Ivar Magne Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Nice Even Gratulerer så mykje Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Vilhelm Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 (endret) Ja og så holde den i halen da gett !!!! Men du har sikkert flere bilder Handler om at du bryter av ryggraden ved å holde den etter halen. Prøv og få noen til og løfte deg etter pænis du Men hvis fisken gikk til mat er det jo greit nok Endret March 31, 2010 av Vilhelm Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
sølvreven Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 (endret) Prøv og få noen til og løfte deg etter pænis du Men hvis fisken gikk til mat er det jo greit nok Har ikke opplevd det enda, heldigvis. Men å bli dratt etter håret (av moder`n) mange ggr. Og nå kan jeg henges etter håret, kjenner ikke et døyt Regner nok med at Even skal ha skaten til middag ja. Tenkte nå på det billedmessige jeg da Endret March 31, 2010 av sølvreven Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Even A Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Ja, Vilhelm, den vert mat, mi første spisskate skal nytast i morgon, og nokre dager til. Det var forb... tungt å løfta den opp frå 300m i sterk straum, og eg var glad for at eg hadde seler og dinoutstyret med meg idag. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
mao Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Gratulerer Even den var stor og flat Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Even A Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Takk, Fred, dette var sååååå gøy, og etterlengta fangst. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
øysteiin Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Eg synes du var flinke Even Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Even A Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Dei gamle er eldst, Øystein, vitale mål: 12,75kg, br 95cm, lgd 135cm. Meld den inn du.... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Noodles Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Ja, Vilhelm, den vert mat, mi første spisskate skal nytast i morgon, og nokre dager til. Det var forb... tungt å løfta den opp frå 300m i sterk straum, og eg var glad for at eg hadde seler og dinoutstyret med meg idag. Grattis Even! Regner med du dropper pinglelaksene i Gaula til sommeren etter dette?? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Even A Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Grattis Even! Regner med du dropper pinglelaksene i Gaula til sommeren etter dette?? Mr. Noodles, eg er ikkje vorten bortskjemt med fisk enno, eg tar imot alt eg kan fanga med stor fornøyelse og ydmykhet, og når eg kjem opp til gullelva er det med nytt mot og håp. Alt til sin tid... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gogangfiskestang Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Dei gamle er eldst, Øystein, vitale mål: 12,75kg, br 95cm, lgd 135cm. Meld den inn du.... Melde den inn? Tror du at denne vil gi poeng då Even...? Meget bra levert av Flatfisk "kongen" Fra Stord! Legger ved nokre av bildene eg knipsa av Skata... Fin fisk å innvie det nye kamera'et mitt med dette! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Even A Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Grei debutt på kamaraet det, Mats, men det kjem mange fornøyelige fotomotiv for deg i framtida. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gogangfiskestang Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Får håpa på sjølv fanga foto motiv då Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Even A Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Yepp, Mats. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ChristerGj Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Flott fisk, ingen tvil om det! Men det spørs hvor mye nytte den gjør utav seg på matbordet om den ikke ble sløyd før dere kom inn til land etter endt tur.... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Vilhelm Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Et tips: skjær vingene av skata med en gang, hvis ikke smaker de drit Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Even A Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Ups, det gjennstår å sjå, men eg freister sjebnen uannsett. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ChristerGj Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Om du hiver vingene i ovnen tar ikke lang tid før du kjenner amoniakkstanken iallefall.. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Even A Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Sorry, Crister det visste eg ikkje, det var mange som ville ha bilete vedankomst, neste gang... Neida, den neste vert returnert. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ChristerGj Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Hehe, det var ikke meninga at det skulle virke som et angrep pga C&R, kun som et velmenende råd når det gjelder tilbereding av bruskfisk Blir ikke fisken sløyd med én gang går de ulumske stoffene ut i kroppen på fisken, og den blir ubrukelig til mat. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Vilhelm Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Even, et tips: flå vingene og sleng dem i en varm panne. Svi de godt på begge sider, da vil mye av ammoniakken feste seg i panna. Vask så panna grundig og surr dem i fløte(evt sleng dem i ei langpanne med samme ingredienser). Du vil kjenne amonniakklukta godt etter å ha frest de første gang. Lykke til Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gogangfiskestang Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Sorry, Crister det visste eg ikkje, det var mange som ville ha bilete vedankomst, neste gang... Neida, den neste vert returnert. Legger du skulda på meg no Even...? Får håpa at kjøttet på fisken ikkje har blitt øydelagt... Er jo kjekt å kunne nyte eit bedre måltid når ein har fått ny art... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Joost.L Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 Grattis med flott fisk Even Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hysic Skrevet March 31, 2010 Rapporter Share Skrevet March 31, 2010 WHAT? Har du Christer fiska denne saken eller det den du fisker med? Hva, hvor, når, hvordan WHAT?!?! Spisbar? (Dama elsker squids....) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Even A Skrevet April 1, 2010 Rapporter Share Skrevet April 1, 2010 Neida, Mats, det var fleire som ville studera fisken før den vart partert, men hadde eg vore klar over dette med ammoniakken hadde den vorte partert raskt etter landing. Eg skal freista å laga den til i dag. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.