Jump to content
Fiskersiden

Rælingspoden

Members
 • Posts

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Rælingspoden last won the day on November 28 2020

Rælingspoden had the most liked content!

1 Follower

About Rælingspoden

 • Birthday 04/17/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lillestrøm
 • Interesser
  Abbor, gjedde og ørret med innslag av meiting. Speller gitar i band utenom fisketurer.

Recent Profile Visitors

1068 profile views

Rælingspoden's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

23

Reputation

 1. Veldig kult med den gjørsen da! mistenker at de som satt garn kanskje var ute etter gjørs eller brasme.. godt det ikke var jeg som var der for da hadde jeg dratt opp garnet og kasta det i søpla. hvis ikke garnet var merket med navn og de var grunneiere da selvfølgelig. tar stadig hvert år folk i sette garn i nitelva.. Veldig bra jobb du har gjort! tommel opp fra meg:) Tenkte kanskje å prøve en gang selv, har fisket en del i langen og mjær som ikke er så langt unna.
 2. Jeg har filmet fiskesesongen min i 2020! Har hatt fokus på Gjedde, Gjørs og Abbor:) se i full HD og subscribe gjerne da det kommer flere videoer! Da er det bare og vente på at isen legger seg og gjøre klart isbor! Eller hvis man ikke tåler kulda vente på ny sesong
 3. jess, setter ingen i en bås her, men i dette tilfelle var det utenlandske som satt garnet da jeg spurte om hvor dem kom fra.
 4. Syklet over lillestrøm brua da jeg så to stk som sto i hver sin ende og la garn på tvers av nitelva! Tenkte å ringe politiet, men tlf var selvfølgelig tom for strøm. Jeg ropte ut og sa stop og den andre vandret bare videre under brua. jeg slang meg på sykkelen å ropte og fikk stoppet han ene og ba han ta meg med til der hvor han andre var. Jeg var ikke fornøyd, jeg passet på sånn at hele garnet ble tatt opp. jeg liker ikke tanken på at dette sannsyneligvis skjer andre steder. Leira for eksempel midt i gjørsvandringa, utrolig sårbart om det blir lagt et garn på tvers av nedre deler av leira... Det hele endte med at jeg ga dem en solid leksjon i hvordan fiskeregler vi har her på berget da de trodde at det var lov å sette garn over alt i Norge...
 5. Generelt fisk på Østlandet over 500g innholder vel kvikksølv, men hvor mye mengder vet jeg ikke da det sikkert varierer en del. Er ikke sikkert corona har gjort det noe verre, men aldri sett så mye brasme-kækkere langs bredden oppover som i disse tider. det følger selfølgelig med en del søppel som jeg har rydda langs bredden i dag. Er jo naturreservat mye av delene langs elva bortenfor dyno og utover.
 6. Mulig det har noe ned corona og permittering osv, men det kan da umulig være bra for all gyteklar predatorfisk..
 7. Er nå atm langs nitelva og prøver litt gjedde. Mye folk langs bredden med poser fulle av fisk. Gikk forbi noen med to fulle søppelsekker med antageligvis brasme og andre varianter. Snakket med flere på engelsk angående kvikksølv innhold... flere som er ute etter gjørs og asp også for det det smaker så godt sier dem. sett noen gjedde-hoder av typ stor hufisk.. hvordan opplever dere som fisker i øyeren/nitelva fiske om dagen? er det blitt dårligere? Påvirkes bestanden av denne typ fiske? stoppet noen fra å sette garn på tvers av nedre deler av Leira i fjor.. Dette var midt i Gjørs vandringen
 8. Er det stanley the stickleback du snakker om ? I blant føler jeg relax kopyto halene kan være litt «voldsomme» hvis fisken er litt forsiktig
 9. Jeg er haspelsnelle purist, men er det en fordel med multiplikatorsnelle ? Bedre kontakt med jiggen under innsveivingen ?
 10. Takk for svar. Kort og greit er det er noen faktorer som man kan ta med seg med tanke på vannklarhet og temperatur, men når det gjelder Abboren så er det vel vått snøre som gjelder og innse at den ikke er lett å bli klok på uansett.
 11. Kjøpt inn noe giftig kreps med blekksprut lukt og kopyto farger jeg tror vil fungere bedre i de vannene jeg har fisket. Ofte brukt mer hissig farger.
 12. Hva tenker dere om fargevalg nå tidlig i sesongen ? Selvom det er klart vann så er jo vannet ganske kaldt? @Bonavar @erik @piscator Føler kanskje at trigger farger fungerer bedre på gjedde i kaldt vann ? Med Abboren holder man seg til mest naturlige farger så lenge vannet er klart? Hva slags farger bruker dere til vanlig etter abbor? Jeg vet at dettte avhenger mye, men hva slags farge-kombinasjoner ville dere hatt i skrinet ? Bruker for det meste: Stanley, relax, Hypoteez, 360 Searchbait og FOX zander shad. Jeg har også bestilt fra utlandet Berkley Power grub som ikke finnes her på berget lenger. Prøvd også denne Abu Mcperch, men har ikke fått noe på dette enda.
 13. Kult aurejeger! Enig med deg! Jeg har bare hatt shimano sneller og kommer til å fortsette med det
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.