Jump to content
Fiskersiden

Kristian Ramstad

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Kristian Ramstad

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

498 profile views
 1. Takker for svar, vil ikke fiske ofte så dypt nei. Ser der er mange regiment og velge mellom så fint om du gidder og legge til link. Den penn snellen var faktisk den jeg bestilte til mitt nåvernde oppsett men da var leverandør utsolgt så tror det blir den snella ja. 0.25 blir muligens litt tynt for så tungt fiske og om storfisken skal bite på? tenker i baner 0.35-0.40? hvordan er 15-40 mtp stivhet? har jo som sagt 20-30lb av ax slim shimano på 7.8" som er veldig myk i tuppen igjen men gir jo en utrolig nappindikasjon!
 2. Hei! Ønsker og handle oppsett til litt dypere fiske typ 150-700m, da trenger jeg noen annbefalinger på både stang og snelle som tåler litt lodd og påkjenning... Bruker for tiden shimano boat ax slim 20-30 med daiwa saltist men for dere som kjenner til denne vet at det er ekstremt myk/følsom tupp og det blir for mykt når jeg skal på med mye lodd og dypt så tenker da og gå til innkjøp av et sett til.. Jeg vil ha kvalitetsutstyr men ikke fra øverste hylle med tanke på pris! takk for svar!
 3. Hei! Driver og prøve og krysse av lysing, steinbit og kveite blant annet på listen min men sliter veldig med og finne dem her, agntype og oppheng, slep osv har jeg rimelig god kontroll på men plassene uteblir.. jeg slenger med sjøkart over aktuelle plasser i nærheten her jeg fisker.. setter stor pris på om dere erfarne kan hjelpe/komme med forslag på gode plasser ut i fra sjøkart hvor jeg kan prøve! Tusen takk.
 4. Det settet tar dem inn igjen 40stk av rimelig snart fikk jeg beskjed om! Takk for er bra svar Jan Petter, ser der er to typer snelle ta den fathom 2 girs og utveksling, har ikke peiling på hvilken utveksling og hvilken lengde på stang jeg skal gå for. Er litt bekymra for og bruke for stiv stang også, mister mye av gleden med for stiv stang, kan ikke skryte på meg noen sværinger ennå der jeg har hatt bruk for skinkkelig stiv stang, håper jo at det endrer seg etterhvert da Budsjettet mitt ligger på en maks 3000,- tenker jeg.
 5. Hei! På tide og oppgradere litt utstyr til havfisket her nå, fisker en del i storfjorden, hjørungfjorden og vil nok bli et par turer til Borgundfjorden og litt uti havgapet etter hvert! Bruker for det meste pilker, tackler og agn, fisket er alt fra 0-200m somregel. Jeg fisker ikke noe spesiell art men vil ha utstyr som kan tåle litt om enn skulle ver heldig og få noe skikkelig stort, håper jo selvfølgelig og utvide artslista! Har kikka litt på et par sett men har lite kunnskap fra før og en jungel av utstyr så her må dere hjelpe! https://www.angler.no/havfiske/ferdigset
 6. Er også int i søkker, send meg gjerne en pm om du har inne!
 7. Du får nok bedre til ditt budsjett men har hatt denne i 1.5år nå og brukt fra land og også båt.. veldig fornøyd til prisen:) Bytta ut til spectra braided line, får fine og lange kast, fungerer utmerket:) https://www.xxl.no/abu-garcia-devil-brygge-sett-9-40-80g/p/1124261_1_style
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.