Fiskenoob

Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Fiskenoob last won the day on April 12

Fiskenoob had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Fiskenoob

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ingen konkrete tips, men Lawson har noen enkle teleskopstenger som fungerer bra!
 2. Hei! jeg er helt ny på fluefiske, men meldte meg på et fluekastekurs med Oslo Sportsfiskere. Kjempebra kurs og de holder til på Holmendammen i Oslo så det er gode kastemuligheter mtp øvelse. har forsøkt meg i Lortjern og østre- og vestre- Aurtjern rett etter Ullevålseter. Ble ikke fisk, men åpne fine steder å kaste. ang spørsmål om klekking så står det noe om det i OFAs fiskebok om du har den.
 3. Har værre ute med oter og flue med svigerfar i Trysil. Han liker fluer langt bedre enn wobblere, men set kan være fordi det er det han er vandt med
 4. Skal ut imorgen å prøve med en 9 fot. Kan gi en oppdatering på hvordan det gikk
 5. Det var for 6 dager siden. Om gradene har holdt seg i Trysil kan mye ha skjedd på den tid. Om du skal ut, vi hadde mest hell ca 150-200 meter ut fra parkeringen. Du ser nok hullene der fortsatt.
 6. Jeg var på Ulvsjøen i Trysil. Det var ca 30-40cm forrige helg, men det har vært nærmere 15-20 grader den siste tiden så tror Ole jeg hadde beveget meg ut der nå.. vi var der fredag og lørdag og det var vesentlig flere mørke flekker der på lørdag.
 7. Takk for svar Piscator! hehe, gikk litt fort i svingene og hadde et par øl innabords etter en lang dag på isen. hadde vel ikke helt vært ståkarakter i Norsk rettskriving nei.. de var tomme for fiskeBRYNER på XXL men jeg fikk beskjed om at den knivbrynen var grei å bruke da den hadde riller. Har dratt brynen utover mot krokspissen, men er redd jeg kanskje har hatt litt stor vinkel ja. Prøver meg på et par til i kveld og ser om jeg får til et bedre resultat med mindre vinkel under slipingen. takk skal du ha!
 8. Fiskenoob

  Slipe kroker

  Hei! etter å kommet meg igjennom omtrent halvpartene av alle postene inne på forumet ser jeg at veldig mange slipper krokene sine for p holde de skarpe. Kjøpte meg derforneb krokbrynje (var vel egentlig en Buick knivsliper) og satte i gang. Har nå omtrent slikt ned to hele trevlete og jeg får de ikke spisse i det heletatt.de virker vel hakket støvete enn de var før. Kan noen fortelle meg hva jeg gjør feil? Er det en spesiell teknikk for sliping av kroker?
 9. Usikker på gyting, men var en tur ute på isen idag og endte opp med 4 Mort og ca 30 abbor. Fantastisk med bitt, fisket på 7-8 hull.
 10. liten oppdatering. fikk ikke prøvd meg i elva, men Trysil jakt og fiskeforening hadde pilkekonkurranse på Ulvsjöen. Vi var ikke med i konkurransen, men prøvde fiskelykken. Debuten på isen ga 6 små abbor. Aldri forsøkte isfiske før, men det var morro. Fantastiske, hyggelige og behjelpelig mennesker som hjalp til med både hull og maggot da vi bar uten bor og kun hadde mark. isfiske ga mersmak så da blir det en ny tur imorgen
 11. Usikker på om du har kommet i mål med dette, men svarer uansett jeg benytter ullundertøy. Er det veldig kalt tar jeg på meg to sett. Har en Bergsund turbukse som er vindtett dette fungerer optimalt for meg og jeg fryser aldri. over det innerste ull laget benytter jeg gjerne Ullvang ullgenser med enten Bergsans (vindtett) jakke, evt dunjakke utenpå. S lenge jeg har noe som tar av for bunnen holder stort sett ullen meg alltid varm. Ved veldig kalde dager kan jeg bruke brynje/ helsetrøy innerst , det gjør underverker.
 12. Helt supert, da prøver jeg meg der. Tusen takk for hjelpen!
 13. Takk for tipset TT! Prøver meg på det inorgen eller fredag. Tenker du på gamlebrua? Den som er buet så høyt at man ikke ser over?