Jump to content
Fiskersiden

MrVolcom

Members
 • Posts

  1773
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

MrVolcom last won the day on December 26 2018

MrVolcom had the most liked content!

1 Follower

About MrVolcom

 • Birthday 03/22/1984

Contact Methods

 • MSN
  bjornfl99@gmail.com
 • Website URL
  http://www.NKML.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger/Trondheim
 • Interesser
  Artsfiske og Fotball

Recent Profile Visitors

6844 profile views

MrVolcom's Achievements

 1. Ble en liten på en av oss, og en liten på en lokal. Ellers dødt.
 2. Haha, ja då kom mitt innlegg et snev for seint
 3. Eg har skaffa meg 4stk Abu Garcia Altum DLC12 til ca samme formål. Den jeg likte beste når vi prøvde litt forskjellige sneller fra boden forrige CR-forsøk. Lette sneller, digitalt telleverk og personlig setter jeg pris på syncrobrems. Den første snella har jeg hatt i ett år og stort sett brukt i saltvann, uten at det digitale telleverket har gått på noe smell . Jeg er relativt flink til å spyle utstyr etter tur riktignok, men godt tegn uansett. Så nå skaffa eg meg 3 stk til for å fullt sett Ser Skitt fiske har dem til 999kr nå forøvrig.
 4. For å krysse av arten så er Nidelva over lakseførende strekning helt innafor rekkevidde for å oppnå gode odds for suksess. I Selbusjøen har jeg kun fisket på isen i østre deler selv, men basert på hva jeg har sett og hørt kan du nok dra arten fra hvor som helst langs sjøen, med gode odds
 5. Vi fiska like ovenfor demning til Øvre Leirfoss, og fikk greit med lake. Dette var riktignok for 7 år siden. Senere år har vi heller fiska dem på Selbusjøen.
 6. Fungerer helt fint. Sjøisfiskeutstyr trenger ikke være all verden. Billige stenger som Kinetic Rauma heavy eller medium ice, Lawson heavy og light, Wiggler grønn og gul, Abu commodore og andre stenger i denne klassen, er veldig vanlig å se utpå sjøisen i Trøndelag. Det du heller skal bekymre deg for, er om det blir fiskbar is utpå Lygnin. Vært meget ustabilt de siste 3 vintrene. Vi har jo en plan om å arrangere NM der 19. januar, så det er bare å krysse fingrene Kloskatefiske på Hjellbotn er nok bankers uansett
 7. Arnsvik: Joda, det kan funke fint å fiske flyndrer passivt, og ja det er viktig å presentere agnet på/ved bunn, gjerne som et slep eller paternoster med lange krokfortommer. MEN, semiaktivt eller aktivt fiske med agn+attraktorer er enda mer effektivt på de fleste flatfiskartene. De er som regel veldig glade i at agnet beveger seg rykkvis bortover bunn. Prøv å sleng på et actionkamera over takkelet neste gang du fisker flatfisk på grunnere vann med ok lysforhold. Lærer mye av adferdsmønsteret til artene :) En annen ting er at det kan være lurt å tenke på form/størrelse på både agn og krok. Lange smale agn gir mer bevegelse og er fysisk mer tilpasset til å gå inn i kjeften på en del av flatfiskene som ikke har så store gap.
 8. Jo det er en ganske vanlig fisk å få i Trondheimfjorden. Og bestandene virker å øke inni her. Siste årene har det blitt tatt bra med lysing i hele fjordsystemet. Litt mer uvanlig å ta den på grønn gummimark. Men om han bekjente drar tilbake til samme sted og fisker med større agn, vil han nok få flere.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.