-morten-

Members
 • Content Count

  274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

-morten- last won the day on January 29

-morten- had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

About -morten-

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Bosted
  trondheim, Norway

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.nettavisen.no/nyheter/fanget-sjelden-skapning-i-trondheimsfjorden---den-ultimate-opplevelse/3424032105.html Fantastisk!
 2. https://www.avisa-st.no/nyheter/2020/03/15/–-Det-var-i-hvert-fall-fire-spekkhoggere-21348884.ece
 3. Jeg har Navionics på I pad og Garminplotter med bluchart og 3d visning
 4. Denne spiser 20 kilosgjedder til frokost!
 5. https://sol.no/video/-aldri-sett-for/cJeX4t87 litt morsom hendelse! noen som kan si hvilken art det er? bra størrelse! I trøndelag er det mest akkar, men selv har jeg aldri fått
 6. JA lite spennende altså.. rett og slett forurensing..
 7. media er gode på å aste ut slike saker, men skjelden det kommer oppfølging! dette var meget interessant! har aldri sett noe liknende!
 8. https://www.nrk.no/osloogviken/ukjent-gul-masse-fyller-strendene-pa-den-svenske-vestkysten-1.14860117 hva i alle dager er dette?
 9. Men hvorfor ikke bare kaste den ielva eller sjøen da!?? helt merkelig.. hva er vitsen medå slenge den fra seg på land, når man har kjørt til et området med elv noen meter unna og sjøen på andre siden.. Finnes my rare folk!
 10. https://www.avisa-st.no/nyheter/2019/11/02/Hundelufter-fant-mystisk-fisk-–-Hvordan-har-den-kommet-hit-20300590.ece
 11. Til Eric og Pisicator.. Jeg vet ikke om noen i området som har store karpedammer. Bildet er henta fra avisa, så jeg har ikke sett det ved selvsyn. Dette var virkelig merkelig. Vi vil nok ikke få noe svar på dette! Kan det ikke være en uer der øyne og sånnt er spist ut?
 12. Hvorfoor i all verden skulle noen kjøre ned til et industriområde og dumpe en karpe! Jeg tror ikke det er en Karpe men at skjellene har utvidet seg... trodde først det kunne være en storuer som hadde ligget lenge og mistet fargen.. men øynene er jo så små. funnstedet er ikke langt unna elva. Jeg vet det er tatt havabbor der dem har fiska etter sjøøret, men den er jo litt stor.. Virker veldig snodig altså!
 13. dette er ca 30-50m unna elva. ørn har jeg aldri sett på industriområdet blandt bygningene der!
 14. Fisken ble funnet på Industriområdet på Orkanger, på land et stykke unna elva som renner ut i fjorden like ved. tror den har liget der en stund. artikkel i avisa Sør-Trøndelag. ca 70cm lang.. mistenker at det er mink eller et eller annet som har dratt den opp på land.. ser ut som en ukjendt fisk men kan jo hende det er en laks sjøørret som har gått i oppløsning!? litt storeskjell.. Noen som ser hvilken fisk det er?
 15. Har aldri fått lysing ute ved hytta! mulig de oppholder seg helst i fjordene!?