piddien

Members
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

piddien last won the day on July 9 2016

piddien had the most liked content!

Community Reputation

40 Excellent

About piddien

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 03/29/1970

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Askøy

Recent Profile Visitors

804 profile views
 1. piddien

  Søkker

  Har du sjekket ebay.co.uk? Der har de søkker fra 0.99£ inkludert frakt. Ulempen er at det kan ta litt tid å få dem sendt, da de sendes fra Kina.
 2. Jeg fant til slutt økologisk røkelaks av merket Lofoten på Meny Kleppestø, men må si at jeg ble litt skuffet: Den var smakløs og feit sammenlignet med min favoritt blant røkt laksefisk (røkt ørret fra Sotra Seafood), og den kostet ca 50% mer. Jeg får lete videre etter økologisk røkt ørret. Hvis noen vet om en butikk i Bergensområdet som selger det så må de gjerne tipse meg.
 3. Takk for tipset. Jeg har vært på alle butikkene i nærheten av meg: Meny, Coop ettellerannet, Kiwi, Spar, Rema og Bunnpris. Ingen av dem hadde økologisk røkt salmo. Jeg får vel ta meg en tur inn i brosteinshelvete og sjekke Reindyrka eller noe sånt.
 4. Det står på regjeringen.no at hun er fiskeriminister, men du vet kanskje bedre enn dem. Edit: Søkte: Hun var fiskeriminister fra 2013-2015, så da var hun vel det da det det ble linket til ble skrevet.
 5. Jeg liker røkt ørret og laks, men jo mer jeg leser om miljøproblemene knyttet til oppdrett jo mindre får jeg lyst til å kjøpe oppdrettsfisk. I det siste har jeg fått med meg at det finnes oppdrettsselskaper som prøver å begrense miljøproblemene, f.eks. ved å la smolten vokse seg større i landbaserte anlegg før man setter den ut i mærder i sjøen. Kan man vite noe om hvilket oppdrettsfirma fisken kommer fra når man kjøper fisk i butikken?
 6. Hva skulle være poenget med det? Synes du at det er for mange innlegg her?
 7. Jeg var ikke klar over at fiskersiden hadde avgått ved døden. Tvert imot har noen klaget over at det blir postet for mange innlegg som ikke interesserer dem.
 8. "Fylkestinget lot lakselobbyisten Kjetil Hestad (Ap) behandle den nye kystsoneplanen, tross at fylkets egne eksperter mente at han var inhabil." https://www.ba.no/nyheter/oppdrett/politikk/lot-lakselobbyist-sitte-i-fylkestinget-og-kjempe-for-naringen/s/5-8-667694 Det er litt av noen tilstander i Hordaland fylkesting.
 9. Dagbladet PFU: TV 2 felt for ikke å opplyse om Arne Hjeltnes' dobbeltroller: - Veldig uryddig https://www.dagbladet.no/kultur/pfu-tv-2-felt-for-ikke-a-opplyse-om-arne-hjeltnes-dobbeltroller---veldig-uryddig/68729867
 10. Dette er jo en bra utvikling. Da jeg jobbet i smoltproduksjon på 80-tallet var det vanligvis 180-grams smolt vi leverte (noen ganger litt over 200 gram).
 11. piddien

  Dyprigg tips?

  Imponerende utveksling på denne: "- Oppsveivingshastighet pr. omdreining: 45 m"
 12. Takk, fishandtips. Jeg har sjekket diverse bilder og beskrivelser av kolmule, og finner ingenting som tyder på at du tar feil. Jeg fører den opp på min veldig korte artsliste som kolmule.
 13. På onsdag kveld var jeg ute og fisket på Davangervågen. Jeg fisket på relativt dypt vann da jeg kjente et napp, da jeg fikk sveivet inn hadde jeg en bra lyr og denne lille karen på. Øynene til lyren sto ut grunnet trykkfallet, men på denne sto bare tungen ut. Lengden på fisken var ca. 30 cm. Jeg hadde glemt telefonen hjemme, så jeg har desverre ikke noe bilde av fisken i usløyd tilstand. Er det noen her som klarer å identifisere den?
 14. Jeg tror det ligger noe sånt i kjelleren hos min mor. Den er laget av grønn plast og består en spole og et kort skaft som stikker rett ut bak. Jeg aner ikke hvor og når den er kjøpt, men jeg tror den er rundt 30 år gammel.
 15. Jeg har fisket en del både i Herdlefjorden og i Hjeltefjorden (som er på andre siden av Askøy). Etter min erfaring er det vesentlig bedre fiske i Hjeltefjorden.