Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

Vandringsmann1

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Neutral

Om Vandringsmann1

 • Rang
  Nytt medlem

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sørlandet
 1. Vandringsmann1

  Glideknute spørsmål

  Er det som en vanlig uni knute, men med flere surringer?
 2. Vandringsmann1

  Hvilken fortom?

  Takk! Sånne simple småting som man bare ikke vet når man er nybegynner innen noe... Gleder meg til å prøve ut bombarda.
 3. Vandringsmann1

  Glideknute spørsmål

  Vet du om noe sted på youtube det er lettere å se? Virker som en nyttig knute å lære seg!
 4. Vandringsmann1

  fiske med dupp i saltvann

  Jepp
 5. Vandringsmann1

  Hvilken fortom?

  Da klinker jeg til med et spørsmål til: Forstår at man bør ha en gummistopper under bombarda-duppen. Det høres ut som en billig og simpel sak... Men, hvor får jeg tak i det? Finner det ikke i noen butikker, og strever strengt tatt med å finne det på nett også... Merker? Navn? Leverandør?
 6. Vandringsmann1

  Hvilken fortom?

  Takk for svar. Usikker på hvilken sene jeg har. Var det som kom med snella fra sølvkroken. Fisker stort sett ikke så artspesifikt, men ønsker å ha mitt første møte med SØ i løpet av et år.
 7. Vandringsmann1

  Hvilken fortom?

  Hei. Lurer fælt på hvilken fortom jeg burde velge. Ønsker å prøve meg på bombarda fiske, og også å bruke fortom når jeg kaster sluk (noe jeg ikke gjør i dag). Ønsker meg en ganske usynlig en. Hvilken bør jeg velge, og hvor lang fortom bør jeg ha på til ulikt bruk? Tips? ☺
 8. Vandringsmann1

  Makrell 2018

  Tips notert, skal prøve det i kveld og i morgen tidlig!
 9. Vandringsmann1

  Makrell 2018

  Prøver lykken i Ryfylke om dagen, og selv om makrellen i høyeste grad er til stede her (gjerne helt inntil land), så biter den dårlig. Hele stimen svømmer rett forbi, og overlater sluk og svart krok til den mer suicidale lyren... Kanskje bare god gammeldags uflaks at makrellen ikke vil, men muligens også noe med varmen i vannet å gjøre?
 10. Vandringsmann1

  Sei vs Lyr

  Hei. (Her graver jeg opp en gammel tråd som jeg helt tilfeldig snublet i/over...) Aurejeger: Lurer på om du bruker opphenger flue nå på sommeren også. Og om du kan lenke til en youtube video som viser denne knuten godt? Fant et par, men føler meg langt fra sikker.
 11. Vandringsmann1

  Fiskeplasser i Lindesnes

  Hei, et spørsmål til: Har noen lyst til å dele sin erfaring med hvilke tidevannsforhold som er best i Lindesnes? (Evt. Mandal og Lyngdal). Er det når det flør, eller er det andre lokale «regler» her?
 12. Vandringsmann1

  Vil noen anbefale en fiskebok?

  Hei. Må vel regne meg som litt nybegynner, etter å nylig ha funnet fram fiskegleden igjen. Er på jakt etter en bok som er grei å ha med på tur, som gir god oversikt over arter så man lærer seg identifisering, og som også inneholder tips og inspirasjon om hvordan man fanger dem. Anbefalinger?
 13. Vandringsmann1

  Fiskeplasser i Lindesnes

  Tusen takk for tips! ☺ Har bare nylig funnet fram interessen igjen etter mange års opphold. Blitt mest leppefisk ja, men heldigvis litt lyr og sei og. Har i dag prøvd meg på å filletere berggylte for første gang. Har alltid bare kastet dem ut igjen... resultatet ble lovende!
 14. Vandringsmann1

  Fiskeplasser i Lindesnes

  Hei! Ny på forumet. Lurer på om noen vil dele/tipse om noen gode fiskeplasser i Lindesnes-området. Fisker fra svaberg, brygge og kai, med sluk og litt med agn. Ikke så kresen på hva jeg får, men røye og SØ har jeg ikke sett fnerten av... Mottar gjerne tips spesielt om dem.