Rolfen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  31
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

9 Neutral

Om Rolfen

 • Rang
  Nytt medlem

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

648 profilvisninger
 1. Gikk inn på prisjakt.no og søkte etter Kinetic Jebo herring. Da kom det opp at stangtuppen.no har de for salg. Dette er en butikk/nettbutikk som jeg ikke har brukt før eller har hørt om. Så jeg aner ikke om det trygt å kjøpe derfra. Ellers så selger komplettfritid/skittfiske sluksett med Horni and Jebo Herring. Vet dessverre svært lite om utenlandske nettbutikker. https://www.stangtuppen.no/search?q=jebo+herring
 2. MacMT, har selv ikke noe erfaring med kinastenger. Men mener å huske at erik skrev noe på Team Colibri bloggen om en eller to stenger han bestilte fra ebay. Men hvis jeg husker rett så var det kanskje haspel stang han prøvde seg på, er ikke helt sikker.
 3. Takk for at dere deler erfaringene deres med oss. Har til nå bare sett på Ambassadeur og Shimano sneller, skal bli kjekt å undersøke Daiwa litt også. Liker å lese litt om forskjellig fiskeutstyr. Nå blir det litt ekstra lesing om Daiwa snellene som blir nevnt her og Ambassadeur Mörrum.
 4. Etter at jeg leste Erik sitt innlegg angående kinasneller for en stund tilbake så ble jeg ganske nysgjerrig og bestemte meg for å kjøpe en. Ble positivt overrasket når jeg fikk den, bruker den sammen med noe PowerPro / kinabraid i 0.15 eller 0.20 med en fortom av mono eller fluorcarbon. Bruker den som regel sammen med sluk/gummi i 8-20grams klassen. Har vel fisket med den 1-2 ganger i uken siden september 2016, ikke noe problemer med den hittils. Ellers bruker jeg en Ambassadeur 6500 rocket til det meste av slukdengingen min i sjø, den bruker jeg som regel til å kaste alt som er ca20-60g. Har selv de siste ukene vært på utkikk etter en ny multiplikator snelle, er veldig fornøyd med min 6500 størrelse til mitt tyngre fiske, og er fornøyd med kinasnellen, men har jo lurt på hvor stor forskjellen vil være i bruk hvis jeg kjøper en dyrere snelle til det lettere fisket. Kom tilfeldigvis over Shimano Calcutta TE 201DC og 250DC til 2500kr fra en Norsk nettbutikk når jeg søkte om info om forskjellige multisneller. Ble jo litt interessert i den, men er mye penger for en snelle jeg ikke vet noe særlig om, selv om jeg ser at den har en veil pris på 6990kr og fått Karakter 6 i Alt om Fiske utgave nr. 9 - 2010. Vet ikke om det kan være ett godt kjøp. Kommer jo an på hvor mye penger man vil legge i dette, og hva bruksmålet ditt er. Både abbor og erik er veldig kunnskapsrike, jeg ville hørt på hva de sier.
 5. Morsom lesing Og en flott dame du har truffet på!
 6. Topp avslutning på julekalenderen. God jul!
 7. Fin luke, feriefiske er alltid spennende!
 8. Fin luke, ser ut som om du har hatt ett flott fiske år
 9. Fantastisk luke, var gøyt å lese om mange av de forskjellige sluk/spinner etc du har brukt og fremdeles bruker
 10. Fin luke, likte godt dybdekartene og forklaringen som fulgte med.
 11. Herlige bilder! Har null peiling på hvilken type fisk det kan være
 12. Flotte fisker og fin luke.
 13. Fin luke, alltid kjekt å lese disse årsrapportene
 14. Flott luke og årsrapport. Gratulerer med mange nye perser og noen nye arter!
 15. Takk for en flott luke som fikk meg til å tenke tilbake på min begynnelse med fiske i barndommen.