Gå til innhold
Fiskersiden

Nils Masters Laksefiske 2008-2014, Nå oppdatert med en videosnutt fra 2014


Nils Master
 Share

Recommended Posts

Off you go, og pass deg for Sølvreven! :lol:

Sunray Shadow a la Master!

Hjelper ikke å si det Master, når store stygge ulven står lenger opp og venter :rolleyes:

Men den hadde helt sikkert få gått uti en gang til hvis den var så dum og beit på hos meg :D Nå er det kun større enn størst som jeg er ute etter, og noen smålakser. Så er sesongen over, og det skal man ikke risikere :blush:

Skulle ha brukt mere tid på flua jeg også nå, men latskapen tar overhånd, og jeg unnskylder meg med at jeg har gjester, he he. Blir gjerne litt guiding også da. Skal man ta laks på flua nå (ypperlige forhold egentlig akkurat nå) så må man helst på side vest på vårt vald. Og med all den konjakkdrekkinga mi så går nok ikke det, å kjøre bil. For en dårlig unnskyldning, men jeg er nok litt for glad i konjakk. Neida, jeg må snart gidde å kjøre over på den andre siden. Hører mye banning der borte nå og "Swaiche" (kan ikke tysk) når laksene tar flua inntil landet så det kviner i snella, og spytter ut flua :lolu: Var 2 slike utrop i natt på bare en halvtime på den andre siden, he he. Fluelaks blir det nok, på dupp senere. Men nesten like morsomt å ta den på fluestanga :lolu:

Endret av sølvreven
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er en stor fisk...

Fikk gleden av å gratulere en lett andpusten Lars i går kveld. Artig telefon siden stemmen angir alle de små tegn til ekte fiskeglede man selv så godt kjenner - litt vantro over at det gikk bra, usammenhengende i sin beskrivelse av hendelsesforløpet, dyktig sliten, adrenalinpåvirket med lett nervøs skingring i stemmen - men fremfor alt overstrømmende lykkelig!

Jeg smilte av dette i hele går kveld, jeg tror jaggu jeg sov med et smil om munnen i hele natt. Den fortjente du!

Supert og grattis nok en gang, Lars!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og ryktet forteller at Oteren fikk revansj fra i går med en frekkas på 14,5, litt lenger nede i elva :closedeyes:

NB edit: Bildene ble lagt inn som thumbnails - klikk så blir de større!

Gutta på tur i ukjente strøk, det er Oteren, JoDo og Gammel-Erik det. Fikset fiske til dem ene dagen, den neste var de forduftet fra sine hjem. Litt fiskesugne, kanskje?

Gammel-Erik, som er vant med reglene i Namsen, fikk ikke tid å studere fiskereglene nøye, så han kakka en trekilos etter noen minutters fiske. Han trodde han hadde åtte som årskvote, men kunne ta en liten og en stor laks for dagen. Skulle likt å se det store "O-en" som åpenbarte seg under hans velformede nese når han oppdaget at han hadde rødt kort hele neste døgn midt i et storlaksrenn fordi han hadde kakket en liten tass. "Terte-Erik" skulle nok blitt hans nye navn, ja!

Så banka Jonny inn en på 10,5 kg. Fin revansj for de han mistet i Bjøra, for den ene storlaksen var mye nærmere håven enn dette da den glapp så Wäyläen føk opp i trærne:

670399.jpeg

Men Oteren, som mistet en Megalaks i går, bet tennene sammen og fisket i dag feitmakken sin med stødig hånd. Som tidligere nevnt resulterte det i en laks på 14,5 kg. En pen fisk men dog på et elendig mobilbilde:

670389.jpeg

JoDo og Gammel-Erik lot seg inspirere til dyst av Oteren, dvs kom seg opp av køyene i hytta, og kopierte rakst bedriften til Oteren på hhv makk og wobbler fisket fra land. Nå er de langt nede i noen grep øl og storkoser seg med røde kort på hver sin storlaks. Erfarne, dyktige fiskere alle sammen, men på et fullstendig ukjent og nytt vald uten kjentmenn. Men med litt innsats lar det seg gjøre å lande laks likevel!

670385.jpeg

Litt ille å være akterutseilt her nede akkurat nå...

Endret av PerH
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.