Jump to content
Fiskersiden

Fiskenoob

Members
 • Posts

  137
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Fiskenoob last won the day on April 26 2020

Fiskenoob had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fiskenoob's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

21

Reputation

 1. Og veldig fin rapport forresten, leser gjerne flere av de!!
 2. Det som kan være verdt å prøve, uavhengig av Røye eller annen fisk er å fiske en liten stund med røyeblink for å så bytte til Mormyshka. Ofte tiltrekkes fisk av røyeblinken, men biter ikke på annet enn Mormyshka etc
 3. Besøkt det flere ganger i fjor og i år og kommet tomhendt hjem. Kanskje de to i siste post var de siste i Vannet.
 4. Litt usikker på hvor jeg skal putte denne posten, men prøver her. Jeg har en Abu Revo Max mgx20 snelle. Denne kan (som alle andre sneller) ha sveiva på høyre eller venstre side. Der man ikke har sveiva har det vært en liten «knapp» man har satt på. Denne «knappen» min ligger dessverre på bånn av Aurevann. har forsøkt å finne nye, men sliter med å søke korrekt da jeg verken vet hva den heter på engelsk eller hvilke sider jeg bør sjekke. er det noen som vet hvor jeg kan få tak i biten jeg mangler eller evt vet hva den heter på engelsk? legger ved bilde av der biten skulle ha sittet. veldig takknemlig for all hjelp
 5. Jeg har kjøpt både multi og mono til innenlandsfiske. stort sett i størrelse 0.12-0.22. Det største jeg har fått på er ca 800g, men de har holdt veldig godt. godt fornøyd med både mono og multi derifra!!
 6. Den senere tiden har jeg vært redd for at ørreten i marka har vært allergisk mot mark og alt annet jeg har hatt på i enden av snøret. Oslo marka har ikke lever annet enn småfallen abbor for min del de siste to årene, uavhengig av hva jeg har benyttet i enden. De gangene jeg har fått fin og stor fisk, evt fin ørret har gjerne vært et godt stykke fra Oslo. igår prøvde jeg meg på bunnmeite, og å kaste på vak. Endte opp med 2 fine ørret på rundt halvkiloen hver, i tillegg til et par småabbor. genialduppen fra FishKing var jo helt genial å bruke i tillegg. ble kun med bilde av den ene, men verker etter å komme meg ut igjen.
 7. Ja, veldig fint sted og ikke så altfor mye besøkt. Har hatt 3-4 turer utpå med packraft, men har ikke annet en noen abbor å vise til. Mulig det bare er meg, men jeg synes fiske i marka har vært fryktelig tregt i år. :/ men plassen er upåklagelig!! grattis med fin fangst!!
 8. Om du fisker i Steinbruvann, du har ikke prøvd å ta turen inn til Aurevann? Har vært der 3 turer med Packcraft selv i år, men kun småfallen abbor å vise til. Men vannet er fint og langt mindre befolket enn Steinbruvann..
 9. Åmotdammen er fortsatt isbelagt. Det er en åpning ved badeplassen det går å fiske fra, men på dagtid er det ganske fult med skolebarn
 10. Kul blogg! Får håpe neste førsteplass er villig til å veie seg
 11. Hørtes ut som en utrolig nervepirrende og morsom opplevelse! Gratulerer så mye med storfangst! 10kg+ gjeddeklubben er jo en eksklusiv klubb
 12. Takk for det! Ja, synd det har falt litt. Det virker jo som om interresssen for fiske har økt de senere årene, men det er noe mindre liv på forumet. Det er jo ingen andre norske alternativer til forumet. Kan være sosiale medier har tatt over for mye av forumstrafikklen. Godt det fortsatt finnes gamle travere som dere som holder liv i forumet!!
 13. Haha, skulle gjerne boret lenger ned, men vi kom jo ikke igjennom isen
 14. Hehe, da møter jeg nok på samme problemet i myk is også ja. Får heller ha det i backup. gleder meg til å få testet det nye boret på isen. Forhåpentligvis sender skittfiske det fort nok til at jeg har det på onsdag eller torsdag.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.