Maritim Skrevet January 8, 2011 Rapporter Share Skrevet January 8, 2011 I min barndom fiska fatter'n mye med reker etter laks. Han kjøpte kokte fjord-reker hos fiskehandleren, og la de ned i en blanding av formalin, sprit, rød-kondittorfarge og sukker, tror jeg. Er det noen som har peiling på mengdeforhold? Tenkte selv å konservere store tanglopper til isfiske. M. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gabrielsen Skrevet January 8, 2011 Rapporter Share Skrevet January 8, 2011 (endret) Her finner du noe om det: Hvordan mekke rød rekeguffe? Endret January 8, 2011 av Gabrielsen Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Maritim Skrevet January 8, 2011 Forfatter Rapporter Share Skrevet January 8, 2011 Her finner du noe om det: Hvordan mekke rød rekeguffe? Takk! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.