Gå til innhold
Fiskersiden

Manchester United supporters


Roar Larsen
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

"- Hvis det var en straffe er det den første avgjørelsen vi har hatt med oss her på sju år, så jeg føler ikke vi er skyldige på grunn av det."

SAF

Går inn i noen smått utrolige uker nå. Kommer til å bli neglebiting fingerkryssing, knestående med ansiktet vendt mot Mekka, bakken, himmelen, Overhalla og Taj Mahal. Gruer meg til neste tirsdag, er 1-0 nok å ha med seg i sekken til hjemmebane, vil det bære seg i serien og hur blir utfallet av FA cupen. En ting som i allefall er sikkert er at det ikke blir mottatt med stor glede i kontorene hos FA om ting går den veien jeg håper.

I motsetning til United og SAF er disse dresskledde idiotene de mest inkonsekvente rasstappene som går i to sko... Burn David Bernstein, burn and fcuk you!

Men Man United never dies, samma f hvem som forsøker å forhindre de 19, evt en ny treble :thumbsup: Må en velge en av de 3 er det serien som har pri en

Endret av Lord Flashheart
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kamp 32 spilt for vår del... 6 igjen, gooners har 8 igjen. Kommer til å bli noen nervepirrende uker fremover nå, frem til slutten av mai. Måtte det krones med pokal nr 2 på wembley og nok en PL tittel

Maks poeng for de eneste reelle ligamestere:

United 87

Gooners 83

Chelsea 81

United har igjen:

Ncastle ( b )

Everton (H)

Gooners ( b )

Chelsea (H)

Blackburn ( b )

Blackpool (H)

Gooners har igjen:

Blackpool ( b )

pool (H)

Spurs ( b )

Bolton ( b )

UNITED (H)

Stoke ( b )

Villa (H)

Fulham ( b )

Chelsea har igjen:

WBA ( b )

Birmingham (H)

West-Ham (H)

Spurs (H)

UNITED ( b )

Everton ( b )

Ingen av disse kampene er lette, men en bør kunne forvente seier hjemme mot Everton og Blackpool, borte bør en slå Ncastle. Og et tap vil nok komme mot enten gooners på emirates eller Chelsea hjemme. Blackburn away blir da en nøkkelkamp. En kan håpe på seier her, men uavgjort er også et resultat som kan være realistisk her.

3 seire, 2 uavgjorte og 1 tap vil gi oss 80 poeng. Hvilket tilsier at gooners og chelsea må vinne sine resterende kamper. Utfallet er ennå ikke gitt, men vinner vi 3, og taper en match er vi mestere da jeg ikke tror chelsea og gooners vil greie rent bort innover. Skulle vi ta poeng mot disse to vil jeg nesten si serien er avgjort, men 4 poengs ledelse er alt for lite når så mange poeng skal kjempes om. Skadesituasjonen i United er nå bedre en den har vært i hele år, slitasjen på gooners unge gutter og chelsea vil forhåpentligvis bli merkbar. Men vi har as usual flest kamper igjen å spille så inntil midten av mai blir det lite negler på denne guttens hender.

Arsenal har spurs, United og Stoke som "usikre" kamper, resten av kampene blir plankekjøring, men jeg tror nok at de vinner 6 av de resterende 8, måtte United kampen være en av de dem avgir poeng. Stoke på Brittania er aldri en enkel oppgave og denne kampen kan fort bli den andre kampen de vil slite. Men Gooners er gode og kan fort finne på å vinne her også. pool uten Gerrard er ikke et lag en bør forvente klarer å stelle istand noe som helst, og det vil ikke forundre meg noe om rottene fra anfield taper denne kampen for å gjøre sitt for ikke å falle ned fra tronen som mestvinnende på ligamesterskap i England. Dette vil bli et rotterace helt inn, og det er fullt mulig det er Arsenes menn som står igjen med det gjeveste trofeet etter sesongen.

Chelsea har vært litt til og fra denne sesongen og har slik jeg ser det igjen en vanskelig kamp i serien, United på Old Trafford. De skal møtes to ganger, en gang i CL og en gang i PL. Det vil ikke overraske meg mye om Chelsea i allefall får en seier på OT av disse to. Skulle den komme i serien vil Chelsea bli seriemester! De resterende kampene er plankekjøring for de tror jeg, selv om det er flere byderbyer her og disse er alltid uvisse. Spurs og West-Ham kan og bli nøkkelkamper, men tror nok at de plukker greit med poeng i disse, det vil si 6. Å avslutte på Goodison er ingen drømmescene for noe lag, da Toffiemenn pleier å komme sterkere og sterkere utover sesongen, også i år. Men det blir nok grei skuring for et Chelsea lag som MÅ vinne denne kampen. Skader på enten Terry eller Lampard vil dog ødelegge mye for Chelsea og de er helt avhengige av at disse to holder seg friske ut sesongen skal det bli nok poeng til ligamesterskapet. Skulle de ryke for United i CL øker sannsynligheten.

