Fiskenoob

Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Fiskenoob last won the day on April 12

Fiskenoob had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Fiskenoob

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar Piscator! hehe, gikk litt fort i svingene og hadde et par øl innabords etter en lang dag på isen. hadde vel ikke helt vært ståkarakter i Norsk rettskriving nei.. de var tomme for fiskeBRYNER på XXL men jeg fikk beskjed om at den knivbrynen var grei å bruke da den hadde riller. Har dratt brynen utover mot krokspissen, men er redd jeg kanskje har hatt litt stor vinkel ja. Prøver meg på et par til i kveld og ser om jeg får til et bedre resultat med mindre vinkel under slipingen. takk skal du ha!
 2. Fiskenoob

  Slipe kroker

  Hei! etter å kommet meg igjennom omtrent halvpartene av alle postene inne på forumet ser jeg at veldig mange slipper krokene sine for p holde de skarpe. Kjøpte meg derforneb krokbrynje (var vel egentlig en Buick knivsliper) og satte i gang. Har nå omtrent slikt ned to hele trevlete og jeg får de ikke spisse i det heletatt.de virker vel hakket støvete enn de var før. Kan noen fortelle meg hva jeg gjør feil? Er det en spesiell teknikk for sliping av kroker?
 3. Usikker på gyting, men var en tur ute på isen idag og endte opp med 4 Mort og ca 30 abbor. Fantastisk med bitt, fisket på 7-8 hull.
 4. liten oppdatering. fikk ikke prøvd meg i elva, men Trysil jakt og fiskeforening hadde pilkekonkurranse på Ulvsjöen. Vi var ikke med i konkurransen, men prøvde fiskelykken. Debuten på isen ga 6 små abbor. Aldri forsøkte isfiske før, men det var morro. Fantastiske, hyggelige og behjelpelig mennesker som hjalp til med både hull og maggot da vi bar uten bor og kun hadde mark. isfiske ga mersmak så da blir det en ny tur imorgen
 5. Usikker på om du har kommet i mål med dette, men svarer uansett jeg benytter ullundertøy. Er det veldig kalt tar jeg på meg to sett. Har en Bergsund turbukse som er vindtett dette fungerer optimalt for meg og jeg fryser aldri. over det innerste ull laget benytter jeg gjerne Ullvang ullgenser med enten Bergsans (vindtett) jakke, evt dunjakke utenpå. S lenge jeg har noe som tar av for bunnen holder stort sett ullen meg alltid varm. Ved veldig kalde dager kan jeg bruke brynje/ helsetrøy innerst , det gjør underverker.
 6. Helt supert, da prøver jeg meg der. Tusen takk for hjelpen!
 7. Takk for tipset TT! Prøver meg på det inorgen eller fredag. Tenker du på gamlebrua? Den som er buet så høyt at man ikke ser over?
 8. Har vært en kort tur ute idag for å se om det er mulig å fiske noen plasser. På de små åene og vannene ligger isen tjukk fortsatt. Kjørte en tur oppover mot Flena og isen ligger i fonder på over en meter oppover med noen små åpne plasser, men helt uegnet for fisking. trysilelva ble også fulgt fra Nybergsundsbroen og oppover. Akkurat under broen er det en liten åpning, men uegnet til fiske. Ved sagbruket er det en liten åpning det mulig kan fiskes fra, men denne ble ikke prøvd. ved den nye hengebrua er det åpent et stykke nedover og et godt stykke oppover. Elva er veldig lav så vannstanden kan ikke være med en ca 30-60 cm generelt. ikke antydning til fisk å se eller å komme i kontakt med, holdt på ca en time, men ga meg da marken frøs ihjel etter 20 sekunder i elva. Ser dessverre ut til at man må vente en stund før håpet er her. prøver meg trolig en ny tur på fredag eller lørdag og har andre tips til åpne vann i området er jeg takknemlig
 9. @ShoreSlowJigging tusen takk for tips, det var veldig nyttig! jeg fisker dessverre ikke noe særlig i saltvann da det gjerne er skogen som tiltrekker meg. Håper derefor på noen ferskvannsfisk, men takk for meget godt markert kart!!
 10. Takk for tips alle sammen! Da er mark innkjøpt og skal prøve en tir på torsdag eller fredag
 11. Det var no drit.. tenkte jeg skulle prøve meg litt høyere opp i Trysilelva, men da høres det ut som om jeg kan la fiskeutstyret bli i Oslo.. takk for oppdateringen!
 12. Hei! tenker meg at vannene i Trysil fortsatt ligger med mye is, men kjenner noen til om elvene, f.eks Flena er åpen?
 13. Har brukt jigg to ganger og endte med å kaste begge på bålet etterpå klart morsommere med annet enn mark så håper sesongen her kan være litt mer givende