dbrownie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  270
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Neutral

Om dbrownie

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 13. sep. 1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ålesund, Norway
 • Interesser
  Jakt og fiske
 1. dbrownie

  Lowrance hds touch og manglende motordata.

  Takk for hjelpen Abbor. Noen anelse hvor jeg finner versjon 2.9
 2. Hei. Har ett lowrance hds touch gen2 ombord i båten min med suzuki interface for å få inn motordata. Etter litt problemer med motordataen fikk jeg nyeste versjon software til interfacet med Navico å fikk lagt inn denne. Etter dette får jeg ikke opp noe motordata lenger, å jeg får heller ikke valgt riktig motor på innstillinger. Jeg har en 2010mod suzuki df90atl men klarer ikke å velge denne motoren på oppsettet. Plotteren velger automatisk 2007 eller eldre å jeg får ikke forandre på dette. Noen som har noe tips om hva som kan være problemet?
 3. dbrownie

  Erfaringer med Lowrance kombisvinger

  Takker for tips
 4. dbrownie

  Erfaringer med Lowrance kombisvinger

  Da har jeg fått montert Lowrance HDS 7 touch samt Lss-2 svinger, å fy hvor rått det var. Har ikke fått satt meg så veldig godt inn i structurescan og alt står på automatisk foreløbig, men jeg ser at dette kommer til å bli ett meget bra hjelpemiddel. Legger ved ett par bilder jeg tok i dag. (tatt i full fart på vei hjem fra fisketur. hadde langt bedre bilde på skjermen, men det var litt vanskelig å få tatt bilder av loddet.) Ett vrak fra krigen utenfor Ålesund: http://www.dropbox.com/s/6s4ews54o6muo1v/20130801_180457.jpg En tråler som sank utenfor Hundeidvik: https://www.dropbox.com/s/mou39xfokfqwplz/20130801_185402.jpg En grunne som stakk opp: https://www.dropbox.com/s/5ju1malmc2j9efs/20130731_183141.jpg
 5. dbrownie

  Erfaringer med Lowrance kombisvinger

  Glemte å sjekke det opp, men regner med at strømkabler og motorinterface å sånt er det samme på hds 5 og hds touch 7 så jeg slipper og legge opp nye kabler?
 6. dbrownie

  Erfaringer med Lowrance kombisvinger

  Takk for hjelpen Abbor. Da blir det en hds 7 samt en lss-2 svinger Beholder B60 svingeren, så monterer jeg heller en annen svinger på min neste båt.
 7. dbrownie

  Erfaringer med Lowrance kombisvinger

  Er HDS-5 jeg har fra før ja. Har dessverre ikke plass til både hds 5 og hds 7 touch på styrekonsollen. Spørst om jeg bare går for en hds7 samt en structurescan svinger, så beholder jeg B60`n inntil videre. Er vel egentlig like greit og gå for en hekksvinger som en gjennomgående svinger til structurescan? Hvor dypt fungerer structurescan greit i saltvann? Takk for hjelpen.
 8. dbrownie

  Erfaringer med Lowrance kombisvinger

  Det er nok en meget bra svinger, men da jeg allerede har tatt hull i båten til den gjennomgående svingeren tror jeg at om jeg skal bytte ut den så blir det med en annen gjennomgående. Kan såklart bare la b60 stå i ubrukt, men syns det blir litt mye med både B60, Tm260 og eventuelt Lss-2
 9. dbrownie

  Erfaringer med Lowrance kombisvinger

  Takk for svar Abbor. Visst en skal bruke både b60 og Lss-2 svingeren, må en bytte om på ledningene mellom hver gang da eller? Forsåvidt veldig fornøyd med svingeren på dybder fra 15-150 meter, men jeg kjører kun 200khz da 50khz fungerer veldig dårlig med meg. Selv på dypt vann får jeg bedre bunnbilde med 200khz enn med 50khz. Når den står på 50khz må jeg justere loddet så mye at bunnen forsvinner for å få vekk forstyrrelsene opp i sjøen. Har vurdert å bytte svinger for å få en som virker litt bedre på dypet. (jeg fisker riktignok mest på dybder fra 10-150 meter) Hvor mye opp på en for å få en svinger bedre til mitt bruk?
 10. Hei. Vurder og oppgradere til ett Lowrance hds 7 though da det er fin kampanjepris på dette nå. Samtidig frister det og bytte svinger også, til den lowrance kombisvingeren med downscan. (gjennomgående) Er det noen her som har testet denne? Driver veldig variert fiske både på dypt vann og etter kveita på grunnere vann. Har en airmair b60 svinger nå, vil den kombisvingeren være ett dårligere alternativ enn denne?
 11. Nå kommer jo det ikke helt frem hva som virkelig har skjedd her, men jeg nekter igrunn å tro at kongen selv har bedt livvaktene be vedkommende flytte seg for han skal fiske der.
 12. dbrownie

  Alkoholfrit laksefiske

  Så de som skal fiske bør få lov å smugle?
 13. dbrownie

  Owner tønnesvivler - røverkjøp

  Takker så meget for tips Handlet for 200kr nå
 14. dbrownie

  Toppring til Lawson powerjigger?

  Takker for hjelp. Sendte forespørsel til Seeberg, så får vi se om de kan hjelpe.
 15. Hei. Har en Lawson powerjigger havfiskestang som har fått en skade på toppringen som gjør at multien sliter seg. Noen som vet hvor jeg kan få tak i ny, samt hvordan jeg eventuelt bytter denne?