Tailgunner

Medlemmer
 • Innholdsteller

  13
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Tailgunner last won the day on September 16 2018

Tailgunner had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

6 Neutral

Om Tailgunner

 • Rang
  Nytt medlem

Profile Information

 • Bosted
  Harstad
 • Interesser
  Jakt med hund og fiske
  Aaaalt for mange prosjekter

Nylige profilbesøk

102 profilvisninger
 1. Tailgunner

  Kystmeite i Harstad

  Blandet navnene litt ja. Det var piggskate jeg trodde det var.
 2. Tailgunner

  Kystmeite i Harstad

  Hvordan ser du det?? Det var så mange pigger på ryggen at jeg tenkte piggrokk men syntes ikke resten var helt der..
 3. Tailgunner

  Kystmeite i Harstad

  Hanskene kom fort på når den viste seg
 4. Tailgunner

  Kystmeite i Harstad

  Jeg veit det ikke er kystmeite men det er Harstad... og ikke så langt fra land. noen som har fått en slik på kroken? Ser ut som en piggrokke. Egnet med sild.
 5. Tailgunner

  Kystmeite i Harstad

  Nå er vi klar for jakt her men om det blir tid og anledning så skal jeg si ifra.
 6. Tailgunner

  Ørret om høsten

  Mine er 2,5 cm og veier knapt 1,5 gram. Det stiller litt krav til snerten i kastet ja
 7. Tailgunner

  Ørret om høsten

  Jeg kjøpte noen i Esbjerg som jeg aldri har hørt om og ikke har funnet på nett utenom tyske sider. De går knapt 10 cm dypt med en fin bred gange. Du kan se på bildet at den henger i munnviken på fisken. Jeg har nettopp kjøpt 5-6 billige på deal extreme. Dem har jeg tenkt å bytte kroker på før jeg tester. Vmc 7237 skal brukes. De ser bra ut så jeg har trua.
 8. Tailgunner

  Ørret om høsten

  Jeg tror vi vaser en del rundt i samme området med UL-stang. Jeg bruker mikrowobbler nå på høsten og kaster i siv og mellom steiner.
 9. Tailgunner

  Kystmeite i Harstad

  Skal tenke på deg neste gang jeg er ute. Noe trenger jeg selv til linene men det har ofte blitt til overs. I fjor høst hadde torsken slik tulltak at makrellen ikke slapp til. Hadde torsk på hver en angel. Egentlig skulle jeg jo fiske agn for å egne kombilinene men det var håpløst.
 10. Tailgunner

  Hjemmestøpte sluker

 11. Tailgunner

  Kystmeite i Harstad

  Ok, jeg har vært så plaget på juksa at jeg har tatt av alt av makk og seiangla for å slippe unna. Ja det finnes folk som vil ha slikt. Jeg ga noen til svigermor og hun takket til og med
 12. Tailgunner

  Kystmeite i Harstad

  Nåja, det er ikke helt rett. Det er 6-7 år siden makrellen begynte å bite uttafor her i Sørvika og de siste årene har den vært en plage når man er ute etter seien. Nå tar jeg vare på makrellen og bruker den til agn senere på året.
 13. Tailgunner

  Hjemmestøpte sluker

  Jeg har en stund hatt en hjemmelaget gipsform liggende som jeg ventet på anledning til å prøve pluss at jeg nettopp kjøpte en form på eBay. I forgårs ble jakthunden halt og da fikk jeg litt tid hjemme til å teste formene. Øverste bildet er fra den hjemmemekka formen. Har fått 10-12 støpninger av den til nå og den tåler nokk mange mer, men jeg skal muligens kjøpe en bedre gipps og få litt mer detaljer frem. Om jeg ikke har gjort en alt for dårlig jobb så klarer kanskje folk å se hva jeg har kopiert. Sluken er 14 gram med 3d-øyne og et lag lamineringsepoxy. Støpt av hjulvektsbly og tråd/øyne fra Do-It. Jeg skal ha litt forskjellige farger på disse men jeg tenker jeg skal ha hvit buk på alle varientene. Bildene under er fra den kjøpte formen. Saltwater wobble fish heter den. Bruker standard øyner i endene og støpt av samme blyet. De har fått hvit grunning så og si umiddelbart etter støping og et par timer senere har jeg drysset glitter i forskjellige farger. Nå skal alt herde noen dager før det blir å ta frem sprittusjene for å lage detaljer. På noen har jeg tredd på owner enkelkrok i øyet før støping og et lag epoxy+ sprittusj. Owner-krokene har ekstra stort øye og er laget for bruk med splittring. Har også kjøpt inn litt VMC-kroker type enkel med øye "feil" vei for å kunne sette den fast med splittring uten å få den pekende ut til sides.