-morten-

Medlemmer
 • Innholdsteller

  238
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

17 Good

Om -morten-

 • Rang
  Medlem

Profile Information

 • Bosted
  trondheim, Norway

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. -morten-

  Lysing i Trøndelag

  Ok jeg har ikke båten i Orkdalsfjorden så fisker ikke der selv, men Lysing er vel en stimfisk så det er nok flere der ja!
 2. -morten-

  Lysing i Trøndelag

  Hei en bekjendt fikk lysing på ca 70cm for noen dager siden i orkdalsfjorden, en sidefjord til Trondheimsfjorden. Trodde ikke det var vanlig med lysing her! forøverig tatt på gummimark!
 3. -morten-

  Fiskeplatser mellan Hitra och Gjengstø?

  Det fantes fiskekart, med markering av forskjellige arter, men husker ikke hvor de fantes.. Ellers er det masse fisk på alle grunnene i området samt skrenter som går fra grundt til dypt.
 4. Tipper Kveite, men ikke godt å si!
 5. -morten-

  "Vanlig" lange?

  Fargespekter og mønstre kan variere litt! har fått flere langer oppigjennom tidene innaskjærs som har mye mere farge enn denne.. Kansje har miljøet litt påvirkning
 6. -morten-

  Stripet pelamide (bonito) 2016 og 2017

  Har dere tatt noe Pelamide i år??
 7. -morten-

  Brugde som hopper!

  https://www.nrk.no/finnmark/haisommer-i-nord_-_-noe-gigantisk-kom-svommende-1.13588005 Sansynligvis Brugde som hopper!
 8. -morten-

  Trist syn av laks tatt i Snillfjord liten elv

  Det er desverre sånn at alt handler om pris.. Et plastrør med not er tross alt mye billigere og enklere å håndtere! Konsesjonene i fjordene våre er snart fylt opp, men næringen drar bare lengre ut i havet. Jeg støtter opdrettsnæringen, men miljø og sikkerhet får dem strykkarakter på!
 9. -morten-

  Breiflabb som går seg på land!

  http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/2017/02/13/Breiflabb-på-20-kilo-ble-skylt-i-land-på-Skansen-14213575.ece http://www.avisa-st.no/nyheter/2017/02/13/Ble-møtt-av-dette-synet-i-strandkanten-14213247.ece Ser det er flere Breiflabb som er funnet i fjæra. Det er kansje ikke tilfelig men litt rart. Breiflabben gyter nå og går opp fra dypet. Kansje er det noe som skjer med for rask oppstiging, eller at fiskene er gamle. Noen som har vært bortti dette?? Vet fint lite om breiflabb, men vet den fiskes på garn i Orkdalsfjorden her hvor jeg bor i vertfall, og at den er en fin matfisk!
 10. -morten-

  En 500kgs hai tatt i garn i Bunnefjorden 21.12-16

  Det stemmer nok at det har vært overfiske på disse, så det er nok grunnen til at bestanden er liten og individene har blitt mindre ja desverre!!
 11. -morten-

  En 500kgs hai tatt i garn i Bunnefjorden 21.12-16

  De Brugdene som Grunneieren på hytta tok for en del år tilbake på Trøndelagskysten hadde 300kg lever i seg og var adskillig større enn dette eksemplaret. Ungene er 1,5 m og brugda er kjønnsmoden etter 3-4 år. Da er den 7m lang. Levra er ca 25% av kroppsvekten
 12. -morten-

  Benetau Barracuda 8 eller Askeladden P80 Pilothouse

  Om jeg skulle kjøpt en båt som utelukkende hadde oppgave som fiskebåt, hadde jeg ikke valgt en båt med grundt skrog og påhenger!! ville valgt en tradisjonell sjark med vribart propellanlegg og mesan. Har selv kikket litt på P66weekend, men jeg ser mer etter båter med turegenskaper, og har bare plass til 23-24 fot i naustet! :-)
 13. -morten-

  En 500kgs hai tatt i garn i Bunnefjorden 21.12-16

  Dette likner på en Brugde! man ser det på den tynne snuten og store underkjever som den åpner for å sile plankton! Var jo et kjempedårlig bilde kun litt av buken.. Den er foresten ganske liten den har vel oftest lengde på 8-10 m og det har blitt funnet eks på 13-14m så det var nevnt Makrellhai her, det er desverre svært langt unna!
 14. -morten-

  1800-henger, men hvilken?

  Veldig fornøyd med Tysse hengeren vår! meget solid, og sikkelig vinsj. Tror den er 2.50 på akslingen. solide selvjusterende vogger med luftfylte hjul. Meget stødig å kjøre. Husker desverre ikke nummeret. Den er sikkert utgått av produksjon
 15. -morten-

  Stripet pelamide (bonito) 2016 og 2017

  Prøvde med Rappala i fjor i Trondheimsleia i aug-sept men uten resultat! Hadde vært utrolig morro å fått en på kroken! Det ble tatt Pelamide i Tjelsundet også!