Jump to content
Fiskersiden

Fiskenoob

Members
 • Posts

  133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Fiskenoob last won the day on April 26 2020

Fiskenoob had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fiskenoob's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

21

Reputation

 1. Jeg har kjøpt både multi og mono til innenlandsfiske. stort sett i størrelse 0.12-0.22. Det største jeg har fått på er ca 800g, men de har holdt veldig godt. godt fornøyd med både mono og multi derifra!!
 2. Den senere tiden har jeg vært redd for at ørreten i marka har vært allergisk mot mark og alt annet jeg har hatt på i enden av snøret. Oslo marka har ikke lever annet enn småfallen abbor for min del de siste to årene, uavhengig av hva jeg har benyttet i enden. De gangene jeg har fått fin og stor fisk, evt fin ørret har gjerne vært et godt stykke fra Oslo. igår prøvde jeg meg på bunnmeite, og å kaste på vak. Endte opp med 2 fine ørret på rundt halvkiloen hver, i tillegg til et par småabbor. genialduppen fra FishKing var jo helt genial å bruke i tillegg. ble kun med bilde av den ene, men verker etter å komme meg ut igjen.
 3. Ja, veldig fint sted og ikke så altfor mye besøkt. Har hatt 3-4 turer utpå med packraft, men har ikke annet en noen abbor å vise til. Mulig det bare er meg, men jeg synes fiske i marka har vært fryktelig tregt i år. :/ men plassen er upåklagelig!! grattis med fin fangst!!
 4. Om du fisker i Steinbruvann, du har ikke prøvd å ta turen inn til Aurevann? Har vært der 3 turer med Packcraft selv i år, men kun småfallen abbor å vise til. Men vannet er fint og langt mindre befolket enn Steinbruvann..
 5. Åmotdammen er fortsatt isbelagt. Det er en åpning ved badeplassen det går å fiske fra, men på dagtid er det ganske fult med skolebarn
 6. Kul blogg! Får håpe neste førsteplass er villig til å veie seg
 7. Hørtes ut som en utrolig nervepirrende og morsom opplevelse! Gratulerer så mye med storfangst! 10kg+ gjeddeklubben er jo en eksklusiv klubb
 8. Takk for det! Ja, synd det har falt litt. Det virker jo som om interresssen for fiske har økt de senere årene, men det er noe mindre liv på forumet. Det er jo ingen andre norske alternativer til forumet. Kan være sosiale medier har tatt over for mye av forumstrafikklen. Godt det fortsatt finnes gamle travere som dere som holder liv i forumet!!
 9. Haha, skulle gjerne boret lenger ned, men vi kom jo ikke igjennom isen
 10. Hehe, da møter jeg nok på samme problemet i myk is også ja. Får heller ha det i backup. gleder meg til å få testet det nye boret på isen. Forhåpentligvis sender skittfiske det fort nok til at jeg har det på onsdag eller torsdag.
 11. Takk for tipset Erik! Høres ut som om det kan spare meg for mye frustrasjon om Eggen ikke er «vendt». Tror nok kanskje det gamle har fått en del juling. Det er litt skeivt i tillegg. det får heller bli med på tur når isen ikke er så hard
 12. Takk for det! prøver igjen til uka. Klarer forhåpentligvis mer enn to hull da
 13. Nå ha vært så tykt, hadde hele boret under før vi var igjennom. Kanskje jeg skulle ha prøvde litt tjukkere sene i mellom blink og krok. Var redd for at hele blinken skulle forsvinne om jeg gjorde det.. prøvde forresten røyeblink med Morsmyska. Virket som om de i alle fall var ivrige etter å spise av maggoten av den i alle fall
 14. Fikk løst problemet! Bestilte nytt Heinola bor fra skittfiske det gamle har hel krone, så jeg vurderer p levere det inn til sliping og bruke det mot våren. Men takk for tipset for bor med kniver, mynt trikset var jo helt genialt!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.