gsandvik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  23
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Neutral

Om gsandvik

 • Rang
  Nytt medlem

Nylige profilbesøk

248 profilvisninger
 1. gsandvik

  Is i Værrabotn

  Med innerst mener du innenfor Trongsundet? Ser jo ikke ut som det skal være fare for isen med det værvarselet som er meldt, så da frister det med tur til helga. Takk for info!
 2. gsandvik

  Is i Værrabotn

  Noen som vet status på isen her?
 3. Hva står nå øverst på ønskelista deres? Med svartskate har man på en måte runda fisket i Norge... Grattis med heftige fangster!
 4. gsandvik

  Fiske i Trondheimsfjorden

  Hei. Fra land eller båt? Det er vel tatt kveite både fra kaia på Trolla og på Østmarkneset etter sigende.
 5. gsandvik

  Søker ny fiskekompis

  Hei! Slenger meg på denne. Blir gjerne med på kaifiske, vindusfiske etc i Trondheim om noen ønsker selskap.
 6. Hei. Ser det er lenge siden denne tråden ble oppretta, så kanskje noen har flere erfaringer å dele nå? Selv har jeg bare prøvd ved Væreholmen og Midtsand, og har kun sett sandkutling og småskrubber. Edit: Har forsøkt flere steder og flere ganger i det siste. Mine erfaringer er som følger: - Leangenbukta: Vanskelig å se og fiske pga mye leire på bunn som lett virvles opp. Har til gode å se fisk der. I tillegg lukter det drit fra bekken som kommer ned. - Væresholmen (badeplassen): Veldig mange sandkutlinger og noen flyndrer. Trolig sandflyndre og skrubbe. Skal teste ut mer her iom at det er gangavstand hjemmefra. - Midtsandtangen: Har kun prøvd på vestsida, men her har jeg sett veldig mange sandkutlinger, noen flyndrer og det som ligna på en tangsnelle. Fikk min første skrubbe på 15cm dyp her. Litt skummelt å fiske på fløende sjø, da dybden varierer litt utover. Snubla forøvrig over en stor krabbe her som senere ble middag. Andre erfaringer er at plastglasset fra Biltema funker greit for å teste ut vindusfiske, men jeg kommer ihvertfall til å bytte til noe mer ripebestandig relativt kjapt.
 7. gsandvik

  Bly

  Om du smelter utendørs i litt trekk går det nok bra. Bare pass på å bruk minst mulig tid over smelta. Smelta bly lukter ikke akkurat blomster, så du merker nok når du bør holde deg unna
 8. gsandvik

  Mine første havåler

  Grattis! Ble fisken tilberedt? Og isåfall hvordan?
 9. gsandvik

  Kinasnøre - noen erfaringer?

  Fant denne linken rett etter at jeg oppretta tråden: http://www.paulusjustfishing.com/4linetesting.htm Ser ut som de aller fleste lyver på tykkelsen. Bruddstyrken er også hipp som happ... Jeg bestilte en rull fra samme selger. Dessverre er leveringstida lang som en norsk vinter, men jeg skal teste bruddstyrken så snart rullen er i hus.
 10. Har akkurat bestilt en kilometerrull med 40lb "Super Dyneema" fra Hong Kong. Den kosta den nette sum av 175kr, så jeg tenkte det var verdt et forsøk. Om den ikke funker til fiske har jeg i det minste tørkesnor for resten av livet... Noen som har erfaringer med slike snører? Bruddstyrke/tykkelse i forhold til oppgitt?
 11. gsandvik

  Arter i trondheims området

  Noen som har prøvd Leangbukta med hell? Tenkte da mest på flyndrearter, fjesing etc.
 12. gsandvik

  Arter i trondheims området

  113 er nok nærmere sannheten enn de 55 jeg ramsa opp. Men for eksempel nordatlantisk lysprikkfisk på 5-6 cm er nok en utfordring for de ytterst få med ekstrem tålmodighet...
 13. gsandvik

  Arter i trondheims området

  Havabbor er det tatt - http://www.avisa-st.no/distriktet/orkdal/article1238216.ece Havål bør det vel også være mulighet for?
 14. gsandvik

  Arter i trondheims området

  En liten oppsummering av hva som er mulig å få i Trondheimsområdet (Bymarka + fjorden) basert på forumet og norgesrekordlistene: Abbor Bergkutling Bergnebb Blåkjeft Blålange* Blåstål/rødnebb Breiflabb Brosme Dvergulke Gapeflyndre Gjedde Glassvar Gressgylt Grønngylt Havabbor Havmus Horngjel Hornkvabbe* Hvitting Hyse Hågjel Håkjerring Karuss Kloskate Knurr Kolmule Lake Lange Lomre Lusuer Lyr Makrell Mort Paddetorsk Rødknurr Rødspette Røye Sandflyndre Sandkutling Sild Skolest** Skrubbe Svarthå Svartkutling Svartskate* Sypike Tangkutling Tangsprell Torsk Trepigget stingsild Vanlig fløyfisk Vanlig ulke Ørret Øyepål* Ål* Ålekvabbe * = Gjeldende norgesrekord er tatt her ** = Skolest tatt 1. sept av Carl Oscar Raphaug antar jeg er sendt til godkjenning Det skulle bli totalt 55 arter det! I tillegg finnes det sikkert en del jeg ikke har plukket opp. Jeg ser at jeg ikke blir "arbeidsledig" med det aller første ihvertfall :-)
 15. gsandvik

  Arter i trondheims området

  Irvin, Her må jeg legge meg langflat... De var mistenkelig like det nederste bildet ditt. Er blåfargen alltid så fremtredende? Isåfall har jeg vært et offer for vranglære fra min kjære bestefar :-/