-morten-

Members
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

-morten- last won the day on December 20 2018

-morten- had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

About -morten-

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Bosted
  trondheim, Norway

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det var ikke typiske fiskebåter du hadde sett deg ut!
 2. 24 grader V er for spessielt interesserte! tipper hekkmontert giver ville vært det beste på en slik type båt! Haddee foresten fortjent enG2!
 3. Var også noen døde tobis i fjæra og noen halvdøde
 4. Vi har hatt hytta siden 1988 og jeg har aldri sett dette før.. skal høre med grunneieren om det har vært tobis før her inni buktene!
 5. Har hytte ved Trondheimsleia, og fikk se en ny type yngel i båthavna i dag! det kokte av ålelignende yngel 10-12cm lange! småseien var helt vill og hoppet og plasket. Rekner med dette er Tobis?? Har aldrig sett dette før. ihvertfall! Er det vanlig med Tobis i Midtnorge? når de blir større graver de jo seg ned i mudderet. Ellers er det vel en hviss eksport av tobis til utlandet! tviler på at det spises i Norge!
 6. Ved hytta mi i Trondheimsleia var det 3-4 laksnøter for ca 15 år siden.. nå er det ingen.. Ingen som gidder å holde på med det, samt at det minkermed fastboende..
 7. Man må jo kjøpe utstyr etter behov!! Hovedsaken erå kose seg med fiske og kansje prøve noen nye ting innimellom! For min lette hobbyfiske funker Shimanosnella ihvertfal veldig bra! men skal man jo fiske etter storkveita på 300m så blir jo mitt utstyr for lett!
 8. Har hatt senefører på Biltemasnelle og Shimano snelle. lodd fra 300-500 og harfisket fra 50-120m stort sett når jeg er på hytta. Aldri hatt problemer med snøreføreren, tror det er viktig med vedlikehold og spyler av dem i ferskvann når jeg kommer i land hver gang
 9. Hvordan ble det med denne? Noen som har sett noe mere til denne spennende haiarten?
 10. I Trondheimsleia var det ihvertfal kaldt i sommer! lite langvarig finvær med varme.. Disseer nok litt avhengi av temp
 11. Det lurer jeg og på!! Skulle gjerne prøvd å dorgaetter Pelamide igjen her i Trondheimsleia. Null resultat sist jegprøvde..
 12. https://www.nrk.no/nordland/se-den-unike-videoen-av-sjelden-og-utrydningstruet-hai-1.14347740 morro at det kom en Håbrann! den hadde bra med parasitter på seg, Skjelden vi ser dem i livet her til lands.Somregel halvdøde i et garn eller døde på land
 13. Spennende! ble det noe av det? Synessjøkreps er utrolig godt, men virker veldig komplekst og vanskelig å fiske etter.. samt at man trenger en kraftig teinehaler eller allerhelst kraftblokk.. Har bare kosebåt, så jeg kjøper på Mega! hehe