at om du skal bruke den Lawsonvekta til bagasjevekt i stua, så må du sørge for å lagre den langt unna bordsaltbøssa eller enda verra; JOZO-pakken i kjøkkenskapet.. Tror det også ville tatt knekken på den rimelig kjapt
 8. Digital fiskevekt

  Testen tar ikke for seg holdbarhet gjennom året, nei.. https://www.skittfiske.no/WebPages/Produkt/ProduktInfo.aspx?plid=120947 Denne Lawson-vekta har jeg nå hatt 2 stk av. Begge røyk på under et halvår. Små, nøyaktige og 45kg lokka meg.. Men det forsvarer ikke 500kr når den ikke tåler normal bruk i mer enn 4-5 mnd. En kompis som ikke har gitt den opp er på sin tredje på 2 år, men det blir nok også siste tipper jeg. Horribel kvalitet (!), som kun fungerer for folk som bruker den til veiing av bagasje i stua, eller aldri får fisk som er verdt å veie slik at du ikke tar den ut av den lufttette blisterpakken Electro samson og Salter Super Samson (fjærvekter), er etter min mening det beste valget om du er en aktiv sportsfisker hele året.
 9. Ikke en eneste fisk i hele Skarnsundet - tips?

  Hehe, så ikke hvilket delforum tråden lå i.. Skal du ha stor fisk, så skal du selvsagt ikke være redd for å gunne på med store agn og krok. Absolutt veldig fine muligheter i Trondheimsfjorden for store eksemplarer av en rekke arter. Fikk bare inntrykk av at du ville ha fisk generelt, og da kan det være greit å gå litt ned i krokstørrelser. Om du er innom Trondheim, er det mange Asia-matbutikker som selger hel frossen makrell. Klart bedre enn Kiwi sin filetvariant, selv om den funker til nøds.
 10. Ikke en eneste fisk i hele Skarnsundet - tips?

  Det høres ut som et enkelt og greit oppsett, som bør levere litt fisk. Regner med du fisker fra båt? Gå gjerne litt ned i krokstørrelse/agn også, og prøv gjerne å legge til bom+slep også. Ellers synes jeg at makrell er et enda bedre allround-agn, enn reke. Men begge to er klassikere som agn, både alene og i kombinasjon. To enkle takkel som kan fiskes fra både land og båt, hver for seg eller som en kombinasjon, er disse på bildet:
 11. Hvilke ferskvannsfisker på vestlandet?

  Hvis du finner ut hvordan du bare "henter" lagesilda i Frøylandsvatnet eller Orrevatnet.. Plz let us know..
 12. Digital fiskevekt

  Har hatt en stor mengde forskjellige digitale fiskevekter, men de beste over tid med høy nøyaktighet, er etter min erfaring Electro samson-vektene fra Salter. De koster litt mer og er litt store, men her har du en toppklasse digitalvekt for mange år. Skal du ha en rimelig og ok digitalvekt, ville jeg gått for Berkley sin. Den får du blant annet tak i på Jula, til 250 spenn: http://www.jula.no/catalog/fritid/fiske/fisketilbehor/vekter/fiskevekt-771026/
 13. Stor havål!

  Trilene 100%, fra Berkley ja.
 14. Utrolig langhelg i Hardanger

  Så ut som ein kul tur og meget innafor fangster fra land Og ikke minst, en veldig fin rapport!
 15. Stor havål!

  Jeg bruker ofte 0,91 fluorcarbon (som regel med gummislange over) til havål, og har aldri hatt noe problem med det. Selv på større fisk. Samme gjelder når jeg fisker stor lange, skater eller brosme. Bruker jeg tykkere, er det for å stive opp takkelet enda mer. 1mm mono har jeg jeg derimot hatt uheldige opplevelser med. Kanskje ikke optimalt, men den samme FC holdt også til ei kveite på 160kg+. Jiggen satt i svelget og fortom lå over tennene i 1 time og 40 minutter. Registrerte ingen synlige skader av relevans på fortommen.