Men summa summarum ligger alt i SAF sitt mannskaps hender og det er et mannskap som blir bedre og bedre og det finnes jo alternativer bakerover på banen også. Men FA kan jo finne på å gi utestengelser på nøkkelpersoner om noen skulle bli tatt i å fise ute på banen. Var noe annet da Lineker dret på seg under en match, da var det England det gjaldt og ikke Manchester United, laget som må kjempe mot ABUs all over.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Både og følelse nå. Godt å se vi har såpass bra kontroll på Chelsea, litt mere bekymret med tanke på PL. Chelsea får nå hvilt bena sine lengre, men men

en får bare ta med seg det positive i dag og håpe en kan holde det tritt i FAC, PL og gjøre en god innsats mot tyskerne. Fin anledning til å teste ut vår neste

keeper ved å bombandere han i 2X90 :rolleyes:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Både og følelse nå. Godt å se vi har såpass bra kontroll på Chelsea, litt mere bekymret med tanke på PL. Chelsea får nå hvilt bena sine lengre, men men

en får bare ta med seg det positive i dag og håpe en kan holde det tritt i FAC, PL og gjøre en god innsats mot tyskerne. Fin anledning til å teste ut vår neste

keeper ved å bombandere han i 2X90 :)

Glory, glory, for ein maktdemonstrasjon.... Der forsvant russerlagets siste sjangse til å oppnå eit trofe`denne sesongen, og forhåpningsfullt vert det tysk motstand i neste runde, med spansk motstand i finalen.

Om mannskapet no greier å mobelisera samme innstilling til kampen på lørdag, så er vi videre i FAC også. :thumbsup:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser noe ABUs har vært inne og storkost seg for at United gikk på en fortjent smell. Men pool har vel itte så mye å glede seg over de heller, for der i gården blir det ZERO pokaler as usual også i år. Er det snart så dere tangere Uniteds rekord med 26yrs without :P Skal vi se er vel det 21. nå til våren :thumbsup:

Satt dessverre fast på en flyplass med POLSK snooker som tv underholdning i går, ergo fikk ikke sett matchen. Men vi fortjente å gå på hue og ræva ut, men men. Fortsatt PL nr 19 i våre hender :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser noe ABUs har vært inne og storkost seg for at United gikk på en fortjent smell. Men pool har vel itte så mye å glede seg over de heller, for der i gården blir det ZERO pokaler as usual også i år. Er det snart så dere tangere Uniteds rekord med 26yrs without :dribble: Skal vi se er vel det 21. nå til våren :)

Satt dessverre fast på en flyplass med POLSK snooker som tv underholdning i går, ergo fikk ikke sett matchen. Men vi fortjente å gå på hue og ræva ut, men men. Fortsatt PL nr 19 i våre hender ;)

Yupp :) Og det gjelder stort sett alt dere(inkl den 12 mann) driver med. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSS

12 poeng igjen å spille om,UNITED trenger kun minimum 6 av de før den LEGENDARISKE NR 19 er på plass på Old Trafford

Loosepool ned av tronen,ENDELIG..........

Herlig seier igjen idag - og årets kjøp avgjorde nok engang. Men, jeg er livredd for å ta noe som helst på forskudd. 6 poeng er ikke nødvendigvis nok - må ha 7 for å være helt i boks.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men vi hadde selvfølgelig flaks, og dommeren med sine assistenter som ekstra spillere i dag også. Heldigvis fikk vi to flakse mål slik at en tvilsom straffe på OT vil redde oss til en finale. De to kampene som nå kommer vil avgjøre sesongen. Poeng i begge de så er vi mestere for NITTENDE gang :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser ikke så soleklart ut nå gitt.

Tar mann i tillegg hensyn til den litt slakke formen til salford-trashet også, så blir det en spennende kamp neste søndag.

et råtips for de gjenstående kampene;

ManU-Chelsea 1-2, Stoke-Arsenal 0-3

Arsenal-Aston Villa 6-0, Blackburn-ManU 2-1, Chelsea-Newcastle 4-0

Fulham-Arsenal 0-2, ManU-Blackpool 6-0, Everton-Chelsea 2-1,

gir følgende sluttabell:

Arsenal 22-10-6 79-36 76

ManU 22-10-6 79-37 76

Chelsea 23-7-8 73-31 76

... :hailfs:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.