Jump to content
Fiskersiden

gsandvik

Members
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

854 profile views

gsandvik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Hei! I Trondheim er det mange muligheter, men her er i hvert fall 3 brukbare steder: Hurtigrutekaia er en sikker plass for å få fisk. Her er det også tatt en del arter i tillegg til at det kan dukke opp fin matfisk innimellom. Skansen er en morsom plass for kikkefiske. I huken ved Redningsskøyta og bort til Lille Skansen er det gode muligheter for å se fisk. Storsand Camping har et rikt artsmangfold. Bare pass på regler rundt innkjøring.
 2. Et skikkelig longshot, men du har ikke denne enda?
 3. Med innerst mener du innenfor Trongsundet? Ser jo ikke ut som det skal være fare for isen med det værvarselet som er meldt, så da frister det med tur til helga. Takk for info!
 4. Noen som vet status på isen her?
 5. Hva står nå øverst på ønskelista deres? Med svartskate har man på en måte runda fisket i Norge... Grattis med heftige fangster!
 6. Hei. Fra land eller båt? Det er vel tatt kveite både fra kaia på Trolla og på Østmarkneset etter sigende.
 7. Hei! Slenger meg på denne. Blir gjerne med på kaifiske, vindusfiske etc i Trondheim om noen ønsker selskap.
 8. Hei. Ser det er lenge siden denne tråden ble oppretta, så kanskje noen har flere erfaringer å dele nå? Selv har jeg bare prøvd ved Væreholmen og Midtsand, og har kun sett sandkutling og småskrubber. Edit: Har forsøkt flere steder og flere ganger i det siste. Mine erfaringer er som følger: - Leangenbukta: Vanskelig å se og fiske pga mye leire på bunn som lett virvles opp. Har til gode å se fisk der. I tillegg lukter det drit fra bekken som kommer ned. - Væresholmen (badeplassen): Veldig mange sandkutlinger og noen flyndrer. Trolig sandflyndre og skrubbe. Skal teste ut mer her iom at det er gangavstand hjemmefra. - Midtsandtangen: Har kun prøvd på vestsida, men her har jeg sett veldig mange sandkutlinger, noen flyndrer og det som ligna på en tangsnelle. Fikk min første skrubbe på 15cm dyp her. Litt skummelt å fiske på fløende sjø, da dybden varierer litt utover. Snubla forøvrig over en stor krabbe her som senere ble middag. Andre erfaringer er at plastglasset fra Biltema funker greit for å teste ut vindusfiske, men jeg kommer ihvertfall til å bytte til noe mer ripebestandig relativt kjapt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.