Fiskemannen

Members
 • Content Count

  969
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Fiskemannen last won the day on November 16

Fiskemannen had the most liked content!

Community Reputation

60 Excellent

About Fiskemannen

 • Rank
  Ivrig bruker
 • Birthday 12/08/1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Haugesund
 • Interesser
  Dunder och snus (och lurviga luder)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prøv denne: https://www.skittfiske.no/milo/161164/milo-quick-feste-adapter-duppstopper Du trer to biter av gummislangen inn på snøret og lar snøret gå en runde rundt knotten i midten. Så trer du gummislangbitene inn på de spisse endene.
 2. Hei Bonavar, Min erfaring er at værskifte ofte gjør at sjøørreten flytter på seg. Den enkleste løsningen er som regel å kjøre rundt og teste ulike plasser for å se om man finner ut hvor de er. Jeg prøver gjerne 5-6 plasser på en dagstur og kjører fort vekk 6-10 mil for å teste ulike steder med forskjellige forhold. Det er mulig dette ikke er like enkelt i Oslofjorden. Å fiske veldig sakte på helt grunt vann kan være ganske giftig på denne tiden. Tasmanian Devil i hvit har fungert til det her, men sikkert mye annet som er like bra.
 3. Går sikkert å fiske derfra. Rett vest for kanalen, i det området.
 4. Har fått lomre rundt Røyksund og fløyfisk fra den gamle fergekaien i Valevåg.
 5. Vet ikke hva som regnes som små, men min første HA for en del år siden mener jeg var rundt 700 gram (vestlandet)
 6. Hvis noen kikker over Nordsjøen til England så kan man se at C&R er nærmest enerådende i ferskvann. (egne, lokale regler for laks og ørret) Catch limits There’s a daily limit on the number of fish you can take. Coarse (freshwater) fish Each day you can only take from rivers: 1 pike (up to 65cm) 2 grayling (30cm to 38cm) 15 small fish (up to 20cm) including barbel, chub, common bream, common carp, crucian carp, dace, perch, rudd, silver bream, roach, smelt and tench Any eels you catch (except conger eels) must be released alive. You can also
 7. Nå ble ikke jeg spurt men synes Owner S61 fungerer bra. Jeg fisker nesten bare med gjennomløpsluk. Hvis jeg kun går etter sjøørret (og ikke innbiller meg jeg skal få havabbor) så har jeg brukt Jens Bursells release connector som jeg er sikker på at konverterer flere napp til fast fisk. Denne brukes med strls 12 trippelkroker. Det virker veldig smått men jeg har landet sjøørret på opp til 2,9 uten problemer. Disse kan feks kjøpes gjennom Salar Sportsfiske.
 8. Eller, i mitt tilfelle, forlenget innmeldt lengde Det vil nok sikkert bli lettere neste år, og jeg kommer garantert til å dra med meg inn flere deltakere. Gjerne jeg kan ordne noen mindre spnsorer også, det kan vi se på når det nærmer seg.
 9. FishDonkey var en god løsning og det var morsomt å følge med underveis. Ser for meg det var mye jobb å verifisere alle fangstene samt svare på dumme spørsmål fra grønnskollinger som meg selv. Denne belastningen vil jo også øke med et økt antall deltakere. Uansett var det veldig moro, og premien min fra Seeberg er allerede kommet, det var usedvanlig kjapt levert!
 10. Kanskje dere burde tatt en liten deltakeravgift, så kunne dere betalt noen (eller dere selv) for å administrere. Det kan selvfølgelig slå negativt ut på antall deltakere men med årets suksess så vil jeg tro mange av de samme vil melde seg på igjen, og også dra med seg flere.
 11. Morsom konkurranse. Likte konseptet, genialt opplegg. Ekstra morsomt å få premie selvfølgelig.
 12. Kjøper du denne pakken på Skitt Fiske følger DVDen med på kjøpet. https://www.skittfiske.no/sovik/175112/cato-s-utvalgte-wobblere-3pk-12g--8-5cm--plus-fjellfiske-etter-ørret-og-røye-i-tydal
 13. Jeg er stor fan av å drasse med meg mye utstyr generelt så til mitt bruk er nok pram lurt. Her skal jeg på karpetur i packraften:
 14. Tenker på pram eller typ liten Alumarine til mindre vann og i fjorder der det er noenlunde i le. Til utaskjærs fiske har jeg tilgang til en liten sjark. Kajakk fungerer greit men savner muligheten til å drasse med altfor mye greier. Det ser ut som om det er litt mer plass i forhold til vekt i en pram enn i en båt med kjøl. Ser for meg at bølger fra andre båter kan være et større problem enn vind da jeg ikke gidder å kave rundt i en sånn liten boks om det blåser mye.