MortenB

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MortenB last won the day on February 18 2018

MortenB had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

1 Follower

About MortenB

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

674 profile views
 1. Jeg ville prøvd og deaktivert Structurscan egenskapene under Innstilinger-System-Avansert og i menyen her finner du Egenskaper , her kan du deaktivere Structurscan fra oppstarten av maskinen. Om det løser problemet (og XID fungerer nå) gjerne fortell hvordan software version du har.
 2. Fantastisk chirp svinger til Lowrance og Simrad. 25graders konvinkel, ett kanonvalg for trolling og grunnere havfiske. (Egner seg svært bra til havfiske etter fisk i vannsøylen inntil 150-200meter) 9 pins Navico (XSONIC) plugg. Kan leveres med overgang fra 9 til 7pin mot tillegg. Svingeren har markedspris ny i butikk rundt 10-11 tusen. Selges for 5000kr. Sendes ikke i oppkrav eller betaling på etterskudd. Ikke melding - kun tlf , 91777833
 3. 14-18cm Tyngre skjesluker funker veldig bra også. Juli er prime time for stor sei også , følg havstrømmene i fjorden. Første stopp du burde ha på tur inn i fjorden er ved Godøy, en liten strøm der , der står det mye sei , ofte går det stor sei jagende på sild som er der.
 4. Gå inn i fjorden å fang både stor sei og ørret Finner stor sei på utsiden av Saltstraumen også.
 5. Jeg har brukt en slik variant fra Ebay. Ikke imponert over lysstyrken , men den er noen år siden den ble kjøpt så kan være dem har blitt mye bedre. Funker OK når kamerat står i ro men blir veldig påvirket av bevegelser.
 6. Høres ut som 300gram varienten passer bedre til ditt bruk av Spiral utgavene til Prey. Light Jigger Spiral finnes jo også i 180gram variant uten att den er avskrekkende lang. Lykke til.
 7. Ang lengde så er båten min utformet slik att jeg trenger lengden på 5,6fot. Må jeg bytte side under fight er det små marginer, da jeg har angst for snørekontakt i båt/motor. I en annen båt hadde jeg ikke sett mørkt på en kortere stang.
 8. Den er parabolsk i aksjon ja. Har fightet 47kg kveite med den å da er stanga i sitt ess, det er bøy helt ned til snellefestet. Jeg bruker ofte 500 gram i enden å det går fint på shad.Løfte kraften og aksjonen er nok det som imponerte meg mest. Med 400gram shad så får du fine bevegelser på jiggen - under 400gram kan den virke litt stiv. Selv med torsk på 6-7 kg krøller stangen seg nedover ganske bra men kraften i stangen gjør att det blir svært rått parti i fiskerens favør er min mening.. men nå er ikke torsken kjent for å være noe ræser. Har kjørt ca 6kg brems på 400en. Dem ekstra cm på 300 skremmer ikke meg - jeg vil ha en slik til dem lettere jiggene mine. Har lenge vurdert å importere en lettere stang til dette bruket men med 1,5 sesong med Prey 400 og 600 hvor jeg har vært fornøyd tror jeg 300 blir bra. 600 er litt for stiv, den har jeg kjørt 800 gram i enden på å det virker som den tåler mer, men med 55kg kveite i enden så ble det heftig bøy i den også. Hva skal du fiske etter?
 9. Vær obs på att 300gram er nylig lansert av Seeberg nå! Kan ikke gi deg noen sammenligning da min erfaring ikke har 3776 , kun prey men tenkte det var lurt å tipse om nylansering til Prey. Min erfaring med 400 er i allefall svært god. Har ingen problem med å kjøre 500gram jigger.Opplevd kvalitet er svært bra med tanke på pris. Hadde en stangring som jeg fikk feil på men fikk reklamasjon uten spørsmål.Hadde gjerne betalt litt mer hadde dem fått ett mer påkostet snellefeste.
 10. Mercury 2.1 har fungert smertefritt to sesonger hos meg med mye timer, har 115 utgaven.Oppleves sterkere også sammenlignet med 1749cc som sto i Yamaha/Mercury tidligere. Yamahaen som tilbys nå er også fin men man får mye elektronikk for mellomlegget Gratulerer med spennende båt valg og lykke til på motor jakt
 11. Av bildene fra 175/185M så har jeg svæææært lyst på den også. Har lyst å ha mulighet til litt smalere strålebredde på kveite og ikke minst for å leke på dybder jeg ikke fisker(enda) . Blir vel bedre balanse i båten med en på babord side også
 12. Normal scroll hastiget , leter etter fiskeplass. TVG 0 , Støyfilter Av. Ping max. Scroll 2x , ping 14, tvg 0 , støyfilter av. Her er TVG 1 , scroll 2x, støyfilter lav. husker ikke ping. Må leke litt mer etter hvert.
 13. Det er så fryktelig mange fine plasser rundt Bodø øyen og videre rundt Saltstraumen du kan få fin fisk også trenger ikke stå i strømmen.