Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

espenkg

Medlemmer
 • Innholdsteller

  172
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4

espenkg last won the day on May 2

espenkg had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

30 Excellent

Om espenkg

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 10. okt. 1972

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Turer i marka med ørretstanga i sekken.

Nylige profilbesøk

643 profilvisninger
 1. Og der fant jeg ut av det. Av en eller annen grunn hadde jeg lagt den usikre versjonen (http://) av siden som bokmerke. Ved å endre til den sikre versjonen (https://) er den tilbake til slik den alltid har vært. Aner ikke hvorfor oppførselen har endret seg i løpet av de siste ukene derimot.
 2. Hmm. Takk for svar. Da ser det i hvert fall ut til at det er på min side problemet ligger. Det er et bedre utgangspunkt enn å famle i blinde
 3. Er det flere enn meg som har problemer med innloggingen på sidene? Siden en gang i forrige uke (tror jeg) har forumet sluttet å huske innloggingen min, så jeg må logge meg inn hver gang. I tillegg mangler en del ikoner på innloggingssiden og består bare av det velkjente "broken icon" symbolet. Etter innlogging får jeg også opp en feilmelding og må klikke meg videre inn til selve forumet. Andre som ser det samme, eller er det kun på min side det skjer?
 4. Jeg aner ingenting om Finnmarksvidda. Til det har jeg levd for langt sørpå. Jeg har derimot vært på omstreifende bilferie der oppe og det er en ting som er viktigere enn alt annet: Beskyttelse mot myggen! Du behøver masse! Mye mer enn du tror! Bortsett fra det...god tur, og håper på en flott rapport når du kommer hjem igjen. PS: Denne tråden kan være kjekk å kikke på Nevnes fly til Lakselv og buss derfra.
 5. espenkg

  Fluefiske i Nittedal

  Anbefaler deg å kjøpe OFAs Fiskekartbok. Den forklarer det meste. Jeg er ikke så kjent i Nittedalsområdet, men hvis du beveger deg litt nordover er Nedre Øyvann, rett ved Elvannet, veldig bra for flue. Flott myrvann med flytetorv rundt hele.
 6. espenkg

  Vår i Nordmarka

  Øyungen og Rottungen?
 7. espenkg

  Nok snøre?

  Joda, ser den. Men 20 sneller som du faktisk bruker, og må bytte snøre på hvert år?
 8. espenkg

  Nok snøre?

  At du har sa du? 20 sneller?!?!
 9. Holy Necromancer! And not just once, but twice! Late summer/early fall is good. They arrive earlier, but mostly Pir (small mackerel) in the beginning of the season. Atleast that's my experience.
 10. espenkg

  Hardangervidda, generelt

  Da satser jeg på at du skriver en utfyllende rapport både om planleggingen og om turen i etterkant @Kenngu slik at vi som kommer uken etter kan dra nytte av erfaringene dine Ikke fått trent mye med sekk (og nye sko) selv i vinter, så det må planlegges på en del turer med oppakning i marka her i Oslo-området nå på våren for min del. Fin trening både for kroppen og teknikken med fluestanga. Rundturen din høres flott ut, men jeg siden det er i området jeg traverserte i fjor, forteller hjernen min meg at det blir mer gåing enn fisking for min del, og da sier kroppen min nei takk Kult om vi blir flere som deler planer og erfaringer her!
 11. espenkg

  fishing Oslo fjord in march

  No news from my side unfortunately. Will try to get a few evenings in this week, but may not be much until the weekend I'm afraid. You know, life and all that
 12. espenkg

  fishing Oslo fjord in march

  The winds out there today were a bit gusty for my current Flyrod Skills, so I skipped fishing and painted a bit more instead. Hoping for better luck tomorrow and I may bring my regular rod just to be absolutely certain I can get something out in the water. How was Paradisbukta and surrounding areas today?
 13. espenkg

  Lage fortom selv.

  Akkurat det jeg var redd for, og derfor tok det med Fortommer lenger enn stanga er djevelens verk, så der er vi helt på bølgelengde!
 14. espenkg

  fishing Oslo fjord in march

  Yeah, I am heading out there in about 30 minutes. I am painting the roof in a cabin at Solvika and will try to get some fishing in between the coatings Feel free to stop by if you're there. Cabin #50 ("Bittebo"), or if I am out fishing just look for a guy with white paint in his hair. That will be me
 15. espenkg

  fishing Oslo fjord in march

  Well, you had more luck than me. I was at Malmøya this evening. Managed to catch 5 - five - ........ 10cm Coalfish! Woohoo!