kilgallon Skrevet July 17, 2009 Rapporter Share Skrevet July 17, 2009 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
crom Skrevet July 17, 2009 Rapporter Share Skrevet July 17, 2009 jepp Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tweek Skrevet July 17, 2009 Rapporter Share Skrevet July 17, 2009 oh yeah baby! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gismervik Skrevet July 17, 2009 Rapporter Share Skrevet July 17, 2009 Den eneste fisken berggylta kan forveksles med er grønngylt, men så lenge denne fisken mangler den nyreformete flekken bak øye og den svarte flekken på halerota er det berggylt. Så enkelt er det Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rage Skrevet July 18, 2009 Rapporter Share Skrevet July 18, 2009 Må si tegningen på den fisken var utrolig flotte! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Even A Skrevet July 18, 2009 Rapporter Share Skrevet July 18, 2009 Vakker fisk bergylta, og ein matfisk i toppklasse. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Martin Lopez Skrevet July 18, 2009 Rapporter Share Skrevet July 18, 2009 Vakker fisk bergylta, og ein matfisk i toppklasse. Du skulle har vist hvor mye det betales for denne type fisk på Kanariøyene. Det ligger nesten på samme nivå som mulle. Grillede bergylt spydd , nam nam Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
puderhunden Skrevet July 18, 2009 Rapporter Share Skrevet July 18, 2009 men åssen er det med forurensnng i berggylter som tas opp ved brygger og kaier der man er litt usikker på om fisken er spisendes? ligger den i samme gruppa som torsk og annen bunnfisk(bør spises sjeldent)? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Martin Lopez Skrevet July 18, 2009 Rapporter Share Skrevet July 18, 2009 men åssen er det med forurensnng i berggylter som tas opp ved brygger og kaier der man er litt usikker på om fisken er spisendes? ligger den i samme gruppa som torsk og annen bunnfisk(bør spises sjeldent)? Er man usikker, så skal man ikke spise- uansett hva det gjelder. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.