Gå til innhold
Fiskersiden

RedBloodCat

Medlemmer
  • Innholdsteller

    21
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

RedBloodCat last won the day on September 3 2023

RedBloodCat had the most liked content!

Nylige profilbesøk

150 profilvisninger

RedBloodCat's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Month Later Rare
  • Reacting Well Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

4

Mottatte likerpoeng

  1. Vurderer meg å kjøpe en fiskesekk, baggen har vist seg å ikke være det letteste på større gå distanser. Lurer på om man har noen anbefalinger på spesifikk merker/generelt, helst under en 1000 lapp?
  2. Har nå prøvd meg ved foten av Nordhordlandsbrua. Dette gikk ganske bra, det ble en knurr og alt av takkel er i behold.
  3. Ok, bør det være en sterk knute da, eller noe som bryter letter nokk? Hvor lang skal den være?
  4. Ok, hvilken størrelse bør knekk fortommen være? Har 0.18 og 0.45 mono + 0.45 fluorkarbon, vill en av de fungere?
  5. OK, takk for tipset. Har do noen anbefalinger for Arna? Litt forvirret på knekkfortom, er det mellom blyet og "fortom" eller er det mellom krok og "fortom"?
  6. Trenger ikke å være Åsane spesifikt, men nærme nokk for å kjøre frem å tilbake for en fisketur
  7. Har begynt med kystmeite, men sliter med å sitte meg mye fast og miste takkel. Lurer derfor på om det er noen som har et sted som er fint for nybegynnere?
  8. funnet fiskesnellernorway.com, ser at de har noen veldig gunstige priser. Men er ganske skeptisk med tanke på at jeg finner ingen informasjon om dem og utenlandskvalluta, har noen efaring med det?
  9. Ganske dyrt (for meg å være) utstyr, så har lyst til å ta vare på det
  10. Ok, hva børd jeg gjøre med snellen, egen liten korfert til den?
  11. Har en 9'8 (300cm) stang i 4 deler (79,3cm) og en snelle i 5500. Ser etter en stangtube for det, men finner lite. Har folk noen anbefalinger, har helst ikke lyst til å bruke noe 400-500kr? Stangen: Penn Squadron III Travel SW Spinn 9'8" Snellen: Shimano Baitrunner XTB Medium Longcast
  12. Har kjøpt alt jeg trenger nå, takk for hjelpen alle sammen!
  13. Ok, noen anbefalinger til fortom? Har funnet disse 2: https://www.skittfiske.no/berkley/167244/berkley-trilene-100pcnt-fluorocarbon-50m https://www.skittfiske.no/sufix/217570/sufix-super-21-fc-fortom-fortomsmateriale-med-høy-egentetthet Er dette noe å gå for?
  14. Tror jeg ender opp med å gå for den jeg har linket, vekten er litt høy men får bare leve med det. Ser nå på sener, har tenkt multi med fluorkarbon som fortom. Har funnet denne: https://www.skittfiske.no/power-pro/121162/powerpro-moss-green-275m-0-28mm-20-kg-bruddstyrke, er dette kvalitet? Har tenkt på enten 0,23mm eller 0,28mm, men har noen en anbefaling til størrelsen? Også noe spesielt jeg må se etter når jeg ser en en fortom, og hva bruddstyrke skal jeg gå for? @Gabriel@vikandreas7@sjøsprøyt@TT@Ølgylt
  15. Mh, ok @Gabriel@vikandreas7@sjøsprøyt@TT Har dere noen anbefalinger?
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.