Jump to content
Fiskersiden

-morten-

Members
 • Posts

  286
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by -morten-

 1. Familie i Kristiansand fant en hai i stua - fvn.no litt spessielt! synes det er rart om det er gråhai!
 2. Leste en pluss sak i Avisa Sørtrøndelag. Tyskere som hadde fått både sjørret og Breiflab på kroken! makan til flaks. Det brukes ordet svelling om sjørreten, hva menes med det. Er jo selfølgelig ulovlig nå syntes også noen av de torskene var litt små!
 3. Hei farvannet rundt Titran er krevende, med store dybdevariasjoner brott og grunner. En av norges største havkirkegårder! Slettringen fyr er norges høyeste. Nesten umulig å legge til der, så det er ikke noen turistmagnet
 4. Fikk ikke bevilget penger - Sika-gjedda får leve - avisa-st.no Desverre var dette ikke velykket! Gjedda er tilbake. så noe yngel måtte ha overlevd en eller annen plass! Triste greier!
 5. jeg har hatt samme båt, og laget en klave av trykkinpregnert som jeg satt over ripa!. braketter til fiskehjul får du jo og kjøpt med hurtigkobling så det er bare å ta av å legge under eb benk eller noe når det ikke er i bruk
 6. Hei noe vits i å blåse liv i denne tråden da? Noen som har fått pelamide i år? 2021?
 7. Det er tegn som tyder på at noe er i endring. Om det er naturlig eller menneskeskapt vites ikke, men i år har det vært en del observasjoner av forskjellige arter som ikke er normalt så langt nord. bla. Glatthai. og enorme mengder med pukkellaks! Det kan jo i og for seg virke spennende med nye arter men problemet er jo at ingen vet hva som skjer med økosystemet når nye arter kommer. Selve opservasjonen må jo ha vært enormt spennende! Har kun sett havskilpadder i Australia jeg
 8. Desse fiskane er langt frå heime – NRK Vestland synes dette er trist!
 9. Nei kjøpte ikke! ble ikke like spennende når det er oppdrettsfisk da! men i følge Coop skal det være bra smak
 10. Fant ut av det! det er oppdrettsfisk fra sør europa!!
 11. Hei tar bestandig en ekstra kikk i fiskedisken når jeg går forbi, så på Coop Mega at de hadde Dorade! var litt mye folk der så jeg stoppa ikke opp å spurte hvor de hadde fått den fra!! Noen som har kjenskap? står på Wikipedia at de holder til rundt de britiske øyer! Finnes de i norske farvan? og Hvordan smaker den?
 12. https://www.nettavisen.no/nyheter/fanget-sjelden-skapning-i-trondheimsfjorden---den-ultimate-opplevelse/3424032105.html Fantastisk!
 13. https://www.avisa-st.no/nyheter/2020/03/15/–-Det-var-i-hvert-fall-fire-spekkhoggere-21348884.ece
 14. Jeg har Navionics på I pad og Garminplotter med bluchart og 3d visning
 15. Denne spiser 20 kilosgjedder til frokost!
 16. https://sol.no/video/-aldri-sett-for/cJeX4t87 litt morsom hendelse! noen som kan si hvilken art det er? bra størrelse! I trøndelag er det mest akkar, men selv har jeg aldri fått
 17. JA lite spennende altså.. rett og slett forurensing..
 18. media er gode på å aste ut slike saker, men skjelden det kommer oppfølging! dette var meget interessant! har aldri sett noe liknende!
 19. https://www.nrk.no/osloogviken/ukjent-gul-masse-fyller-strendene-pa-den-svenske-vestkysten-1.14860117 hva i alle dager er dette?
 20. Men hvorfor ikke bare kaste den ielva eller sjøen da!?? helt merkelig.. hva er vitsen medå slenge den fra seg på land, når man har kjørt til et området med elv noen meter unna og sjøen på andre siden.. Finnes my rare folk!
 21. https://www.avisa-st.no/nyheter/2019/11/02/Hundelufter-fant-mystisk-fisk-–-Hvordan-har-den-kommet-hit-20300590.ece
 22. Til Eric og Pisicator.. Jeg vet ikke om noen i området som har store karpedammer. Bildet er henta fra avisa, så jeg har ikke sett det ved selvsyn. Dette var virkelig merkelig. Vi vil nok ikke få noe svar på dette! Kan det ikke være en uer der øyne og sånnt er spist ut?
 23. Hvorfoor i all verden skulle noen kjøre ned til et industriområde og dumpe en karpe! Jeg tror ikke det er en Karpe men at skjellene har utvidet seg... trodde først det kunne være en storuer som hadde ligget lenge og mistet fargen.. men øynene er jo så små. funnstedet er ikke langt unna elva. Jeg vet det er tatt havabbor der dem har fiska etter sjøøret, men den er jo litt stor.. Virker veldig snodig altså!
 24. dette er ca 30-50m unna elva. ørn har jeg aldri sett på industriområdet blandt bygningene der!
 25. Fisken ble funnet på Industriområdet på Orkanger, på land et stykke unna elva som renner ut i fjorden like ved. tror den har liget der en stund. artikkel i avisa Sør-Trøndelag. ca 70cm lang.. mistenker at det er mink eller et eller annet som har dratt den opp på land.. ser ut som en ukjendt fisk men kan jo hende det er en laks sjøørret som har gått i oppløsning!? litt storeskjell.. Noen som ser hvilken fisk det er?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.