Jump to content
Fiskersiden

Fiskemannen

Members
 • Posts

  1003
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Fiskemannen last won the day on January 27

Fiskemannen had the most liked content!

About Fiskemannen

 • Birthday 12/08/1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Haugesund
 • Interesser
  Dunder och snus (och lurviga luder)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fiskemannen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

89

Reputation

 1. Fisker en del fra packraft og opplever også at man sjelden får god nok fart. Dorging med dupp kan fungere strålende og da kan man daffe avgårde i rusletempo. Bare husk å bruke nok bly så agnet holder dybden. Markdrag fungerer også i sakte fart. Ellers er det mest driving og kasting for min del. Det kan være ganske brilliant å ankre opp og avfiske områder. En nettingpose med stein er det mange som bruker som anker.
 2. Er nok avhengig av stang også. Dette var en Speedmaster Coregonus som har smalt og lite snellefeste.
 3. Jeg har en Penn Battle 2 i størrelse 1000. Måtte gå løs på snellefoten med en fil for å få den til å passe i stanga den var tenkt til.
 4. Det er den prisklassen jeg har handlet i også. Mulig Shimano vil melke økt etterspørsel siden salget av fiskeutstyr har gått opp under Covid-19? Tror fort det kan straffe seg. Prøver for tiden sneller fra Dam og Penn. Begge disse føles en smule mer grovmekaniske enn Shimano, men dette er ofte et bra tegn med tanke på holdbarhet.
 5. Jeg har stort sett kjøpt Shimano de siste 20 årene, fra Twin Power og nedover. Jeg synes det er en viss forskjell på pris og hvor lenge de holder uten å trenge noe vedlikehold. Du merker kanskje ingenting på de første 100 turene men etter ett år eller to så begynner Shimano i prisklasse 1000-2000 å krangle mens en Stradic eller Twin Power (kjøpt før de ble latterlig dyre) holdt mye lenger. Shimano har blitt mye dyrere, særlig i det siste og har ikke lenger et system for service/reparasjon i Norge etter at de tok over distribusjonen selv. Før de får orden på det kommer jeg til å kjøpe andre merker.
 6. Jepp, jeg også tenker sånn. Men prammen er lettere og har mer plass så jeg kan drasse på ting. Jeg avventer nå for å se om Erik forliser eller ikke før jeg bestemmer meg.
 7. Jeg har ikke henger og ser for meg å kjøre en del på veier der det vil være unødig mye krøll med noe på slep. Tenker Jon 10 bør være grei til mitt bruk, mindre og mellomstore vann og i beskyttede fjorder.
 8. Spennende den jolla. Burde være mulig å ha på taket også. Ble den testet i større hekkbølger?
 9. Fantastisk fisk på myshka og bra historie!
 10. Neste versjon blir så effektiv at du må gjemme deg bak et tre når du skal tre det på kroken.
 11. Alt kan meites. Jeg har lagd meg en dedikert påskesluk.
 12. Gratulerer! Det er jammen ofte turens fisk kommer på et av de første kastene
 13. Lager allerede egne sluker, så vet ikke om jeg skal begynne med wobblere også. Så en som impregnerte med rå linolje også lakket med noe akryllakk. Han sier det holder veldig bra. (Jaaralbaits)
 14. Ser bra ut! Har du noen erfaring med hvor lenge de holder i bruk? Ser at mange bruker mye tid på å forbehandle treet og på 4-5 lag med topcoat.
 15. En god ide kan være at man bestemmer seg for å skrive et visst antall ferdige bloggposter FØR man oppretter bloggen. Da finner man kjapt ut om det er vits eller ikke. Jeg fant feks ut at det ikke var noe særlig vits for min egen del.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.