Jump to content
Fiskersiden

-morten-

Members
 • Posts

  277
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

-morten- last won the day on January 29 2020

-morten- had the most liked content!

Profile Information

 • Bosted
  trondheim, Norway

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

-morten-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

23

Reputation

 1. Nei kjøpte ikke! ble ikke like spennende når det er oppdrettsfisk da! men i følge Coop skal det være bra smak
 2. Fant ut av det! det er oppdrettsfisk fra sør europa!!
 3. Hei tar bestandig en ekstra kikk i fiskedisken når jeg går forbi, så på Coop Mega at de hadde Dorade! var litt mye folk der så jeg stoppa ikke opp å spurte hvor de hadde fått den fra!! Noen som har kjenskap? står på Wikipedia at de holder til rundt de britiske øyer! Finnes de i norske farvan? og Hvordan smaker den?
 4. https://www.nettavisen.no/nyheter/fanget-sjelden-skapning-i-trondheimsfjorden---den-ultimate-opplevelse/3424032105.html Fantastisk!
 5. https://www.avisa-st.no/nyheter/2020/03/15/–-Det-var-i-hvert-fall-fire-spekkhoggere-21348884.ece
 6. Jeg har Navionics på I pad og Garminplotter med bluchart og 3d visning
 7. Denne spiser 20 kilosgjedder til frokost!
 8. https://sol.no/video/-aldri-sett-for/cJeX4t87 litt morsom hendelse! noen som kan si hvilken art det er? bra størrelse! I trøndelag er det mest akkar, men selv har jeg aldri fått
 9. JA lite spennende altså.. rett og slett forurensing..
 10. media er gode på å aste ut slike saker, men skjelden det kommer oppfølging! dette var meget interessant! har aldri sett noe liknende!
 11. https://www.nrk.no/osloogviken/ukjent-gul-masse-fyller-strendene-pa-den-svenske-vestkysten-1.14860117 hva i alle dager er dette?
 12. Men hvorfor ikke bare kaste den ielva eller sjøen da!?? helt merkelig.. hva er vitsen medå slenge den fra seg på land, når man har kjørt til et området med elv noen meter unna og sjøen på andre siden.. Finnes my rare folk!
 13. https://www.avisa-st.no/nyheter/2019/11/02/Hundelufter-fant-mystisk-fisk-–-Hvordan-har-den-kommet-hit-20300590.ece
 14. Til Eric og Pisicator.. Jeg vet ikke om noen i området som har store karpedammer. Bildet er henta fra avisa, så jeg har ikke sett det ved selvsyn. Dette var virkelig merkelig. Vi vil nok ikke få noe svar på dette! Kan det ikke være en uer der øyne og sånnt er spist ut?
 15. Hvorfoor i all verden skulle noen kjøre ned til et industriområde og dumpe en karpe! Jeg tror ikke det er en Karpe men at skjellene har utvidet seg... trodde først det kunne være en storuer som hadde ligget lenge og mistet fargen.. men øynene er jo så små. funnstedet er ikke langt unna elva. Jeg vet det er tatt havabbor der dem har fiska etter sjøøret, men den er jo litt stor.. Virker veldig snodig altså!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.