Jump to content
Fiskersiden

Vandringsmann1

Members
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sørlandet
 • Interesser
  Lage mest mulig mat ute.

Recent Profile Visitors

848 profile views

Vandringsmann1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Da kan jeg følge opp med å bekrefte at det er fritt fiske i Lundevann. Til de som måtte bry seg
 2. Slenger meg på her: Prøvde meg endelig for første gang med bombarda i kveld, på en 8 foter. Var totalt n00b i starten, men teknikken kom seg voldsomt på noen få kast, og lengden ble god. Fortom på en stanglengde. Sjøørreten uteble, men fikk i alle fall en lyr. Hadde vært veldig gøy å prøve med en 10-11 foter, men all den tid jeg ikke har det, har jeg stor tro på hva jeg kan få til med 8-fotern når jeg blir mer "innkjørt". Hvor mange fluer pleier dere bruke på bombarda? Jeg hadde bare en i dag, en rosa reke på enden av fortommen. Er ikke vant med flue, og lurer på om jeg bommer med timingen på tilslaget. Var en del napp som ikke førte til noe i kveld. Tips?
 3. Høres ut som jeg må sette meg ned og lære meg FG knuten! Takker!
 4. Nyttig input, takk! Har multisnøre, med FC fortom. Hva er FG knuten? Og for både for og for blodknuta, hvor lange stumper bør jeg la stikke ut på sidene av knuta?
 5. Hei igjen. Blir fortsatt mest lyr, og ingen tegn til SØ enda. Får ta høsten til hjelp. Men om du har noen tips av typen favoritt-flue eller sluk for SØ mottas de med takk.
 6. Da kommer et spm til: Har funnet ut at jeg går for blodknute mellom hovedsena og fortom, mest fordi jeg enkelt får den til. Men hvor nært kan/bør jeg kutte stumpene?
 7. Noen som vet om dette følges opp i praksis? Og i så fall hvordan? Ser for meg at lensmannen her i lendet sikkert mer enn gjerne ville gått med på å bruke av sine begrensede ressurser for å spane på vilkårlige fiskere, for så å loggføre med foto hvorvidt de slipper ut all fangst en hel ettermiddag, for så å slå til med blålys i det de forlater fiskeplassen.
 8. Hei. Er det noen som kjenner reglene for store og dype Lundevann (i Lund komune og omegn)? Vannet står ikke på lista over vann med fritt fiske, men heller ikke på lista man får tilgang til med sesonkort...
 9. De er i alle fall sterkt tilstede ute ved Tau. Biter dårlig da
 10. Takk for gode tips! Da gjenstår bare å prøve det ut! ☺
 11. Er det som en vanlig uni knute, men med flere surringer?
 12. Takk! Sånne simple småting som man bare ikke vet når man er nybegynner innen noe... Gleder meg til å prøve ut bombarda.
 13. Vet du om noe sted på youtube det er lettere å se? Virker som en nyttig knute å lære seg!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.