Sandvik80

Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sandvik80

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/11/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Melhus/ Averøya
 • Interesser
  Havfiske

Recent Profile Visitors

1692 profile views
 1. Det er vel et greti tips å prøvefiske de områder som kan være aktuelle å se hva som skjer. Å høre med gammelkara som kjenner fjorden hvor de får den under garnfiske kan være det aller beste tipset.
 2. Fint opplegg dette da, men bir ikke treblekrokene litt små hvis den STORE kveitå hugger til?
 3. Det var kun A50 det stod på plotteren ja, så da er de vel ikke så mye å gjøre med den saken da.
 4. Har en Raymarine A50 plotter på hånden å lurer på om noen vet hvilken svinger jeg må ha for å få igang ekkolodd funksjon på den?
 5. Jeg har tenkt å prøve med en slik fireball(selvlysende bly m innstøpt krok), selvlysende slange åsså har jeg owner longshank bakerst. Er de bedre å ha en større/ annen krok bakerst?
 6. Kan jeg spørre hva folket som fisker lysing har som favorittkrok? Det er så mange størrelser og typer på markedet, så jeg lurer på om de som har fisket mye etter den har havnet på en favoritt krok/størelse.
 7. De blir vel som med gummimark der du fester jig med krok i opphengsløkke å blylodd eller pilk nederst. Hvis du søker på youtube etter havfiskeskolen så mener jeg de var ute med jigger som opphengere som du kan få en del stalltips fra.
 8. De har ett utvalg med pilker og jigger på jula i diverse størelser. Selve blyet/ formen å fargene er vel fra samme kilde som klassikerne, men krokene og innfestningene blir fort rustne å uskarpe.
 9. Hva med den 50 punds Halibut(kveite) serien til Penn da? Den skal jo være laget for kveitefiske, men det er mulig den blir litt stiv for fiske med små jigger.
 10. Noen som har vert ute å prøvd seg etter skreien å nordsjøtorsken da, eller er det litt tidlig i sesongen ennda?
 11. Sandvik80

  Slett

  Jeg ville ikke ha brukt sild til agn på kveita hvis den ikke er tilstede, da virker de ikke normalt for fisken. Om man bruker agn som naturlig er der gjennom sesongens svingninger så er vel sjangsen større. Det går jo å få kjøpt frosent agn som forexempel akkar til under 50 kr kiloen som funker veldig bra både som agn å som holder seg på kroken. Hvis du kjøper ett detaljert sjøkart så ser du etter bunn av grus/ sand i nerheten av grunner utaskjærs, det er gode områder
 12. Lurer på hvordan Powerpro gjorde det under testen i sin reklamevideo
 13. Takker for svar, de kan hende de ender med import sene på meg å etter jeg så prislappen på de største spolene til de merkene på øverste hylle her. Jeg har ingen erfaring med multi, men de blir dyrt om man stadig sliter bort sena iallefall.
 14. Greit med ett alternativ som ikke er så overpriset da hvis man skifter ganske ofte, er de god kvalitet på disse da?
 15. Noen som har tips om hvilken tykkelse på multisene som egner seg for å bruke på havfiskestang i proffklassen? Jeg fisker utaskjærs etter torsk, sei, lange, så tunge pilker å gummimark full med grov sei må den tåle og hvis vår herre lar ei stor kveite bite på så må den ikke svikte. Jeg har fisket med mono på både fiskehjul å havfiskestang siden 80tallet, men nå skal jeg bli moderne Er Fireline eller Powerpro som går for å være best?