Otanb

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Otanb

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

349 profile views
 1. Jeg har fisket sjøørret med opphenger de siste månedene med stor suksess, og lurer derfor på hva er de beste opphenger fluene til sjøørret? Finnes flere eldre tråder om emnet, og det som går igjen er rekefluer og streamere. Har selv hatt gode resultater med Hoover shrimp og Kobberbassen. Bruker dere fortyngede fluer? Størrelse? Farger? Opphengerknute? Glidende UNI / Kirurgknute?
 2. Fra Drammen mot Holmsbu: Gilhusodden, Engersand, Hernestangen. Har fått mye torsk fra 0,5-2,5kg og noen fine sjøørreter på Hernestangen. Fra Drammen mot Svelvik: Svelvik(Svelvikstrømmen), Krok og innover i Sandebukta. På krok bruker jeg sildesluker 20-60gram som fiskes rykkvis langs bunnen, eller bunnmeite med makrell som agn. Hvis dere skal fiske i Svelvikstrømmen så husk tunge sluker eller søkker, strømmen er veldig sterk der. Skitt fiske
 3. Takk for tips Er det best fiske helt øverst i Måna, nær utspringet fra Møsvann, eller er det fisk å få lenger ned i elva også ?
 4. Skal være med noen venner til Rjukan/Mel i Juli, og lurer på om det er noen fiskemuligheter i området? Er det noen med lokalkunnskap som har noen tips? Har mulighet til å kjøre litt, så alt innenfor "rimelig" avstand er av interesse!